Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

VITA-C 1500 mg C vitamin gyógynövény kivonatokkal 60 db vegán kapszula
VITA-C 1500 mg C vitamin gyógynövény kivonatokkal 60 db vegán kapszula
2 930 Ft

VITA-C 1500 mg C vitamin gyógynövény kivonatokkal 60 db vegán kapszula

VITA-C 1500 mg C vitamin gyógynövény kivonatokkal 60 db vegán kapszula
VITA-C 1500 mg C vitamin gyógynövény kivonatokkal 60 db vegán kapszula

VITA-C 1500 mg C vitamin gyógynövény kivonatokkal 60 db vegán kapszula

A C VITAMIN, MINT LÉTFONTOSSÁGÚ VITAMIN

A C-vitamin a szervezet számára nélkülözhetetlen anyag, az egészséges szervezet szerves része. A C-vitamin komplexen hat az egész testre. Azonban akad egy bökkenő: a testünk sem előállítani, sem elraktározni nem képes, ezért kívülről kell gondoskodni a folyamatos beviteléről.

A C-vitamint olyan létfontosságú szervek tárolják, mint a máj, a mellékvese és az agyalapi mirigy. A C-vitamin több enzimet aktivál a szervezetben, melyeknek fontos szerepük van a sejtlégzésben. Gyorsítja a sebgyógyulást és a kötőszövet regenerációját, részt vesz a csont- és a porcképzésben.

A C-vitamin az egyik legismertebb antioxidáns. Védi a szervezet sejtjeit az oxidatív károsodásoktól. A C-vitamin emellett fokozza a fehérvérsejtek termelődését is, amelyek a baktériumok és a vírusok okozta betegségek kivédésében segítenek.
A C-vitamint napi szinten pótolni kell, mivel nem raktározódik el a szervezetben. A felesleges mennyiség vizelet útján kiürül a szervezetből.

 

A C-VITAMIN POZITÍV HATÁSAI

A c-vitamin alapvető fontosságú vitamin, mely,
 • javítja immunrendszerünk működését,
 • növeli a fehérvérsejtek számát, amik szembeszállnak a szervezetünket megtámadó kórokozókkal,
 • a nátha és a megfázás tüneteit nagymértékben képes csökkenteni,
 • hozzájárul a gyógyulási idő lerövidítéséhez,
 • javítja a bőrben a természetes kollagén termelést,
 • mivel a C-vitamin rendkívül jó antioxidáns, védi sejtjeinket az oxidatív stresszel szemben,
 • gyorsítja a fogíny, az erek, a csontok és a fogak fejlődését, valamint fokozza a sebgyógyulást.

 
A C vitamin egy vízben oldódó vitamin, így pótlására napi szinten szükség van. A Vita-C szedésével a c-vitamin hiány könnyedén és hatékonyan megelőzhető.
 

 Adalékoktól mentes

 Természetes alapanyagok

 Mellékhatások nélkül

2 930 Ft
Részletek

MIT TUD A MYROBALAN VITA-C KÉSZÍTMÉNYÜNK?

A Vita-C bioflavonoidokat tartalmaz
A bioflavonoidok - a növényekben előforduló gyógyhatású - vegyületcsoport, melyek alapvetően az un. másodlagos növényi anyagcseretermékek közé tartoznak.

Egyik legfontosabb hatásuk, hogy lassítják a szervezetben zajló káros oxidációs folyamatokat. A szabadgyökök a szervezetben történő folyamataik során létfontosságú molekulákat károsítanak. A flavonoidok egyik legismertebb és legfontosabb tulajdonsága éppen a gyökfogó képességük, így az oxidációs folyamatok következtében kialakuló betegségek esetén jelentősen támogatják a felépülést.

Erősítik a hajszálereket, szabályozzák azok áteresztőképességét, normalizálják a vérkeringést, és a vérnyomást, csökkentik az erekben lerakódott plakkok mennyiségét. Antioxidáns hatásuk révén gyulladáscsökkentő szerepet játszanak azáltal, hogy gátolják a gyulladáskeltő molekulák – mint a hisztaminok, leukotriének, prosztaglandinok - hatását. Ezen kívül megfigyeltek még – többek között – daganatgátló hatást is.
A Vita-C amla kivonatot tartalmaz
A gyümölcs a Föld egyik leggazdagabb C-vitamin-forrása. A növényt a tibeti és indiai gyógyászat régóta használja számos esetben, többek között általános erősítőszerként, emésztési rendellenességekre, májbetegségre, vércukorszint szabályozásra, vérszegénység, vérképzési problémák esetén, továbbá erőteljes vértisztító, szívtonizáló. Szabadgyök-megkötő képessége révén elsőrangú antioxidáns.

Leggyakrabban két másik gyógynövénnyel keverve kapható Három Gyümölcs (tib. drebu szum, szkrt. triphala) néven. Itt emelnénk ki, hogy mindhárom gyümölcsöt egy különleges növénycsoportba sorolnak, melyről a termékcsaládunk neve is származik. Ez a mirobalán.
A Vita-C camu-camu kivonatot tartalmaz
A camu-camu gyümölcs különösen gazdag C-vitaminban és polifenolokban. Az Albany College of Pharmacy and Health Sciences egyetemen végzett kutatások igazolták erős antioxidáns és immunerősítő tulajdonságát, ami lassítja az öregedési folyamatokat és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
A Vita-C BioPerine-t tartalmaz
A BioPerine egy szabadalmaztatott biohasznosulás-fokozó termonutriens tápanyag, a fekete bors kivonata, amely 98%-ban piperint tartalmaz. A BioPerine összetevői javítják a gasztrointesztinális abszorpciót és a tápanyagok és étrend-kiegészítők szervezeti szintű hasznosulását, lehetővé teszik, hogy a szervezetbe juttatott tápanyagok és vitaminok jobban felszívódjanak a véráramba, a maximális plazmakoncentrációt akár 20-80%-kal fokozva.
Köztudott, hogy bizonyos esetekben jóval több C-vitaminra van szükség. Melyek ezek az esetek?
 • az aktív és/vagy passzív dohányosok,
 • szigorú diéta,
 • akik nem fogyasztanak elég gyümölcsöt és zöldséget,
 • felszívódási zavarok,
 • egészségügyi problémák.

ÖSSZETEVŐK

L-aszkorbinsav (C-vitamin), citrus bioflavonoid (keserű narancs kivonat), camu-camu gyümölcskivonat, indiai egres (amla) gyümölcskivonat, BioPerine* fekete bors-kivonat, magnézium-sztearát, cellulóz (kapszula).


Adatok
Cikkszám
326207
A vásárlás után járó pontok
0 Ft
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek