Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

WTN HormoTOX 60 kapszula
WTN HormoTOX 60 kapszula
6 800 Ft

WTN HormoTOX 60 kapszula

WTN HORMOTOX™ - hormon- és toxinkivezetés

Segítség a felhalmozódott ösztrogének és méreganyagok lebontásában, illetve kivezetésében.

Miben előremutató a WTN HormoTOXTM, más, hasonló célú termékekhez képest?

 • Jóval szélesebb hatásspektrummal rendelkezik, mint egy monokomponensű, csak kalcium-D-glükarátot tartalmazó készítmények.
 • A kalcium-D-glükarát koncentrációja jellemzően nagyobb, mint a piacon lévő termékek többségében.
 • Nem csak a méreganyagok kiválasztását, de a bélnyálkahártya regenerációját is támogathatja, további jótékony hatóanyagai révén.
 • A máj és bél méregtelenítésén túl, a vese kiválasztó funkcióját is erősítheti.

A WTN HormoTOXTM döntően a hormonok és a toxinok kivezetésében nyújthat támogatást, míg ezek lebontásában, a WTN Indol-3-karbinol komplex lehet a segítségedre.

 

6 800 Ft
Részletek

Mikor melyik termékre lehet szükségem?

Ez egyéni helyzettől függ, de kiindulópontnak a javaslatunk a következő:

 1. Alapesetben a metilációs folyamatokat érdemes először támogatni pl. a WTN Metil Spektrum-mal.
 2. Amennyiben ez nem hoz elég javulást, akkor érdemes bekapcsolni mellé a WTN HormoTOXTM-ot.
 3. Komoly ösztrogéndominanciás állapotok esetén a WTN Indol-3-karbinol használata együtt javasolt a WTN Metil Spektrummal és a WTN HormoTOXTM-al.

Hogyan csökkentheted a szervezetedre nehezedő ösztrogéntöbbletet?

Kerüld el a káros környezeti ösztrogéneket
Amennyire csak lehet kerüld a szervezetre is károsan ható toxinokat, környezeti ösztrogéneket (xenoösztrogének néven is ismertek), melyek képesek az ösztrogénreceptorokhoz kötődni, stimulálni azokat, ám hatásuk különbözik az ösztrogének hatásától.

Használj jótékony hatású növényi (fito) ösztrogéneket
Egyes növényekben megtalálható fitoösztrogének fogyasztása segíthet a többletösztrogén kivezetésében. Ezek alkalmazását a menstruációs ciklus működésével harmóniában célszerű beiktatni (a ciklus első felében).

Ilyen fitoösztrogének pl. a lignánok (legmagból), ligusztilid (kínai angyalgyökérből), krizin (flavonoid, propoliszból), izoflavonok (vörösheréből) stb.

Tehermentesítsd a májad
Az ösztrogénlebontás során a vérből az ösztrogének a májba kerülnek, ahol egy enzim lebontja ezeket, majd a bomlástermékeik az epével a bélbe ürülnek, ahonnan elhagyják a szervezetet.

A máj tehermentesítése ezért ebből a szempontból is kiemelt fontosságú, mert túlterheltsége önmagában is okozhat ösztrogéndominanciát, hiszen a felesleges ösztrogént nem tudja lebontani.

Támogasd a fő ösztrogénlebontó enzimed
A májban zajló, természetes ösztrogénlebontási folyamat egyik gyengébb pontja a II. fázisban, az úgynevezett COMT enzimhez kötődik. Ez az enzim pedig gyenge hatásfokkal működik, ha az ún. metilációs folyamatok nem működnek jól, illetve, ha nem áll rendelkezésre elég magnézium, ezért a magnézium pótlása kiemelkedően fontos.

Roboráld (erősítsd) a bélflórád
A bélben található esztrobolom baktériumok által termelt enzim is bontja az ösztrogént, ez mintegy másodlagos ösztrogénlebontásnak tekinthető.

Amikor a bélflóra-egyensúlytalanság áll fent, és nem termelődik elég lebontóenzim az ösztrogént a szervezet visszaszívhatja.


Adatok
Probléma típusa
női egészség, méregtelenítés
Gyártó
Myrobalan
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
kb. 2 havi adag
Termék típusa
kapszula
Kinek ajánljuk?
nők
Gyártó
Wise Tree Naturals
Cikkszám
379530
Tömeg
100 g/db
Használati javaslat

WTN HormoTOXTM használati javaslat:

 • Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula, bő folyadékkal (2,5-3 dl), étkezésektől, gyógyszerektől és egyéb étrend-kiegészítők szedésétől 1-2 órával elkülönítve.

 • Ez a termék nem vegán
  • Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin.
Összetevők

Összetevők: kalcium-D-glükarát, zselatin (kapszulahéj), kitozán, zeller levél kivonat (10% apigenin), aktív szén, fehérmályva-gyökér koncentrátum, vörös szilfakéreg koncentrátum.

Hasonló termékek