Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Májunk a legnagyobb kincsünk - így vigyázz rá

Testszerviz életmód
Életmódváltás
Gyógynövények
Szűrés törlése
Dr Suba Réka
2022.07.26 16:56
Májunk a legnagyobb kincsünk - így vigyázz rá

"Legnagyobb kincsünk a májunk!" - írja Dr Suba Réka az alábbi írásában. Érdemes mgszívlelni minden szavát, hogy májunk remek formában legyen.

Tudtad-e, hogy az egyik legnagyobb kincsünk a májunk?

Rengeteg feladata van, ezek között a méregtelenítés, epe kiválasztás, valamint bizonyos vegyületek termelése vagy éppen tárolása. Minden esetre fontos a szerepe az anyagcsere folyamatokban!

Mivel a máj nem fáj, ezért nemigen vesszük észre, ha nem úgy látja el a feladatait, mint kellene!

Legtöbbször a laborvizsgálatok rosszabb eredményei hívják fel a figyelmet, hogy ideje lenne törődnünk a májunkkal. Miért várnánk meg ezt az állapotot, ha tenni is tudunk minden nap a májunk támogatásáért?

Mit tudunk tenni a májunkért?

Először is kerüljük el azokat az anyagokat, melyek rontják a máj funkcióját! Ilyenek a mérgező anyagok, alkohol, bizonyos ízfokozók, szépségipari termékekben található káros anyagok stb.

Másodsorban fogyasszunk minél több sötétzöld leveles növényt, almaecetes vizet (kizárólag nem pasztőrözött almaecet legyen) és káposztafélét. Ezeknek az élelmiszereknek kell egy bizonyos idő, míg elkezdik kifejteni a hatásukat.

Addig is elkezdhetjük használni a Máriatövis kivonatot és ezt akár hosszabb ideig fent is tarthatjuk!

Ha valakinek jó állapotban van az emésztőrendszere, nincs felszívódási zavara, használhatja a Máriatövis kivonatot tabletta vagy kapszula formájában.

Abban az esetben viszont, ha tudomásunk van emésztési és felszívódási zavarról, akkor a Máriatövis csepp forma segíthet jobban.

Vegyük a kezünkbe az irányítást és segítsünk a testünknek! Jó tett helyébe pedig jót várhatunk!

Kívánok csodás hetet!

Dr Suba Réka

 

További májvédő és regeneráló eszközöket ide kattintva találsz!