Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

CAFFÉ GIOIA SZEMES KÁVÉ BIO 100% ARABICA 250G
CAFFÉ GIOIA SZEMES KÁVÉ BIO 100% ARABICA 250G
2 800 Ft

CAFFÉ GIOIA SZEMES KÁVÉ BIO 100% ARABICA 250G

CAFFÉ GIOIA SZEMES KÁVÉ BIO 100% ARABICA 250G
CAFFÉ GIOIA SZEMES KÁVÉ BIO 100% ARABICA 250G

Díjnyertes, kiváló minőségű olasz kávé nyújtotta alapanyagot kapnak azok, akik a Bio 100% Arabica szemes kávé mellett teszik le a voksot. A bio gazdálkodásokból származó alapanyagok idejét éljük, és erről akkor sem kell lemondani, ha az ideális kávéfajtát keressük.

A Caffé Gioia termékcsalád Bio 100% Arabica szemes kávé kizárólag organikus módszerekkel lett termesztve, és semmilyen kemikáliával nem érintkezett az alapanyag. Ennek köszönhetően született olyan aromás, könnyű testességgel rendelkező szemes kávé, mely a nap bármely időszakában gond nélkül fogyasztható. A gyümölcsös, karamellás, aromás ízvilág alacsony koffein-tartalommal társul, így a délutáni kávéfogyasztás során is felemelő élményt kínál. A bio kávék egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a természetes megoldásokkal készült alapanyag magában hordozza a termesztési hely sajátos ízvilágát. A Peru ültetvényein megszületett kávébab frissen őrölve hozza a tőle elvárható prémium minőséget. Erre a legjobb példa az, hogy a márka e kávéfajtája 2019-ben elnyerte a Superior Taste Award díjat. Kiváló lehetőség minden kávérajongónak, aki szereti az olasz kávé ízvilágát. A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

2 800 Ft
Részletek
SZEMES KÁVÉK
Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő szemes kávék a frissen őrölt kávé szerelmeseinek kedvence. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica lágy ízei mellett azok is megtalálhatják számításukat, akik a testes, egyedülálló kávékeverékek kedvelői. Míg a Gold Blend szemes kávé intenzív ízeket kínál, addig a White Blend felhasználásával sűrű, magas koffeintartalmú ital készíthető.A bio szemes kávék kizárólag organikus módszerekkel termesztett alapanyagot rejtenek magukban, a Superior Taste Award díj garantálta minőségben. A koffeinmentes szemes kávék lehetővé teszik, hogy bármely napszakban átélhessük a kávézás kínálta élményt. A díjnyertes minőség és az egyedülálló ízvilág találkozása a kávérajongók igazi kedvenceivé válhat. A Caffé Gioia termékcsalád szemes kávéival garantáltan elvarázsolja a gőzölgő feketét szívesen fogyasztó ínyenceket. A kávékeverékek elérhetőek; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

100% ARABICA KÁVÉ
Kávé és kávé között is nagy különbség van. Nem véletlen, hogy a 100% arabica kávé nagy népszerűségnek örvend a gőzölgő fekete kedvelőinek körében. Az arabica kávécserje speciális körülményeket követel meg, ám ezek megléte esetén tökéletes ízélményt kínál a belőle készült ital. A Caffé Gioia termékcsalád 100% arabica kávét tartalmazó készítménye az igazi olasz kávé jellegzetességeivel büszkélkedik. Ennek megfelelően a lágy ízek kedvelői éppen úgy rátalálhatnak közöttük kedvenceikre, mint azok, akik egy erőteljes és intenzív kávéval indítanák a napot. A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

BIO KÁVÉ

A természetes megoldások és a környezettudatos gondolkodásmód a kávézás világát is elérte. A Caffé Gioia bio kávéi között azok is megtalálhatják számításukat, akiknek nem mindegy, milyen körülmények között termesztett a kávé. Az olasz kávé jellegzetességeit magukon viselő bio kávék organikus módszerekkel termesztettek, méghozzá műtrágyák és rovarirtók nélkül. A mogyorós, csokoládés ízek kedvelői éppen úgy megtalálhatják számításukat a bio kávék között, mint azok, akik inkább részesítik előnyben az aromás, gyümölcsös, vagy éppen karakteres ízvilágot.

A 2019-ben Superior Taste Award díjat nyert bio arabica kapszulás és kávépárnás kivitelben is elérhető, de természetesen a szemes és őrölt kávét választók is rábukkanhatnak új kedvencükre. Ismerje meg a bio kávékban rejlő lehetőségeket, és fedezze fel a bio gazdálkozás során szerzett hozzáadott értéket a kávézás világában! A termék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis, Dolce Gusto kompatibilis, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.


Adatok
Gyártó
Caffé Gioia
Cikkszám
239553
Tömeg
280 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek