Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Jól vésd az eszedbe! Amikor nem fog az agyad...

Gyógynövények
Vitalissimo
Myrobalan
Tibeti gyógyászat
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2023.06.01 12:59
Jól vésd az eszedbe! Amikor nem fog az agyad...

Az életkor előrehaladtával, az ereinket érő hatások miatt egyre kevesebb vér jut az életfontosságú szerveinkbe, így az agyunkba is.

Ezért idővel se a figyelmünk élessége, se az összpontosító képességünk ereje nem marad meg a fiatalokunkban megszokott szinten. Ezért az évtizedek múlásával már észrevehetően nem megy úgy a tanulás, a figyelem összpontosítása, mint annak idején az iskolában.

A Myrobalan – „a tibeti gyógyászat ősi bölcsessége modern köntösben” – most is hatékony megoldást kínál a gondolkodásunk frissességének megőrzésére!

Olvasd el a cikkünket!


Koncentráció és figyelem


A külvilágból és a testünkből az agyunkba érkező számtalan inger alapján minderről információt kapunk. Ehhez a folyamathoz elengedhetetlen eszköz a figyelmünk.

A figyelem a számunkra lényeges ingereket különbözteti meg a lényegtelenektől. Ennek a folyamatnak egy része genetikai adottság alapján működik, a másik részét tanuljuk. A figyelmünket irányíthatjuk tudatosan, aktívan, vagy szándékunktól függetlenül terelheti el azt valamilyen inger. Meg tudjuk tanulni például megosztani figyelmünket autóvezetés közben, vagy oda tudunk koncentrálni egy-egy éppen megoldandó feladatra, de ha fáradtak vagyunk, vagy ha valami probléma foglalkoztat bennünket, a figyelmünk irányítása és működtetése nehezebb lehet.

Az összpontosítás a figyelmünk tudatos koncentrálása, és annak a képessége, hogy ezt más ingerek ellenére hosszú ideig fenn tudjuk tartani.

Agyunk vérellátása


A figyelem, az összpontosítás és más gondolkodási képességünk, emlékezetünk ki van szolgáltatva az agyunk vérellátásának. Az agyunk folyamatos, zökkenőmentes vérellátása létfontosságú a jó gondolkodáshoz, emlékezethez.

Agyunk teljes testtömegünk kb. 2 %-át teszi ki, mégis a szív által pumpált vér mintegy 15 %-a jut el az agyunkba. Az agyunk oxigénfelhasználása nyugalmi állapotban is eléri a vérkeringésbe került oxigén 20 %-át. Ez a néhány adat jól mutatja, hogy az agyunk vérellátásának csökkenése, vagy akár rövid időre történő megszűnése is nagyon komoly következményekkel jár az idegeink működésére.

Ha a szervekhez, szövetekhez – egészen a legkisebb ereken át – nem jut elegendő vér, akkor az érintett terület oxigén- és tápanyagellátása nem lesz megfelelő, aminek következtésben csökken a szerv, szövet teljesítő- és regenerációs képessége, így hajlamosabbá válik a megbetegedésre.

Így a szervezet egészének a működése is fokozatosan romolhat, aminek következtében bizonyos betegségek (pl. anyagcsere-betegségek, érbetegségek, sebgyógyulási zavarok) léphetnek fel vagy válnak súlyosabbá. 

Ez az agyunkra is érvényes.

DranPa agyserkentő és memóriajavító gyógynövény-komplex


Nehezen megy a koncentráció, az összpontosítás?

Nagy mentális kihívás előtt állsz? Gyakran kimegy a fejedből minden?

Ez a gyógynövény-komplex pozitívan hat a gondolkodásra, különösen a memória, a tanulás és a figyelem koncentrációja területén.

A tibeti „dran pa” (དྲན་པ) szónak számos jelentése van, melynek mindegyike az éberséghez kapcsolódik. Ezek közül néhány: tudatosság, memória, emlékezet, figyelem, gondolkodás, odafigyelés.


A készítményben található gyógynövény-komplex támogatja az idegek működését és a gondolkodási folyamatokat, ezért jó hatással lehet az időskori demencia, a memória- és figyelemzavar ellen is.

A 13 gyógynövény együttes hatása javítja a keringést, beleértve az agy hajszálerein átmenő vér áramlását is. Ezért kapta ez a termék ezt a nevet.

Összetevők


Álombogyó, aranygyökér, ázsiai gázló, brahmi, citromfű, indiai bazsalikom, kínai kúszómagnólia, kurkuma, orvosi zsálya, páfrányfenyő (Ginkgo biloba), rozmaring, sárga mirobalán, tajgagyökér.

A fenti összetevők között ott van a memóriát javító páfrányfenyő mellett a brahmi (Bacopa monnieri) gyógynövény is, amely a hagyományos ayurvédikus gyógyászat egyik alapnövénye. Nedves, trópusi környezetben nő, és a víz alatt is jól fejlődik.

A hatóanyagai miatt az indiai és tibeti gyógyászatban évszázadok óta használják a memória javítására, a szorongás csökkentésére. Fokozza az agyműködést és enyhítheti a szorongást és a stressz okozta feszültséget. Ezenkívül csökkentheti a gyulladást és a vérnyomást is.

A többi értékes összetevő is hasonló tulajdonsággal bír, és ez a keverék összességében nagyon hatékony megoldás az agy vérellátásának fokozására, illetve az idegek működésének a támogatására.

Miben segít a DranPa?


A DranPa gyógynövény-komplex 13 különleges gyógynövény összetett erejével fejti ki a hatását.

Ez a gyógynövény-komplex segítheti a koncentrációt és az olyan gondolkodási funkciók fejlesztését, mint amilyen a figyelem, megfigyelőképesség, érzékelés-észlelés és emlékezet.

A DranPa a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érte el a Myrobalan. Ennek az elvnek az alkalmazásával egy hatékonyabb összhatás érhető el, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények egyenkénti hatásainak összegzése.

A DranPa egy 100% természetes készítmény, melynek:

 • nincsenek mellékhatásai,
 • nem okoz hozzászokást,
 • folyamatosan szedhető.

A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.


Kinek ajánljuk a DranPa készítményt?


A gyógynövény-komplex​ a vérkeringés serkentésével nemcsak az agyi keringést javíthatja, de segítheti a végtagok (hideg láb és kéz) bőr és izmok vérellátását is, mely pozitív hatással lehet az időskori elbutulásra, a fejfájásra, a zavartságra, a fülcsengésre és a szédülésre, sőt, az egész szervezet erőnlétére is.

Így az alábbi esetekben ajánlható (csak példaként, hasonló esetekben is hatásos):

 • extra nagy a szellemi túlterheltség (pl. vizsgaidőszak, intenzív szellemi munka)
 • koncentrációs képességek, tanulási nehézségek javítására
 • olyan munkák során, amikor szükség van tartós és maximális figyelemre
 • hivatásos gépkocsivezetőknek
 • fülzúgás és szédülés esetén
 • hideg végtagok esetén
 • gyakori fejfájáskor
 • idősebb korosztály számára az agy frissítésére, a jó memória megőrzésére.


Ajánlott adagolás


Naponta 2 kapszula, lehetőség szerint elosztva a nap folyamán. Az esti órákban nem ajánlott a szedése.

A gyógynövény-komplex folyamatosan szedhető, ugyanis csak a kibillent működést harmonizálja, az optimálisan működő szerveket nem befolyásolja. Ezek a gyógynövények soha nem lehetnek mérgezőek és normál adagolásban nem okoznak mellékhatásokat.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Kattints ide, és rendeld meg a DranPa gyógynövény komplexet!

 


Kattints ide, és nézd meg a Vitalissimo egészségáruház többi memóriajavító és agyserkentő megoldásait is!A termékismertető forrása: Myrobalan DranPa termékleírás

Figyelem! Az ebben a cikkben ajánlott DranPa gyógynövény-komplex nem gyógyszer, így nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist!