Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Hírek

Ingyenes házhozszállítás
2022.01.03 9:34

30.000 felett ingyenes kiszállítás

MEGHOSSZABÍTVA! JÚNIUS IS!

(Magyarország területére érvényes!)

Az új év kezdetén nem pusztán sikeres, egészségben gazdag, boldog új évet kívánunk nektek. Azt sokan megteszik még rajtunk kívül.

Mi egy új ajánlattal szeretnénk még jobbá tenni a vásárlói élményt a Vitalissimo webáruházunkban. Többen érdeklődtetek, hogy van-e ingyenes házhozszállítás összeghatártól függően.

Eddig nem volt, most kísérleti jelleggel kipróbáljuk!

2022. június hónapban is minden 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz, vagy csomagpontra a rendelést.

Ha ehhez használod az online pénztárca lehetőségünket, ami 5% megtakarítás, akkor már összesen 10% kedvezményt kaptál tőlünk.

Manapság, amikor az áremelések a jellemzőek, akkor ez a 10% megtakarítás egyre inkább számít. Ráadásul január hónapban befagyasztottuk az árainkat. Az egyre dráguló világban ez a 2 dolog egyszerre nem csak megtakarítást eredményez, hanem azt is hogy az áremelkedés nálunk nemjátszik.

Fontos! Mi nem azzal szórakozunk, hogy megemeljük az árakat az árengedményes akciók előtt. Mi a tényleges árainkból adjuk a kedvezményt, az ingyenes szállítást.

Reméljük, hogy ezzel is támogatjuk az egészséges életmód, egészséges vásárlás iránti elkötelezettségeteket.

Küldetésünk, hogy webáruházunk valóban segítség legyen mindazoknak, akik törődnek az egészségükkel, fontos, hogy olyan dolgokat vegyenek, amik a szervezetnek igazán jók.

Használd ki a júniust!

Válogasd most össze mindazt, amire szükséged van.

A címkéket mi már átnéztük!
 

 

 


 

 

 


Vissza