Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

TIROGLAN - a pajzsmirigy őre

Pajzsmirigy
Gyógynövények
Vitalissimo
Myrobalan
TiroGlan
pajzsmirigy-alulműködés
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.05.10 16:07
TIROGLAN - a pajzsmirigy őre

A pajzsmirigy az egészségünk szempontjából egy központi hormontermelő mirigy. Az általa termelt hormonok minden sejtünk működésére hatással vannak.

A pajzsmirigy működésének zavarai közül talán a legismertebb, a főleg nőket sújtó pajzsmirigy-alulműködés.

Erre az állapotra nagyon hatékony, természetes megoldás a TiroGlan gyógynövény-komplex.

 


Lusta a pajzsmirigyed? – Segíts neki!


A pajzsmirigy a nyak elülső részén, a gége előtt elhelyezkedő belső elválasztású mirigy, ami azt jelenti, hogy olyan hormonokat termel, amelyek a vérkeringés segítségével eljutnak a testünk minden sejtjéhez.

A pajzsmirigy termeli az anyagcsere sebességét és a gyerekek fejlődését szabályozó pajzsmirigyhormonokat, azaz a tiroxint és trijód-tironint, valamint a kalciumháztartást szabályozó kalcitonint.

A cikkünkben bemutatkozó TiroGlan Myrobalan gyógynövény-komplex termék a pajzsmirigy-alulműködés nevű állapoton segít, amikor a benne levő gyógynövények erejével támogatja a pajzsmirigyet a minden sejtünkben lejátszódó folyamatokra ható tiroxin és trijód-tironin termelésében.

Elhízás, ízületi fájdalmak, hideg végtagok, hulló haj, meddőség?


A pajmirigy betegségei kihatnak az egész szervezetre, és a 
címben olvasható tüneteknek az okaihoz nagy valószínűséggel közük van, mivel a pajzsmirigyben termelődő hormonok nagy hatással vannak a szervezetünk más hormonaira és anyagcseréjére, és olyan dolgokat is szabályoznak, mint a testhőmérséklet vagy a pulzusszám.

A pajzsmirigy alulműködése


Pajzsmirigy-alulműködése azt jelenti, hogy a pajzsmirigy nem termel elegendő mennyiségű hormont és ezért hiányállapotok lépnek fel a szervezetünkben. Ennek az állapotnak nagyon sokféle tünetei lehetnek, ezért gyakran évekig rejtve marad előttünk a probléma gyökere, ami később komoly egészségügyi gondokat is okozhat.

Bár a pajzsmirigy alulműködés kezelése az orvos dolga, de TiroGlan Myrobalan gyógynövény-komplex segíteni tud a pajmirigy működésének helyreállításában.

Nem is gondolnánk, hogy a pajzsmirigy alulműködése a hölgyeknél tízszer gyakrabban fordul elő, mint a férfiaknál. Minden ötödik ilyen állapot esetén olyan kísérőbetegségek is előfordulhatnak, mint a vastagbélgyulladás (Crohn-betegség), hasmenés, cukorbetegség, a nyálkahártya-sorvadásos gyomorhurut, pigmenthiányos bőr, mellékvese-elégtelenség, foltos hajhullás, vérszegénység és fájdalmas ízületi duzzanatok.

A pajzsmirigy alulműködésének gyakori jelei


Mivel szinte nincs olyan szervünk, amelynek működését ne befolyásolnák a pajzsmirigy hormonjai, így ha a mirigy működésében zavar lép fel, akkor ez további egészségügyi problémák, sőt, betegségek sorát is okozhatja.

Ezek közül néhány tipikus panasz a következő: 

 • alacsony pulzus
 • bőrszárazság, hajhullás
 • dekoncentráció
 • emelkedett koleszterin szint
 • gyengeség és fáradékonyság
 • hideg végtagok
 • hízás (vagy nagyon nehéz fogyás) megfelelő táplálkozás és mozgás mellett is
 • további hormonproblémák
 • koncentrálóképesség csökkenése
 • lassú anyagcsere
 • libidó csökkenése
 • puffadás, székrekedés


Természetes és hatékony megoldás


A TiroGlan gyógynövény-komplex egy Myrobalan által kifejlesztett, pajzsmirigyre ható gyógynövény-komplex, amelynek összetevői a következők: álombogyó, aranygyökér, bacopa, bibithaki, édesgyökér, fekete kömény, gyömbér, hólyagmoszat, indiai egres, kurkuma, sárga mirobalán, szurokfű, tajgagyökér, tengeri moszat.

Ezekről az összetevőkről részletesen itt tájékozódhatsz!


A gyógynövény-komplex különleges gonddal összeválogatott és összeállított természetes növényi hatóanyagú pajzsmirigyserkentő és regeneráló hatású készítmény, amely támogatja az alulműködő pajzsmirigy hormontermelését és vitalitását.

A TiroGlan mellékhatásmentes, vegán, tejmentes és gluténmentes, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákban szenvedők számára is alkalmazható.

Kattints ide, és rendeld meg a TiroGlan pajzsmirigyet támogató gyógynövény-komplexet!

  


Kattints ide, a Vitalissimo egészségáruház pajzsmirigy-alulműködés megoldásokért!


A termékismertető forrása: Myrobalan TiroGlan termékleírás

Figyelem! Az ebben a cikkben ajánlott TiroGlan gyógynövény-komplex nem gyógyszer, így nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist!