Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA 100% ARABICA 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA 100% ARABICA 10 DB
1 450 Ft

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA 100% ARABICA 10 DB

CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA 100% ARABICA 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA 100% ARABICA 10 DB
CAFFE GIOIA DOLCE GUSTO KOMPATIBILIS KAPSZULA 100% ARABICA 10 DB
Az olasz kávé szerelmesei számára minden bizonnyal igazi kényeztetést nyújt a Caffé Gioia termékcsalád édes, alacsony koffein-tartalmú Arabica kávékapszulája. A Dolce Gusto kompatibilis kapszula lehetővé teszi az egyszerű és gyors kávékészítést, amire – valljuk be,- nagy szükség van a rohanó mindennapokban. Az aromás 100% Arabica kávé 10 darabos kiszerelésben elérhető. A lágy ízvilágnak köszönhetően akár a délutáni kávéfogyasztást is igazi élménnyé varázsolja, és a bivalyerős koffein-lökettől sem kell tartani esetében. Legyen szó a reggeli készülődésről, a munka közben elszürcsölt forró feketéről, vagy a délutáni selymes cappuccino-ról, a Caffé Gioia Arabica kapszula minden esetben jó választás. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.
1 450 Ft
Részletek
DOLCE GUSTO KÁVÉGÉPEKKEL KOMPATIBILIS KAPSZULÁK
Az olasz kávé minősége és a kávékapszulás kávékészítés egyszerűsége találkoznak a Caffé Gioia termékcsalád Dolce Gusto kompatibilis kapszulái esetében. Az erős fekete szerelmesei éppen úgy rátalálhatnak kedvenceikre, mint azok, akik inkább egy könnyed, alacsonyabb koffeintartalmú kávé szerelmesei.
A minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendő kávékapszulás megoldás lehetővé teszi a gyors és mégis minőségi kávékészítést az otthon kényelmében. A természeti források tiszteletben tartásával készült bio kapszulák mellett a koffeinmentes kapszulák is elérhetőek a kínálatban. A termékcsalád Dolce Gusto kompatibilis kapszulái közül három keverék is elnyerte a Nemzetközi Íztudományi Intézet Superior Taste Award díját. 2018-ban a strong, 2019-ben az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio arabica, 2020-ban pedig a classic keveréke nyert két arany csillagot. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

100% ARABICA KÁVÉ
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
507605
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek