Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Gyakori kérdések a folyékony vitaminokról

Cukormentes
Vitaminok
Ásványianyagok
Szűrés törlése
Burget Péter
2023.04.19 11:09
Gyakori kérdések a folyékony vitaminokról

Az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés a folyékony vitaminok iránt. Ezzel együtt persze kérdéseket kapunk, amiket most összegyűjtöttünk! Íme a válaszok!

Gyakran ismételt kérdések

1. Milyen előnyei vannak a folyékony vitaminok szedésének a hagyományos tablettákkal szemben?

A folyékony vitaminok vitathatatlan előnye minden más vitamin formával szemben a lényegesen nagyobb felszívódási és hasznosulási arány. Ezek a vitaminok a teljes tápcsatornán keresztülhaladva gyorsan és nagy mértékben felszívódnak akkor is, ha az emésztőrendszer nem megfelelően működik.

2. Hogyan készülnek a folyékony vitaminok és milyen összetevőkből állnak?

A Swedish Nutra folyékony vitaminok a svédországi Malmöben készülnek. Kizárólag természetes forrásból származó alapanyagok felhasználásával állítják őket elő, semmilyen szintetikus, vagy mesterséges alapanyag nincs bennük. Jellemzően multivitaminok, melyek akár 140 összetevőt is tartalmazhatnak. Minden vitamin, ásványianyag és szupertápanyagok alkotják az összetételüke.

3. Mi a folyékony vitaminok ajánlott adagja?

A folyékony vitaminok napi ajánlott adagja 15-25 ml. 15 ml/nap fogyasztása esetén 33 adag van egy flakonban. A flakonokhoz jár egy mérő kupak, amivel a kívánt mennyiség kimérhető.

4. Mennyi időbe telik, amíg a folyékony vitaminok szedése eredményt hoz?

A folyékony vitaminok hatása pár nap, 1-2 hét után már érezhető. Ez eltérő lehet egyénenként. Amennyiben a vitaminhiány jelentős, a hatás gyorsabban jelentkezik.

5. Ezek a folyékony vitaminok vegánok vagy vegetáriánusbarátok?

A Swedis Nutra folyékony termékek közül a Ginseng Energy, a Super Kids, Calmag, C+D3 vegán termék.

6. Milyen ízekben kaphatók a folyékony vitaminok?

A Swedish Nutra vitaminok egyik különlegessége, hogy jó az ízük. Az ízt természetes gyümölcskivonatokkal érik el. Narancs, erdei gyümölcs ízekkel teszik élvezetessé a fogyasztásukat.

7. Cukormentes-e a folyékony vitamin?

A folyékony vitaminok között vannak cukormentesek, például a cukormentes halkollagén. Kizárólag gyümölcskivonatokat tartalmaz az íz miatt, így a cukortartalom is ebből származik. Napi adagok esetében olyan kicsi ez a mennyiség is, hogy a szerveztre nincs különösebb hatással.

8. Lehet-e a folyékony vitaminjait más italokkal keverni, vagy önmagukban érdemes fogyasztani?

Természetesen lehet önmagukban is fogyasztani, vagy belekeverni más italokba. Lehet hígítani vízzel, vagy akár turmixokba is bele lehet tenni.

9. Milyen a folyékony vitaminok ára a hagyományos tablettákhoz és kapszulákhoz képest?

Egy folyékony multivitaminnak, amiben 140 aktív összetevő van, az ár érték aránya sokszor jobb, mint a hagyományos változatokban. Ha összeállítunk egy komplex vitamincsomagot, és a kiegészítő ásványi anyagokat, akkor azt találjuk, hogy 4-5-ször többe kerül, mint a folyékony vitamin komplex.

10. Az önök folyékony vitaminjai biztonságosak gyermekek és idősek számára?

Igen, teljesen biztonságosak. Mivel sokkal könnyebb lenyelni, mint a tablettát, kapszulát, gyermekeknek és időseknek sokkal kényelmesebb a fogyasztásuk. Az összeállításuk pedig megfelel minden szakmai elvárásnak.

11. Kínálnak-e valamilyen kedvezményt vagy akciót több vásárlása esetén esetén?

Igen, jelenleg 3 db, vagy a feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes. Illetve jelenleg kínálunk családi csomagot, mely az ingyenes házhozszállítás mellett kedvezményes csomagáron elérhető.

12. Mennyi a folyékony vitaminok eltarthatósági ideje?

A Swedish Nutra folyékony vitaminok a gyártást követően 2 évig szavatosak, azaz felbontás nélkül 2 évig jók. Felbontás után hűtőben kell őket tárolni.

13. Hogyan adhatok le rendelést az önök folyékony vitaminjaira?

Folyékony vitaminokat a https://www.testszervizwebaruhaz.hu/swedishnutra oldalon rendelhetsz.

Vagy rendelhetsz a +36307374359 telefonszámon, szívesen segítünk a választásban és a rendelésben is.

14. Kínálnak ingyenes szállítást?

Igen, 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. Ezt a rendszer automatikusan érvényesíti. Ebben nem csak folyékony vitaminok lehetnek, hanem a webáruház bármelyik terméke.

15. Miért ennyi a hatóanyag a folyékony vitaminokban? Nem kevés?

Ha megnézed a rengeteg összetevőt bennünk, akkor azt látod, hogy sokfélék és nincsenek túlzó mennyiségek.

Miért?

A folyékony vitaminok felszívódása már a szájban kezdődik és a teljes emésztőrendszeren áthaladva folyamatosan történik. Nem kell a szervezetnek megemészteni, hatékonyságuk nem függ a bélrendszer állapotától.

Felszívódásuk sokszorosa a tablettáknak, kapszuláknak.

A folyékony vitaminok felszívódása 95% feletti, ezzel szemben a kapszulák és tabletták felszívódási aránya mindössze 35% körüli.

Ezért kell a szilárd változatokból jóval nagyobb nagyobb mennyiség, hogy valamennyi legalább hasznosuljon.

Nálunk ez nem probléma, minden hatóanyagunk felszívódik, hasznosul.

Például – van bennünk 500 mg C-vitamin. Lehet, hogy azt mondják naponta 2-3.000 mg-ot egyél. Hogy ezekből mennyi hasznosul, nem tudható. Lehet, hogy kb semmi…

A folyékony változatból pedig mind az 500. Látod, ezért vagyunk mi folyékonyak és ezért van bennünk rengeteg hasznos összetevő.