Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/1905017

TESTSZERVIZ BIO ALMAECET 500 ml
TESTSZERVIZ BIO ALMAECET 500 ml
950 Ft

TESTSZERVIZ BIO ALMAECET 500 ml

Az 1 éves érleléssel készült Testszerviz Extra Bio almaecet ízében. állagában messze jobban teljesít az egyéb kapható almaecetek között. Nem hőkezelt, biogazdaságban termesztett almából készül, tiszta színe és kellemes illata miatt azok is bátran fogyaszthatják, akik idegenkednek az almaecetek szagától, ízétől, a gyakran benn úszkáló növényi rostmaradványoktól. Kellemes hűsítő ital készíthető belőle, mely segít a gyomor ph (savasság-lugosság) egyensúlyának megteremtésében, támogatja a jó bélbaktériumok szaporodását, közreműködik a bélrendszer fertőtlenítésében és a testben pangó felesleges folyadék eltávolításában.

A Testszerviz Bio Almaecet 1 éves érleléssel készül. Ez a hosszú folyamat eredményezi, hogy minden biológiai folyamat tökéletesen végbe menjen. Aranysárga színét is a hosszú érlelésnek köszönheti!

Mi a bio, avagy ökológiai gazdálkodás? (Forrás biokontroll.hu)

Az ökológiai gazdálkodás meghatározására számos definíció született, amelyek közül az IFOAM (az Ökológiai gazdálkodók szervezeteinek világszövetsége) is alkotott néhányat. Közülük talán a következő foglalja össze legjobban a lényeget:

 „Az ökológiai mezőgazdaság magában foglalja az összes olyan mezőgazdasági rendszert, amely környezeti, szociális, gazdasági szempontból egyaránt fenntartható és egészséges termékek, élelmiszerek előállítását biztosítja. Óvja a talaj termékenységét, mint a sikeres gazdálkodás kulcsát. Előtérbe helyezve a növények, állatok és a talaj természetes egyensúlyát, célul tűzi ki a mezőgazdaság és a környezet minőségének javítását. Jelentősen lecsökkenti a külső erőforrások bevitelét tartózkodva a szintetikus trágyák és növényvédő szerek használatától. Helyettük a terméshozam és ellenállóképesség növelése érdekében a természet folyamatait engedi érvényesülni.”

950 Ft
Részletek

Az almaecet tartalmaz C-, E-, A-, B1-, B2-, B4 és P-vitamint, valamint káliumot, nátriumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, ként, rezet, vasat, szilíciumot és fluort.

 

Az almaecet tulajdonságai:

  • segítheti a méregtelenítést
  • támogathatja a sebgyógyulást
  • hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez
  • javíthat az általános egészségi állapoton
  • vízhajtó hatású
  • segíti az emésztést, a zsírégetést és a bélflóra helyreállítását

Az almaecetnek gyümölcsös-savanykás íze van, felhasználható salátaöntetnek, zöldségek ízesítésére, pácolásrais.

Felhasználási javaslat - 2 dl vízben keverjünk el 1 evőkanál almaecetet és főétkezés előtt 10 perccel fogyasszuk. Ha ez nehézséget okoz, akkor étkezés után javasolt. Kellemes üdítő savanykás ízű, frissítő hatású!

Forgalmazza - Testszerviz Extra Kft, 1136 Budapest, Raoul Wallenberg utca 9.

Adatok
Cikkszám:
875328
Kiegészítő termékek