Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

WTN Metil Spektrum 60 kapszula
WTN Metil Spektrum 60 kapszula
5 800 Ft

WTN Metil Spektrum 60 kapszula

WTN METIL SPEKTRUM - 60 kapszula

Egy biokémiai folyamat, ami elengedhetetlen a szervezet működéséhez

A metiláció egy olyan biokémiai folyamat, ami rendkívüli fontossággal bír az emberi szervezet fizikai, mentális és érzelmi egészségének szempontjából is. Szimbolikusan úgy lehetne szemlélteni, hogy a sejtjeink egy ún. metil funkciós csoporttal, mint egy kapcsolóval aktiválni vagy inaktiválni tudnak különböző molekulákat, enzimeket stb. Ehhez viszont szükség van erre a metilcsoportnak nevezett kapcsolóra. Az se jó, ha túl sok van belőle és az se, ha túl kevés.
Sajnos szinte 100% az esély, hogy a metilációs folyamatok egyikőnkben sem működnek optimálisan, pedig egészségünk szempontjából meghatározó szerepe van, mert:

5 800 Ft
Részletek

Milyen esetekben használd a WTN Metil Spektrumot?

Mivel a metiláció nagyon nagy számú folyamat alapját képezi mindenkinél pozitív hatású lehet ennek megtámogatása, illetve optimalizálása.
A szervezet optimális működésének biztosítása végett azonban vannak esetek, amelyekben az olyan termékek, mint a WTN Metil Spektrum negatív hatásokkal járhat. Egyszerűen azért, mert ha más helyen is elakadások vannak a szervezetben, akkor a túl sok metilcsoport (kapcsoló) problémát okozhat.
Pl. ha jellemző rád a szorongás, vagy aggódó típusnak véled magad, akkor nagy valószínűséggel a szervezeted lassan bont le olyan neurotranszmittereket, mint a dopamin, adrenalin, noradrenalin. Ilyenkor nem célszerű hirtelen nagy lökést adni a metilációs folyamataidnak, vagyis csak fokozatosan érdemes növelni a metil-formájú anyagokat (pl. B12 – metil-kobalamin, B9 – metil-folát).

Amennyiben a következőek valamelyike érvényes rád, szinte biztos, hogy kedvezően fogsz reagálni a WTN Metil Spektrumra:

  • cukor (vagy más étel) iránti sóvárgás,
  • függőségekre való hajlam (szerencsejáték, vásárlás, alkohol, drogok, stb.),
  • hirtelenharagú természet,
  • impulzivitás,
  • kockázatvállaló viselkedés,
  • rossz memória, tompa agyműködés.

metil spektrum abra1 v2

 


Adatok
Probléma típusa
emésztés/anyagcsere, stressz/nyugodt elme
Gyártó
Myrobalan
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
kb. 2 havi adag
Termék típusa
kapszula
Kinek ajánljuk?
férfiak, nők, 50 felett
Gyártó
Wise Tree Naturals
Cikkszám
449686
Tömeg
100 g/db
Használati javaslat

WTN Metil Spektrum használati javaslat:

  • Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula, lehetőség szerint reggeli vagy ebéd előtt. Érzékeny emésztőrendszer esetén étkezés közben.

Ez a termék nem vegán

  • Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin.
Összetevők

WTN Metil Spektrum

Összetevők: kolin-bitartarát, magnézium-biszglicinát, zselatin (kapszulahéj), magnézium-aszkorbát, cékla koncentrátum, metil-szulfonil-metán (MSM), riboflavin-5’ nátriumfoszfát, aszkorbil-palmitát, piridoxál-5'-foszfát, máriatövismag-koncentrátum, cink-glicinát, inozitol-hexanikotinát, glükózamin folát só (L-5-MTHF), PQQ (pirrolokinolin-kinon-nátrium), metil-kobalamin.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek