Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

IMU18 Immunerősítő gyógynövény kapszula 60 db
IMU18 Immunerősítő gyógynövény kapszula 60 db
9 890 Ft

IMU18 Immunerősítő gyógynövény kapszula 60 db

IMU18 immunerősítő gyógynövény kapszula 60 db

Javasolt bevitel napi 3 kapszula!

A Myrobalan termékcsalád kifejlesztésével az volt a célunk, hogy a tibeti egészségkultúra évezredes tapasztalati tudását modern tudományos eredményekkel ötvözve egy különleges, prémium termékcsaládot hozzunk létre a legmagasabb szintű testi-lelki egészség fenntartásáért.

A gyógynövény-komplex immunerősítő kapszula 18 speciálisan összeválogatott gyógynövényt tartalmaz, melyek egymást támogatva fejtik ki erőteljes hatásukat.

Az iMU.18 a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. Az összetevők nagy száma ellenére, a készítmények egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így tudjuk kiküszöbölni a mellékhatás-effektus.

A termékek összeállítása az egymás hatását erősítő gyógynövények hatékony keverékén alapul. Az összetevők nagy száma ellenére, a készítmények egy-egy hatóanyagból csupán kis mennyiséget tartalmaznak, így tudjuk kiküszöbölni a mellékhatás-effektust. 

 

  • 18 GYÓGYNÖVÉNY EGYEDÜLÁLLÓ SZINERGIZMUSA
  • MEGELŐZÉSKÉNT EGÉSZ ÉVBEN SZEDHETŐ
  • BETEGSÉG ESETÉN LERÖVIDÍTI A GYÓGYULÁSI FOLYAMATOT

 

9 890 Ft
Részletek

 

Már megint kapar a torkod és folyik az orrod? Nincs energiád a legalapvetőbb feladatokra sem és még az ágyból is nehezedre esik kimászni? Ha elkaptál egy hasmenéses vírust vagy az influenzát, egyre nehezebben gyógyulsz ki a betegségből?

Amennyiben ezekre a kérdésekre igen a válaszod, valószínűleg a te immunrendszereddel sincs a topon. Természetesen ez sok mindenre visszavezethető: az alváshiányra, az egészségtelen táplálkozásra, a mozgásszegény életmódra. Ez a hármas sajnos eléggé legyengíti a szervezet egyik elsődleges védelmi vonalát: az immunrendszert, így a testünk egyre kevésbé lesz ellenálló a különböző betegségekkel és fertőzésekkel szemben.

De szerencsére van már kémiai összetevőktől mentes, 100%-ig természetes immunerősítő, ami nemcsak a megelőzésről gondoskodik, hanem a betegség alatt akár fel is gyorsíthatja a gyógyulási folyamatot.

Mit tartalmaz az iMU.18 immunerősítő kapszula?

Álombogyó, Kínai csüdfű, Lapacho, Tajgagyökér, Ázsiai gázló, Bíbor kasvirág, Fahéj, Hibiszkuszvirág, Indiai bazsalikom, Olajfalevél, Aranygyökér, Andrográfisz, Csillagánizs, Fekete mag, Gránátalma, Kerti sarkantyú, Orvosi vízitorma, Szegfűszeg

 

 


Adatok
Probléma típusa
PCOS
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
kb. 1 havi
Termék típusa
kapszula
Kinek ajánljuk?
50 felett, nők, férfiak, gyerekek
Mentes
Cukormentes, Gluténmentes, Laktózmentes
Vonalkód
5999860696056
Gyártó
Myrobalan
Cikkszám
531305
Hasonló termékek