Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Érzékeny emésztőrendszer - legyen béke benne!

Egészséges táplálkozás
Gyógynövények
Vitalissimo
Myrobalan
Gyógynövény-komplexek
Tibeti gyógyászat
puffadás
hasmenés
Jó emésztés
hatékony emésztés természetesen
Sedru.7
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.05.24 13:20
Érzékeny emésztőrendszer - legyen béke benne!

A hatékony emésztés az egészségünk alapja, ezt már az ókori orvosok is tudták, éppen ezért már akkor nagy gondot fordítottak az emésztési panaszok kezelésére.

Pedig gyakori, hogy az ember természetesnek veszi a puffadást, a teltségérzetet, és más étkezés utáni kényelmetlenséget, hiszen az evés után pár óra alatt ezek úgyis elmúlnak. Az igazság az, hogy ritkán fordulunk miattuk az orvoshoz.

Ebben a cikkünkben bemutatunk egy nagyon hatékony gyógynövény-megoldást, ami egyedülállóan segíti az emésztést, és megszünteti a már megszokott kellemetlenségeket!

Olvasd el a cikkünket!


Érzékeny emésztőrendszer


A jó emésztéshez szükséges az elfogyasztott étel összeaprítása a szájban és összekeverése a nyállal, és az, hogy a gyomorban a keverő folyamat tovább folytatódjon.

A jó emésztéshez hozzátartozik a megfelelő bélmozgás, ami jó ütemben továbbítja a megemésztendő és aztán a megemésztett táplálékot a bélrendszerben, azaz nincs se székrekedés, se hasmenés.

A jó emésztés harmadik tényezője a gyomor-bélrendszerben az emésztést elősegítő folyadékok, illetve magát az emésztést végző enzimek termelődése, mint például a gyomorsav, az epe és a hasnyálmirigy emésztő enzimjei.

Ha minden zavartalanul működik, akkor az elfogyasztott táplálék alkotórészeire bontódik és a vérkeringéssel először a májba kerülnek a felszívódott tápanyagok.

Az emésztési problémáknak többféle tünete lehet: ilyen a teltségérzet, a puffadás, a hányinger, a gyomorfájdalom, a gyomorégés, a hasmenés, a hányás, a savas felböfögés, valamint a szédülés.

Az ember általában kitapasztalja, hogy melyek azok az ételek, esetleg italok, amelyek emésztési problémákat okoznak neki, azonban mindenféleképpen fontos az, hogy emellett megfelelő módon támogassuk, segítsük az emésztésünket, ha ez a probléma több-kevesebb intenzitással fennáll.

Sedru.7 az emésztést támogató bajnok


Teltségérzet, emésztési panaszok, puffadás, bizonyos (főleg zsíros, „nehéz”) ételek utáni telt gyomor érzés? Legyen mindig kéznél Sedru.7, és érezni fogod a különbséget!

Mit tud a Sedru.7?

- Serkenti az emésztést,

- ezáltal megszünteti a gyomor teltségérzetét,

- segíti a zsírok lebontását és felszívódását,

- és megszünteti a puffadást.

7 gyógynövény összehangolt erejével segíti az emésztést és az anyagcserét, ezáltal segíthet a túlsúly csökkentésében is. Ha valaki pedig sovány lenne, gyenge emésztés és felszívódási problémák esetén segít megszerezni a hiányzó kilókat, de nem hasi zsír formájában! A gyógynövény-komplex nem fogyasztószer, de – a jó emésztési képesség elérésével – hozzájárulhat az ideális testsúly megszerzéséhez.


A készítmény védi a gyomrot, és fokozza az immunitást. Az emésztőrendszeri problémákon kívül segíti  a vesék és a szív működését is a benne levő hatóanyagok segítségével.

100% természetes, 100% gyógynövény-összetevő


A Sedru.7 egy egyedülálló, 7 gyógynövény speciális módon összeválogatott keveréke, amely a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.

Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el. Ezen elv alkalmazásával egy teljesen új keveréket kapunk, ami jóval hatásosabb, mint a felhasznált gyógynövények egyedi hatóereje.

Íme az összetevők felsorolása: fahéj, gránátalma, gyömbér, hosszúszárú bors, kardamom, sáfrányos szeklice, sárga mirobalán.

A Sedru.7 fő összetevője a gránátalmamag, ami különösen jó az emésztés támogatására, mivel növeli az emésztés hatékonyságát. A tibeti gyógyászat úgy tartja, hogy az emésztés az alapja a test kiegyensúlyozott, egészséges működésének. A bevitt élelmiszerek, anyagok megemésztésének és felszívásának képessége az erős immunitás, a szexuális teljesítmény és a hosszú és egészséges élet előfeltétele is.

A Sedru.7 egy 100% természetes készítmény, mert:

  • nincsenek mellékhatásai (például nem okoz hasmenést!),
  • nem okoz hozzászokást,
  • folyamatosan szedhető.

A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.

Kinek ajánlható a Sedru.7 gyógynövény-komplex?


Ez a gyógynövény-komplex egy emésztést serkentő készítmény, így azoknak ajánljuk, akik akár időszakosan, akár folyamatosan küzdenek a gyomrukkal vagy az emésztésükkel kapcsolatos panaszokkal.

Tehát:

  • Aki nehezen emészti meg a nehéz, fűszeres, zsíros ételeket,
  • aki normál (nem nehéz) étkezések után is puffad,
  • akinek étkezések után gyakran van diszkomfort érzete,
  • aki szeretné megtámogatni a testsúlycsökkentést,
  • aki több testsúlyt szeretne, de ez nehezen megy neki,
  • és akinek lassú az emésztése.

Használati javaslat


Naponta 3 kapszula – ha az orvosa másként nem rendelkezik –,  reggel, délben és este étkezés előtt 1 kapszula egy pohár vízzel bevéve.

A Sedru.7 folyamatosan szedhető, ugyanis csak a kibillent működést harmonizálja, az optimálisan működő szerveket nem befolyásolja, ezért a benne levő gyógynövények soha nem lehetnek károsak és ebben az adagolásban nem okoznak mellékhatásokat.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövénytermék használata esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.


Kattints ide, és rendeld meg a Sedru.7 gyógynövény-komplexet!

 

További Vitalissimo megoldások emésztési problémákra itt!

A termékismertető forrása: Myrobalan Sedru.7 termékleírás

Figyelem! Az ebben a cikkben ajánlott Sedru.7 gyógynövény-komplex nem gyógyszer, így nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist!