Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Swedish Nutra folyékony vitaminok - Hatékony - Folyékony - Finom

A Swedish Nutra folyékony vitamin termékcsalád egyedülállóan hatékony a felszívódásban. Magas gyógynövény, szuperélelmiszer és vitamintartalma kiemeli a hagyományos vitaminok közül. Hölgyek, urak és gyermekek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő változatot. Hatékony, folyékony, finom. A folyékony vitaminokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket összeszedtük és megválaszoltuk ebben a cikkben.



A folyékony vitaminokról

Dr. Pejman Taghavi (USA, Kalifornia), a „Hollywood Healthcare” orvosigazgatója a következő mondja a folyékony táplálékkiegészítőkről:

A folyékony vitaminok és készítmények jobban felszívódnak mint a tabletták. A vitaminadag bevétele után gyorsabban jelentkezik a hatás, hiszen a szervezet szinte késedelem nélkül hozzájut a készítményben levő hatóanyagokhoz.”

Ezekben a készítményekben nincsnek töltőanyagok, vagy más hozzáadott plusz vegyületek, csak víz, amiben fel vannak oldva.

A zsírban oldódó hatóanyagok olyan formában vannak a termékekben, amelyeket már probléma nélkül befogadja a vizes közeg.

A folyékony vitaminok bárkinél hatékonyak

Ma már sajnos szinte nincs olyan ember, akinek ne lennének emésztési és/vagy felszívódási zavarai.

A bélflóránk is sérült, azaz gyakori, hogy olyan baktériumok vagy gombák élnek bennünk, amelyek gyakran okoznak betegségeket, illetve ezek a káros baktériumok az elterjedt antibiotikumok használatára már nem reagálnak, vígan élnek tovább.

Ezeket a készítményeket nem kell megemésztenünk, a bennük levő hatóanyagok felszívódása már a száj nyálkahártyáján keresztül elkezdődhez, és a maradék is gyorsan felszívódik a vékonybél gyomrot követő rövid szakaszában.

Így a napi adag bevétele után már perceken belül bejut a vitamin és más hasznos összetevő a vérkeringésbe. Ez főleg akkor van így, ha még evés előtt kb. negyedórával megisszuk a pohár vízbe öntött napi adagot.

Egyedülálló összetétel

Még a legjobb minőségű más multivitamin termékek sem tartalmaznak annyiféle hatóanyagot, mint a svéd folyékony multivitaminok. Itt nem csak arról van szó, hogy a bennük levő vitaminok mellett még ásványi anyagok és nyomelemeket is találunk bennük!

A készítmények többsége tartalmaz még teljes szuperélelmiszerekből, azaz szuperzöldekből és tápanyagdús gyümölcsökből nyert koncentrált hatóanyagokat is, amiknek egészségtámogató hatása egyedülálló.

A termékek különlegessége, hogy a fentieken kívül aminosavakat is tartalmaznak, amelyek többletenergiához juttatnak bennünket.

Ezek az aminosavak lehetnek a bőrünket és ízületeinket védő kollagénfehérjéket alkotó összetevők is, amelyeket így a többi hasznos összetevővel együtt kerülnek be a vérkeringésünkbe.

Néhány konkrét példa

Swedish Nutra Multivitamin Nőknek termékben több mint 140 értékes összetevő van, mely kötött 13-féle vitamint, 8-féle ásványi összetevőt, kiegészítve további 72-féle nyomelemmel, valamint 20-féle szuperélelmiszer kivonatot találnunk.

Ezek mellett vannak benne még aminosavak, és más összetevők is. A felsorolás megtekinthető a termék részletes leírásban.

Swedish Nutra Multivitamin Férfiaknak termék a női multivitaminhoz hasonlóan tömve van hatóanyagokkal. Ebben a készítményben is több mint 140 értékes összetevő van, hasonló számokkal, mint a női multivitamin esetén. Az összetevők részletes felsorolása itt is megtalálható a termék részletes ismertetőjében.

Hasonló széles hatóanyagskálát kínálnak az idősebb korosztály számára készült termékek is.

A Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti hölgyeknek készítmény 149 aktív összetevőt tartalmaz. Az összetevők között 21-féle szuperzöld és szupergyümölcs kivonatát találjuk, illetve itt is megtalálhatók a női szervezet számára szükséges aminosavak is a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelem mellett.

A Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti uraknak készítmény sem fukarkodik a hatóanyagokban. Ebben is 149 biológiailag aktív összetevő van, melyek támogatják a férfiak szervezetét.

Felhívjuk a figyelmet, hogy minden termékünk oldalán megtekinthető az összetevők teljes listája!

Hatékony ár/érték arány

A fentiek már világbajnokká teszik ezeket a multivitaminokat, de nézzünk meg még egy nagyon fontos szempontot, hogy mindezek az előnyök milyen áron kerülnek a megrendelőinkhez!

Nézzünk itt is egy konkrét terméket, mégpedig a 50 év feletti hölgyeknek szóló készítményt!

Néhány összetevőt kiemelünk, és összehasonlítunk más gyártótól származó kapszulás és tablettás termékkel.

Jó, ha tudjuk a felszívódási arányt is, ami körülbelül 1:3-hoz aránylik a folyékony készítmények javára, azaz a készítményben levő hatóanyagmennyiségnél kb. 3-szor több tablettás vagy kapszulás hatóanyagnak felel meg.

A C-vitamintartalom a fentiek alapján a Swedish Nutra multivitaminban másfélszeres, 500 mg, a tablettás 1000 mg-hoz viszonyítva, amiből csak 330 mg szívódik fel jó esetben.

A D-vitamin tartalomnál hasonló arány jön ki a folyékony vitamin javára.

A B-vitamincsalád esetén a példaként vett női multivitaminban 30 mg van, míg a tablettásban 50 mg, azonban ha figyelembe vesszük a hasznosulási arányt, akkor már a folyékony készítménynek van előnye, hiszen a tablettás 50 mg-ból jó esetben 15-20 mg szívódik fel, ami alatta van a 30-nak.

Az ásványi anyagokat és nyomelemeket nem igazán lehet így összehasonlítani, mert függ az adott ásványi anyagot, például kalciumot, magnéziumot, káliumot stb. tartalmazó vegyülettől a hasznosulás.

De van itt még más előny is, ami talán még hangsúlyosabb!

A svéd vitaminok esetén csupán egyetlen pohár vízhez öntött adagot kell meginnunk, míg a tablettás multivitamin esetén 4 db tablettát és 4 db kapszulát.

Mennyivel könnyebb az egyetlen pohár víz megivása!

További előny, hogy a tablettás készítményekben nem igen van szó szuperzöldség vagy szupergyümölcs bioaktív összetevőkről, illetve aminosavakról.

Ha ezekhez is hozzá szeretnénk jutni, akkor mélyen be kell nyúlni a pénztárcánkba! Ezek alapján már nem lehet kérdés, hogy a Swedish Nutra multivitaminok és más készítmények rendszeres fogyasztása miért kifizetődő.

A Swedish Nutraról

Swedish Nutra. Rendkívül hatékony napi vitamin, könnyen bevehető és 1 üveg 33 adagot tartalmaz, amely 1 hónapra elegendő.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 490 Ft - 8 990 Ft
Kiszerelés
Adag
Termék típusa
Termék hatása
Étrend
Kinek ajánljuk?
Termék státusza