Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Hogyan győzd le a krónikus alváshiányt? Mint a bunda, úgy alszol majd!

Testszerviz életmód
Gyógynövények
Vitalissimo
Myrobalan
Tibeti gyógyászat
alváshiány
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.05.17 11:37
Hogyan győzd le a krónikus alváshiányt? Mint a bunda, úgy alszol majd!

Az alvás a mai kutatások szerint kulcsszerepet játszik az egészség megtartásában. Ráadásul a zsírégetési folyamatok is ekkor indulnak be. Szóval ez a fogyás kulcsa is!

Amikor éjszaka forgolódunk alvás helyett, amikor felriadunk a legkisebb zajra is, amikor többször is felkelünk és nem megy az alvás, amikor a fejünk pörög, mint egy búgócsiga, akkor tudhatjuk, az egészségünk forog kockán!


Az alvás fontossága


Modern korunk népbetegsége az alváshiány. Ma már tény, hogy a 21. század embere tartós alváshiányban szenved. Ennek okai között az alváshoz való hozzáállásunk is ott van. A pihentető alvás  fontosságát rendkívüli módon alulértékeljük, vagy egyáltalán nincs is információnk az alváshiány okozta egészségügyi kockázatokról.

Pedig minden regeneráló, testünknek-lelkünknek megnyugvást adó folyamat akkor megy végbe, amikor mélyen alszunk. Az alvás kb. másfél órás periódusokban zajlik, amikor a közel ébrenléti állapottól kezdve a mélyalvásig ér egy-egy alvásciklus. Bár az alvásszükségletünk egyénenként változó lehet, általános szabályként elmondható, hogy minimum 4 alvásciklusnak meg kell történnie, amihez minimum 6 óra szükséges.

A legtöbbünknek ez az idő nem elég, 5 alvásciklus szükséges a reggeli friss ébredéshez.

Fontos megjegyezni, hogy nem igaz az a feltevés, hogy a kihagyott vagy rövidre fogott éjszakai alvást délutáni sziesztával vagy hétvégi lustálkodással „be lehet hozni”.

 

Az alváshiány tünetei


- Nehezen megy az elalvás, sokáig forgolódunk, járnak a gondolataink ilyenkor.

- Gyakoriak az éjjeli felébredések, amik után nem tudunk visszaaludni.

- Felületesen alszunk, könnyen felriadunk, így rövidek alvási periódusok, és rövid maga az alvásidő is.

- Ébredéskor fáradtság, égő szemek, aznapi fáradékonyság.

- Általános ingerlékenység, felfortyanunk minden apróságon.

 

Krónikus alvászavar, állandósuló fáradtság, ingerlékenység


Korunk életmódja, az állandósuló stressz, a minket ért ingerek sokasága, az információbőség, az az érzés, hogy elszalasztunk valamit, vagy kimaradunk valamiből, az állandóan kéznél levő okoseszközök képernyőjéről érkező kékfény hatása mind hozzájárul ahhoz, hogy ma már jelentős probléma az alvászavar.

Ez nemcsak a gyakori zsörtölődő kedélyállapotban mutatkozik meg, hanem anyagcsere-betegségek kialakulásában, tanulási nehézségek, kihagyó emlékezet, koncentrálási problémák megjelenésében, illetve az immunrendszer leépülésében is.

Ilyenkor gyakran azt érezzük, hogy több órányi alvás után sem sikerült pihenten ébredni, egyre kevesebb az energiánk a napi teendők elvégzésére, gyakran keveredünk vitába  kollégákkal vagy családtagokkal.

De szerencsére a krónikus alváshiányra is van már kémiai összetevőktől mentes, 100%-ig természetes megoldás.

A MILAM.10 gyógynövény-komplex készítmény


A MILAM.10 egy 100% természetes, elalvást segítő gyógynövény komplex, mely a jól ismert macskagyökér, citromfű és komló mellett 7 másik alvássegítő gyógynövény együttes erejével segíti a pihentető alvást és az energikus felébredést!

A gyógynövény-komplex kapszula teljesen mellékhatásmentes és hozzászokást sem okoz, ráadásul vegán, tejmentes és gluténmentes készítmény, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákkal küszködők számára is használható.

A gyógynövény-komplex további előnye, hogy folyamatosan, akár gyógyszer mellett is szedhető. A vegán kapszulák kizárólag gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, melyeknek köszönhetően megnyugtatja az idegeket és megmenti a szervezetet a kialvatlanság káros hatásaitól. A természetes altató gyógynövény-komplex segítségével hatékonyan enyhíthetők a krónikus alváshiány kellemetlen tünetei.

A gyógynövény-komplex étrend-kiegészítő olyan problémákra nyújt megoldást, mint az állandó fáradtság, a kialvatlanság és a megfelelő minőségű alvás biztosításával segít megelőzni az olyan betegségek kialakulását, mint az érelmeszesedés, elhízás vagy az inzulinrezisztencia. Ilyen problémák megléte esetén a készítmény segíti a káros folyamatok visszafordítását és a felépülést.

Újra visszanyerhető az élet feletti irányítás és gondtalanná tehetők még a szürke hétköznapok is!

Vitalissimo egészségáruház gyógynövény megoldás


A Vitalissimo egészségáruház kínálatában folyamatosan elérhető a MILAM.10 nyugodt alvásért gyógynövény-komplex.

Naponta 1-2 tabletta szedése javasolt, lefekvés előtt 30-60 perccel és bő folyadék kíséretében.

Amennyiben esetleg más Myrobalan gyógynövény komplexet is használunk, javasoljuk, hogy 25-30 perces eltérés legyen a bevételek között, hogy mindegyiknek legyen ideje kifejteni a hatását.

A Milam.10 már 12 éves kortól adható, akár a kapszulát szétszedve, a gyógynövényport folyadékban feloldva.

 

Kattints ide, és rendeld meg a MILAM.10 természetes alvásjavító gyógynövény-komplexet!

 


Kattints ide, és nézd meg a Vitalissimo egészségáruház még más, alvásproblémára ajánlott termékeit is!


A termékismertető forrása: Myrobalan Milam.10 termékleírás

Figyelem! Az ebben a cikkben ajánlott Milam.10 gyógynövény-komplex nem gyógyszer, így nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist!