Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Mellékhatásmentes gyógynövény-komplexek, problémás területek kezelésére

Myrobalan
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.09.01 15:56
Mellékhatásmentes gyógynövény-komplexek, problémás területek kezelésére

A MYROBALAN termékek kifejlesztésének alapelve a bennük levő gyógynövény-összetevők egymást erősítő hatékony összhatásának a kialakítása. Így az egyes termékekben levő összetevők sokfélesége ellenére, a készítmények egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így elkerülhető a mellékhatás-effektus.

Mellékhatásmentes gyógynövény-komplexek, problémás területek kezelésére

Tibet csodája kapszulába zárva

A Vitalissimo Testszerviz Egészségáruház egyik kiemelt partnere a Myrobalan, amely a gyógynövények mellékhatásmentes ajándékát kínálja a tibeti gyógyászati elvek alapján kifejlesztett termékskálájával az egészségtudatos nagyközönségnek a Vitalissimo termékpalettáján belül.

A Myrobalan gyógynövényes kapszulák, vitaminok és táplálék-kiegészítők nem import készítmények, hanem saját hazai fejlesztés és kutatómunka eredményei. Ezek a hatékony gyógynövény-összeállítások a Myrobalan alapítójának, Erdélyi Zoltán tibeti orvosnak a szakértelmét dicsérik. Ő így fogalmazta meg a Myrobalan küldetését:

„A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésével az volt a célom, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium minőségű termékcsaládot hozzak létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.”

Különleges összetétel

A termékek kifejlesztésének alapelve a bennük levő gyógynövény-összetevők egymást erősítő hatékony összhatásának a kialakítása. Így az egyes termékekben levő összetevők sokfélesége ellenére, a készítmények egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így elkerülhető a mellékhatás-effektus.

A termékek összetevőinek kiválogatása során az úgynevezett „fúziós elvet” alkalmazták. Ennek a lényege, hogy az olyan gyógynövényeket, melyeket a tibeti vagy más hagyományos gyógyászati rendszerek használnak, olyan gyógynövényekkel is keverik, amelyek a mi éghajlati övezetünkben fordulnak elő.

A Myrobalan termékek gyógynövényei Németországból, Európa egyik legnagyobb (közel 100 éves múltra visszatekintő) gyógynövény-forgalmazójától, az Alfred Galke GmbH üzeméből származnak.

Tibeti orvoslás – gyógyító hely a Himalája
égbenyúló csúcsainál

Tibet hegyvidéki és fennsíki terület Belső-Ázsiában, a tibeti nép otthona, amelynek nagy területeit Kína 1950-ben megszállta.

A tibeti gyógyászat szellemi hagyománya a gyógyászati tanításokat Buddhától eredezteti, aki „Gyógyító Buddhaként” adta át ezeket. A Gyógyító Buddha tibeti neve „Szangye Menla”, ami szó szerint a Legfőbb Gyógyító Buddhát jelenti, röviden csak „Menla”-ként említik.

Erdélyi Zoltán hosszú éveken át tanulmányozta a tibeti gyógyászat gyógyszerkészítési elveit is, és már az első pillanattól csodálattal töltötte el őt az a rendkívül mély tudás, mely nem csak a gyógynövényekben levő hatóanyagokat, hanem azok ízét és energetikáját figyelembe véve, egészen egyedi módon biztosítja a legerősebb összhatást.

Az első termékek, melyeket Erdélyi Zoltán összeállított úgynevezett „csülenek” voltak. Ezek olyan különleges erővel bíró pirulák, amiket a tibeti tantrikus hagyomány leginkább a gyógyító-, fiatalító- és az úgynevezett „hosszú élet gyakorlatokhoz” használ.

Így született meg a Myrobalan termékcsalád.

Myrobalan termékek a Vitalissimo egészségáruházban

Amint az előzőekben is olvashattunk a Myrobalan termékeknek különleges sajátsága, hogy más hasonló, gyógynövényeket tartalmazó termékekkel ellentétben nincsenek mellékhatásaik, és hosszú időn keresztül, rendszeresen is szedhetők.

