Szavazás

Mi a legfontosabb ok, hogy itt vásárol?

Korrekt Webáruház

Köszönjük a megtisztelő címet és a bizalmat!

Őrizd meg a fogaidat!

Házhozszállítás

VITAKING IMMUNO SZIRUP 200ml

VITAKING IMMUNO SZIRUP 200ml
VITAKING IMMUNO SZIRUP 200ml
VITAKING IMMUNO SZIRUP 200ml
VITAKING IMMUNO SZIRUP 200ml
VITAKING IMMUNO SZIRUP 200ml
VITAKING IMMUNO SZIRUP 200ml

VITAKING IMMUNO SZIRUP 200ml

Vitaking Immuno szirup 200ml

Miért nehéz a gyereknek a vitaminokat és étrend-kiegészítőket adni? Mert, olyan “fúúúúj” íze van!

A Vitaking Immuno egy speciális gyógynövény, vitamin és ásványi anyag összeállítás gyermekeknek. Olyan fontos vitaminokat tartalmaz, mint B6-vitamin, E-vitamin, van benne cink, réz, és háromféle gyógynövény kivonat: astragalus (kínai csüdfű), csipkebogyó és szibériai ginseng.

Általánosságban elmondható, hogy a gyermekek kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, emiatt hiányt szenvedhetnek különféle vitaminokból és ásványi anyagokból. Az egészségükhöz és optimális fejlődésükhöz valamennyi vitaminból szükség van a megfelelő mennyiségre, ráadásul mindennap.

A Vitemix multivitamin szirup a gyermekek sajátosságait figyelembe véve készült, kimondottan finom vitamin és gyógynövény összeállítás.

Lássuk, hogy mi van az üvegben:

B6-vitamin

A B6-vitamin hozzájárul immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez.

Réz

A réz egy fontos ásványi anyag, mivel részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában, és  a normál vas-szállításban, hozzájárul  az immunrendszer normál működéséhez és a  a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

E-vitamin

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Cink

A cink hozzájárul a normál szellemi működés és a normál látás fenntartásához valamint az immunrendszer normál működéséhez.

Astragalus (kínai csüdfű)

Az astragalus egy Ázsiában honos gyógynövény (magyarul kínai csüdfű). A kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt, a legbecsesebb frissítő növényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába.

Csipkebogyó kivonat

A csipkebogyó a vadrózsa termése. Legtöbben a jelentős C-vitamin tartalma miatt ismerik, de tartalmaz flavonoidokat, illetve B1-, B2-, B3- és K-vitamint is. Hozzájárulhat az immunrendszer  és a légutak normál működéséhez. Hozzájárulhat a szellemi frissességhez és szervezet ellenálló-képességének növeléséhez. Ezért nagyon hasznos a gyermekek számára.

Szibériai ginseng kivonat

szibériai ginseng a kínai panax ginseng közeli rokona. A ginsenget legtöbben a fizikai és szellemi fáradság megelőzésére használják. A ginseng hatása nem csak egy összetevőnek, hanem biológiai anyagok egész sorának köszönhető.  Ezek közé tartozik például a növényi szőlőcukor, az A-vitamin, a B1- és B2- vitaminok, szelén, germánium és különféle illóolajok. Az, hogy a ginzeng az emberi szervezetre milyen csodálatos hatással van, nem azon múlik, hogy az összetevők mekkora mennyiségben vannak jelen a gyökérben, hanem annak a speciális elrendeződésnek, ahogy azok a növényben elhelyezkednek.

 

A gyerekek nem szeretik a tablettákat, de ezt a kiváló folyékony Vitaking Immuno szirupot garantáltan szeretni fogják.

 

Napi ajánlott mennyiség: 1 evőkanál: 15 ml étkezés előtt

Figyelmeztetés:  A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OGYÉI bejegyzési szám:  18000/2016

Felbontás után 3 hónapig használható, legfeljebb szoba hőmérsékleten (25°C-on) tárolandó!

2 902 Ft

Adatok

Cikkszám
ML094697