Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Testszerviz szuperélelmiszerek: Az életmódváltás 3 alappillére!

Testszerviz termék
Zöldturmix
fodroskel por
Vidd Magaddal Zöldturmix
almaecet
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.07.26 15:45
Testszerviz szuperélelmiszerek: Az életmódváltás 3 alappillére!

A Testszerviz már 9 éve nem csak az életmódváltás népszerűsítését végzi, hanem hatékony segítséget is ad azoknak, akik belevágnak, hogy sikerre vigyék!

Kattints ide, és olvasd el, hogy kezdj bele, hogy folytasd, és hogy vidd sikerre!


Életmódváltás most?


Egyáltalán miért kellene bármit megváltoztatnunk az életünkben? A már megszokott napi rutin biztonságot ad, már szokásból tudjuk, hogy mit teszünk naponta, és hogyan végezzük a dolgainkat.

Ahogy idősödik az ember, az életében előfordulhatnak olyan események, amikor elgondolkozhat azon, jól van-e úgy, ahogy él, amit csinál és ahogyan azt csinálja.

Amikor minden rendben van, vagy legalábbis annak látszik, akkor erről nincsen szó.

De, amikor ráébredünk arra, hogy valami nincs rendben velünk, mert az orvos talál valamit, amit kezelni kellene, vagy elegünk lesz abból, hogy már nincs elég erőnk, túl nehezen mozgunk, alig bírunk felmenni a lépcsőn, vagy torkig leszünk a stressztől, akkor valóban itt az ideje változtatni azon, ahogy élünk.

Ekkor ideje tenni valamit azzal, amit eszünk, ahogy alszunk, amennyi testmozgást végzünk, ahogy megéljük a stresszt és így tovább. Valamiért ilyenkor ráébredünk arra, hogy különben valami sötét lopakodik felénk, valamiért felsejlik bennünk, hogy talán romokban lesz az életünk...

Ilyenkor felébredhet bennünk a változtatás igénye, és talán reménykedünk is, hogy ha tennénk valamit, akkor talán jobb lehet az életünk, lehetne több energiánk, lehetne pihentetőbb az alvásunk, lehetnénk frissebbek, jobban bírhatnánk a stresszt és így tovább.

Ez bizony nem könnyű!


Aki már belevágott az életmódváltásba, az jól tudja, hogy ez nem egyszerű dolog. Mit csináljak először? Most akkor mit ehetek? Mikor feküdjek le? És egyáltalán, ki fogja elvégezni a munkám, amikor én éppen „életmódot váltok”.

A Testszerviz 9 éve alatt már kikristályosodott az a jól bevált módszer, amit „kis lépések, nagy eredmények” elvének nevezünk.

Most itt három, az étrendünkben könnyen beépíthető Testszerviz terméket ajánlunk a figyelmedbe, amelyek kiváló hatással lehetnek a közérzetedre, energiaszintedre. Ezekkel tényleg könnyű az életmódváltás!

Testszerviz Almaecet


Az első a Testszerviz Almaecet, amely bio minősítésű gyümölcsből készült, szűrt almaecet.

Az almaecet legjobb hatása az étkezés előtt 10-15 perccel biztosítható. Ekkor egy evőkanál almaecetet keverjünk el 2-3 dl vízben, és igyuk meg. Ezzel sokat segítünk a gyomrunknak, amiben az életkor haladtával egyre alacsonyabb a gyomorsav töménysége. A szervezetünknek a fehérjék megemésztése okozza a legtöbb problémát, ha nem elég erős a gyomorsavunk.

Ez tehát az első dolog, aminek nagyon sokféle pozitív hatása lehet az emésztésünkre, és ezen keresztül az egészségünkre.

Kattints ide, és tedd a kosaradba a Testszerviz Bio Almaecetet!

Testszerviz Fodroskel Por


A korábbi szokásos étrendünk nagyon sok gyorsan felszívódó cukrot és keményítőt tartalmaz. (Ilyen például a krumplipürében vagy kenyérben, tésztákban levő keményítő.) Ez vércukorszint ingadozást okoz, ami miatt evés után gyorsan újra éhesek leszünk, bár a gyomrunkat még telinek érezzük.

A Testszerviz első hónapjaiban már világossá vált, hogy a fodroskel nagyon egészséges szuperélelmiszer, mert sokféle vitamint, rengeteg tápanyagot, rostot tartalmaz. A fodros kel így feltölti a szervezetünket tápanyagokkal, és segít megelőzni a vércukor ingadozását is.

Az egyenletes vércukorszint, egyenletesebb inzulinszinttel is jár, aminek nagyon jó hatása van a hormonrendszerünkre.

A fodroskel porból egy púpos teáskanálnyit – ahogy az a dobozon is szerepel – keverjük bele natúr (cukrozatlan) joghurtba, vagy egy turmix italba, és így fogyasszuk el.

Kattints ide, és rendeld meg a Testszerviz Fodroskel Port!

 

Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix


A Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix egy saját fejlesztésű termék, amely bio fodroskelt, zöldalmát, spenótot, csipkebogyót és sárgarépá tartalmaz. Ezek a tápanyagokban és rostokban gazdag összetevők nagyon jó hatással vannak a vércukorszintre, így az energiaszintre is.

A Vidd Magaddal Zöldturmix port azért fejlesztettük ki, mert elég hozzá egy pohár víz vagy 1 pohár natúr (cukrozatlan) joghurt, és már kész is!

Ez az tápanyagturbó feltölti a szervezetünket tápanyagokkal és energiát ad. A használati javaslat rajta van a dobozon is.

Használd naponta te is!

Kattints ide, és rendeld meg a Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix Port!

Alapozd meg igazán az egészségedet!


A fenti három termékünk napi fogyasztásával már valóban sokat tehetsz magadért!

Ha igazán rá akarsz erősíteni az energiaszinted és egészséged támogatására, akkor ezt a fentieken kívül megteheted a folyékony, hatékony és finom svéd folyékony multivitaminok napi fogyasztásával, ami további bónusszal jár!

Ide kattintva ismerd meg a svéd folyékony termékeink előnyeit!