Ez azért fontos, mert nem egy bizonyos betegség tüneteinek a gyors kezeléséről van szó, hanem az egészségmegőrzés és -fejlesztés érdekében tett hatóanyag támogatásról, amellyel segíteni lehet a terméket használó személy szervezetének ismert gyenge pontjainak.

Így például, ha valakinek magas vérnyomása van, akkor a ShiVa termék segíti a vérnyomás normalizálását.

Ha jobban szeretne aludni, és kipihenten ébredni, akkor ő a Milam gyógynövény-komplexet használja.

Ha a stresszt szeretné jobban kezelni, akkor neki a BioXan kiegyensúlyozó készítmény vagy a Nepa nyugodt tudatért termék használata javasolt.

Az immunrendszer támogatására való az IMU.18 immunerősítő gyógynövény-komplex.

A változókorban levő nőknek a Feminess könnyed változókorért termék a megfelelő választás.

A termékeny korban levő hölgyek hormonális egészségét a VitaMo női multivitamin gyógynövény kivonatokkal készítmény támogatja.

Az, aki tud a szervezetében levő lappangó gyulladásos folyamatokról a MeTor gyulladáscsökkentő gyógynövény-komplextől várhat támogatást.

Sokakat érint a pajzsmirigy alulműködés. Ennek az állapotnak a javításában a TiroGlan pajzsmirigy-alulműködés elleni gyógynövény-komplex tud hatékonyan segíteni.

Akik a májukat szeretnék a méregtelenítésben és más májműködésben támogatni, azok a LivR májregeneráló készítményben találhatják meg azokat a gyógynövényeket, amelyek hatékonyan segítik a májuk munkáját.

Az emésztési panaszokkal küzdők a Sedru.7 emésztést serkentő gyógynövényes készítmény szedésével tudnak javítani ezen a helyzeten.

Vannak hatékony vitaminkészítmények is, amelyekben megfelelő gyógynövények is helyet kaptak. Ilyen a Vita-C 1500 mg C-vitamin  gyógynövény kivonatokkal készítmény és a Vita-D 4000 NE D3-vitamint és K1+K2 vitaminokat és shilajitot tartalmazó termék.

A Myrobalan készítmények között van még BioTic-probiotikum élőflórás étrend-kiegészítő csepp és DranPa agyserkentő és memóriajavító gyógynövény-komplex is, valamint Dohana tejserkentő gyógynövény-komplex. Ezek mellett találunk még Lung.12 tüdőt támogató gyógynövény-komplexet és KhogA.9 reflux elleni gyógynövény készítményt.

A sokszínű Myrobalan termékcsaládból nem hiányozhatnak a szervezetünk nyirokrendszerét, illetve a bélrendszerét tisztító, támogató termékek sem.

A Myrobalan termékek különlegessége, hogy egyszerre több termék is használható a hatékony termékkínálatból, csak a kapszulák bevételei között kell 30 perc szünetet tartani, hogy az egyes termékek hatóanyagai a lehető legjobban ki tudják fejteni a hatásaikat.

Termékbemutató cikkgyűjtemény a Vitalissimo blogban

BIOXAN - Természetes feszültségoldás mesterfokon!

CLEANSE - FULL BODY DETOX - Méregtelenítsünk, vagy sem?

DRANPA - Jól vésd az eszedbe! Amikor nem fog az agyad...

FEMINESS - A női változókor megoldása

LIVR – A zsírmáj megértése: okok, következmények, lehetőségek

LYMPID - Ödéma kisokos: A felgyülemlett folyadék sorsa a szervezetedben

LYMPID és FULL BODY DETOX - Nyirokrendszer tisztítás felső fokon!

METOR - Begyulladtál? Mit okoznak a gyulladások a szervezetben?

MILAM.10 - Hogyan győzd le a krónikus alváshiányt?

NEPA - Ne hagyd, hogy a stressz megtörjön!

NODIDA - Sikeres harc a paraziták ellen!

SEDRU.7 - Érzékeny emésztőrendszer - legyen béke benne!

SHIVA - Vérnyomáscsökkentés természetesen

TIROGLAN - A pajzsmirigy őre

TIROGLAN - A pajzsmirigy-akta friss hírei - hormonok háborúja!