Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB
CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB
10 990 Ft

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB

CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB
CAFFE GIOIA LAVAZZA ESPRESSO POINT KOMPATIBILIS 100% ARABICA KAPSZULA 100 DB
A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák között előkelő helyet foglal el a 100% Arabica kávét tartalmazó típus. Az olasz kávé szerelmesei számára ideális választás lehet a Caffé Gioia termékcsalád Lavazza gépekkel kompatibilis kapszulája. Az alacsony koffein-tartalommal rendelkező gőzölgő fekete nem csak a reggeleket varázsolja igazi élménnyé, hanem a délutáni kikapcsoló percek elmaradhatatlan összetevőjének is számít. Az édes, aromás ízek kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a Caffé Gioia termékcsalád 100% Arabica kávékapszuláiban, mint azok, akik az alacsonyabb koffein-tartalmat keresik. A kávéfogyasztás nem csak a megújult energikusságot célozza, hanem a társasági események nélkülözhetetlen elemének is számít. Fedezd fel a Caffé Gioia Lavazza kompatibilis kávékapszuláit, melyekkel gyerekjáték a kávé csészékbe varázsolása! A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.
10 990 Ft
Részletek
LAVAZZA KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
A gőzölgő fekete szerelmesei a Lavazza Espresso Point kompatibilis kávékapszulák között hatféle típusból is válogathatnak. A Caffé Gioia termékcsalád díjnyertes kávékeverékeket tartalmazó kapszulái, a Superior Taste Award jelentette minőséget tudhatják magukénak.
A kapszulás kávéfőzésnél aligha találhatnánk egyszerűbbet és gyorsabbat. Ugyanakkor a minőséget sem kell mindennek oltárán feláldozni, hiszen a olasz kávé prémium színvonala köszön vissza a kapszulákból. A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák között egyaránt megtalálhatják számításukat a bivalyerős fekete kedvelői, a lágyabb ízeket előnyben részesítők, de az ökológiai gazdaságból származó bio kapszulák iránt érdeklődők is. A Caffé Gioia bio classic kávéja krémes és testes összhatást biztosít, mogyorós, csokoládés utóízzel és illattal keveredve, megcélozva ezzel az igazi ínyenceket. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

100% ARABICA KÁVÉ
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
914373
Tömeg
600 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek