Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

VITAKING Szelén (szerves) 100 µg 90 kapszula
VITAKING Szelén (szerves) 100 µg 90 kapszula
2 210 Ft

VITAKING Szelén (szerves) 100 µg 90 kapszula

VITAKING Szelén (szerves) 100 µg 90 kapszula
VITAKING Szelén (szerves) 100 µg 90 kapszula
VITAKING Szelén (szerves) 100 µg 90 kapszula

A szelén számos élettani folyamatban játszik létfontosságú szerepet. Hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez., a pajzsmirigy normál működéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A Vitaking Szelén kapszula 100 µg szerves szelént tartalmaz. (hatóanyag: L-szeleno-metionin)

2 210 Ft
Részletek

Leírás
Vitaking – Szelén kapszula

Ez a Vitaking – Szelén termék 100 µg hatóanyagot tartalmaz kapszulánként. A szelén egy olyan esszenciális nyomelem, amit a szervezetünk nem tud előállítani, ezért azt táplálkozással kell pótolnunk. Ám sajnos a hagyományos étrendünk igen keveset tartalmaz ebből a nyomelemből. A brazildió a leggazdagabb szelénforrás és a tengeri “herkentyűk” és halak valamint a sörélesztő (a sör nem) is bőségesen tartalmazzák. Ezek rendszeres fogyasztása nélkül a bevitele hiányos. Az E-vitamin a szelénnel szinergista hatású. Ezért célszerű E-vitaminnal együtt fogyasztani.
A szelén:

Férfiak számára is kifejezetten fontos tápanyag, hiszen részt vesz a normál spermaképződésben.
Hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Hozzájárul a pajzsmirigy normál működéshez
Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A szervezetben ez az mikroelem csekély mennyiségben, csak nyomokban fordul elő (nyomelem), ezért szükséges folyamatosan pótolni. Jóformán a test minden sejtje tartalmazza, de legnagyobb mennyiségben a vesében, a májban, a lépben, a hasnyálmirigyben és a herékben halmozódik fel. A férfiaknak kifejezetten nagy szükségük van erre a nyomelemre. A szervezetükben lévő szelénnek csaknem a fele a herékben és az ondóhólyagokban koncentrálódik. Az ondóval a szelén is ürül a szervezetből.

További információk
Tömeg 90 g

Napi ajánlott mennyiség
1 kapszula

Figyelmeztetés
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés
90 kapszula

Ogyei-szam
18986/2017


Adatok
Kiszerelés
90 kapszula
Termék típusa
kapszula
Vonalkód
5999561250854
Gyártó
VITAKING
Cikkszám
790128
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek