Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

FEMINESS a könnyed változókorért gyógynövény kapszula 60 db
FEMINESS a könnyed változókorért gyógynövény kapszula 60 db
9 890 Ft

FEMINESS a könnyed változókorért gyógynövény kapszula 60 db

Feminess a könnyed változókorért gyógynövény kapszula 60 db

Hormonmentes megoldás a változókorra

Javasolt bevitel napi 3 kapszula!

A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésével az volt a célunk, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsaládot hozzunk létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.

A termékek összeállítása az egymás hatását erősítő gyógynövények hatékony keverékén alapul. Az összetevők nagy száma ellenére, a készítmények egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így tudjuk kiküszöbölni a mellékhatás-effektust. 

Itt olvasható a termékhez kapcsolódó cikkünk!


Forrás: Myrobalan

9 890 Ft
Részletek

 

Egy vásárlói visszajelzés a termékről:

 

"50 éves vagyok, 6. hete szedem a Feminess-t és nagyon örülök, hogy rátaláltam.
Májusban kezdődtek a hőhullámaim és akkor még csak nappal. Először más termékeket próbáltam, amik kezdetben segítettek is, de júliusban megint visszatértek a hőhullámok, ekkor viszont már nappal és éjszaka is. 

Rettentően szenvedtem, mivel nappal szinte óramű pontossággal óránként levert a víz, éjszaka pedig többször felébredtem rá, hogy leizzadtam. 


Pár hét elteltével keresni kezdtem valami megoldást és ekkor találtam rá a Feminess-re a neten. Láttam, hogy sokan értékelték, többnyire pozitívan. Gondoltam, megér egy próbát és azt hiszem, most már elmondhatom, hogy nagyon jól döntöttem. 


Az első dobozt napi három kapszulával szedtem és az éjszakai hőhullámok három nap után megszűntek. Egy hét elteltével a nappaliak is. 


Most a második dobozt már napi két kapszulával szedem és nem tértek vissza a hőhullámok. A harmadikat biztosan kipróbálom napi eggyel, aztán meglátjuk.


Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy adjon magának egy esélyt és próbálja ki a Feminess-t, mert megéri.


Nagyon hálás vagyok és köszönöm Myrobalan!


Krisztina"


Adatok
Probléma típusa
változókor
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
kb. 2 havi adag
Vonalkód
5999860696018
Gyártó
Myrobalan
Cikkszám
607799
Hasonló termékek