Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA KOFFEINMENTES 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA KOFFEINMENTES 10 DB
1 430 Ft

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA KOFFEINMENTES 10 DB

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA KOFFEINMENTES 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA KOFFEINMENTES 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA KOFFEINMENTES 10 DB

A Caffé Gioia termékcsalád Dolce Gusto kompatibilis kapszula változatai között azok is megtalálják számításukat, akik minimális koffein-tartalommal élveznék egy kiváló olasz kávé nyújtotta ízélményt. Sokan kifejezetten az ilyen megoldást keresik, hiszen a nap bármely időszakában fogyasztható, és nem kell attól tartani, hogy a délutáni eszpresszo álmatlan éjszakát okoz majd. Bizonyos élethelyzetekben, a várandósság hónapjaiban, vagy a szív-és érrendszeri megbetegedéssel küzdők számára nyújt lehetőséget a Caffé Gioia koffeinmentes kapszula, hogy egy kényeztető cappuccino, vagy pedig, egy finom ristretto elfogyasztásával minőségi kávéélményt hozzanak a mindennapokba. A Dolce Gusto gépekhez használható kapszula 80%-ban arabica kávé és 20%-ban robusta kávé keveréke alkotja. Ez a sajátos elegy mindössze 10% koffeinnel társul, így reggel és késő délután is gond nélkül a csészékbe varázsolhatjuk segítségükkel kedvenceinket. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

1 430 Ft
Részletek

DOLCE GUSTO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
Az olasz kávé minősége és a kávékapszulás kávékészítés egyszerűsége találkoznak a Caffé Gioia termékcsalád Dolce Gusto kompatibilis kapszulái esetében. Az erős fekete szerelmesei éppen úgy rátalálhatnak kedvenceikre, mint azok, akik inkább egy könnyed, alacsonyabb koffeintartalmú kávé szerelmesei.
A minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő kávékapszulás megoldás lehetővé teszi a gyors és mégis minőségi kávékészítést az otthon kényelmében. A természeti források tiszteletben tartásával készült bio kapszulák mellett a koffeinmentes kapszulák is elérhetőek a kínálatban. A termékcsalád Dolce Gusto kompatibilis kapszulái közül három keverék is elnyerte a Nemzetközi Íztudományi Intézet Superior Taste Award díját. 2018-ban a strong, 2019-ben az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio arabica, 2020-ban pedig a classic keveréke nyert két arany csillagot. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

KOFFEINMENTES KÁVÉK
A koffeinmentes kávék nagy érdeklődésre tartanak számot a kávékínálatban. A szemes, őrölt kávék mellett kávépárnák és kapszulák formájában egyaránt beszerezhető a gőzölgő fekete alapanyaga. A koffeinmentes kávékat kifejezetten azok részesítik előnyben, akik a koffein élénkítő hatása nélkül élveznék a kávézás élményét. Magas vérnyomással, vagy emésztőrendszeri betegségekkel problémás lehet a koffeint tartalmazó ital fogyasztása. Ugyanakkor nem kell lemondani ilyenkor sem egy csészényi gőzölgő feketéről. A kávéfogyasztás sokkal többről szól, mint pusztán a napindításhoz szükséges energianyerésről.
Egy jó olasz kávé társaságában megpihenhet az ember a hétköznapok rohanásában. A Caffé Gioia termékcsalád koffeinmentes kávéi ezt akkor is lehetővé teszik, ha a délután folyamán már nem szívesen fogyasztanánk koffeint, vagy alapvetően mellőznénk azt mindennapjainkból. A magas minőségű kávékeveréket szív-és érrendszeri megbetegedéssel küzdők, valamint várandós nők is gond nélkül fogyaszthatják. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.


Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
692141
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek