Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Harc a belső tűzzel

Kulcs könyvek
Életmódváltás
Egészséges táplálkozás
Swedish Nutra
folyékony vitaminok
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2023.03.10 17:52
Harc a belső tűzzel

A cikk címképe találóan szemlélteti, hogyan kell a szervezetünknek folyamatos "tűzoltást végeznie" a gyulladások, oxidációs folyamatok miatt, amelyek aláássák az egészségünket, leterhelik az immunrendszerünket, megágyaznak a ránk leselkedő betegségeknek és nem utolsó sorban meggyorsítják az öregedést.

Olvasd el a cikket, és tudd meg, mit tehetsz mindezek ellen!


Az idő egyre csak halad


Egy hosszú, egészségben leélhető élet mindannyiunk álma, különösen akkor, ha már az ember túljut egy bizonyos életkoron.

Ha megnézzük a tudomány történetét, akkor mindvégig kiemelt cél volt a biológiának és az orvostudománynak, hogy minél hosszabb lehessen az életünk.

Ennek eredményeként kétségtelenül nő a születéskor várható életkor, bár az is igaz, hogy egy idős ember életében gyakori a folyamatos orvosi támogatás különböző gyógyszerekkel, illetve kezelésekkel.

Az öregedési folyamatokkal kapcsolatos egy mai (március 10-i) hír, amely a 24.huÍgy lassítható le az öregedés” című cikkében jelent meg. 

A cikk szerint „Megfejtették, hogyan lassítható le az öregedés – írja az IFLScience”.

Mit kínál tudomány új lehetősége?


A cikkben leírják
, hogy élesztőgombákon és férgeken végzett kísérletek igazolták, hogy bizonyos gén működésének serkentésével lehetséges az öregedés lassítása, és a szakértők szerint ez az eljárás az embereknél is alkalmazható lehet.

Azt is leírják, hogy ez a gén egy olyan enzim termelődését serkenti, ami a glicerint bontja le, és ezzel fékezi az öregedési folyamatokat.

A glicerin a táplálkozással bevitt, illetve a zsírszövetekben elraktározott zsírok alkotórésze, és amikor a zsír felhasználásra kerül, akkor a májunk a zsírokból nyert glicerinből egyszerű cukrot hoz létre, ahogy ezt a Kulcs a tápanyagokhoz című könyvemben is leírtam.

Miért lehet fontos a glicerin lebontása?


Tehát, a máj a zsírok felhasználása során glicerinből cukrot készít.

A vérben levő túl sok cukor viszont nemcsak inzulinrezisztenciát, illetve cukorbetegséget, valamint túlsúlyt okozhat, hanem a cukor hozzákapcsolódhat a sejtjeink felszínén levő fehérjékkel, ami károsítja a sejtjeinket, szöveteinket.

Ez a folyamat állhat az érelmeszesedés és a magas koleszterinszint, illetve a magas vérnyomás mögött is, amikor a szervezet így védekezik az ereink belső falát érő mikrosérülések ellen. Ez a szív- és érrednszeri betegségek kialakulását is elősegíti. Erről a betegségcsoportról itt lehet olvasni részletesen! Ezt a cikket jó lenne, ha mindenki elolvasná!

Ezt a „cukor kapcsolódik a fehérjékhez” folyamatot glikációnak nevezzük. 

A szervezetben a folyamatos glikáció alattomos gyulladásokhoz vezet, amire a cikk bevezetőjében és címképével is utaltam.

Erről a folyamatról részletesen és érthetően írok a Kulcs a hormonokhoz című Testszerviz könyvben.

Mit tehetünk, hogy ne kelljen a tudomány új csodájára várni?


A fentieknek van egy nagy tanulsága, aminek – ha tényleg hosszú és minőségi életet szeretnénk élni - azonnal használhatunk: egy jól sikerült életmódváltással mi magunk is csökkenthetjük a vérünkbe kerülő cukrot, és ezzel jelentősen csökkenthetjük ezt a bizonyos „cukor károsítja a sejtjeink fehérjéjét” folyamatot.

Íme az előttünk álló lehetőségek:

 1. Jelentkezhetsz egy 3 hónapos Testszerviz Prémium programra, amikor egy tapasztalt Testszerviz konzultáns segít kialakítani az új életmódbeli szokásaidat.
  Ő fog segíteni abban, hogy kialakítsd a neked jó új, személyes étrendet, hogy beilleszd a napjaidba a rendszeres testmozgást, és hogy legyen időd a regenerációra.

  Kattints ide, és jelentkezz egy ingyenes tesztértékelésre, és megtudod, mit tehetsz a minőségi életedért!

 2. Legyen működő terved a sikeres életmódváltáshoz, és kapj pontos útmutatást, hogyan indulj el az ideális testsúly és jobb egészség felé!

  Ezek a tudnivalók elérhetők a Kulcs a zsírégetéshez című Testszerviz könyvben!
  A könyvhöz most ajándék Heti étrend is jár!

 3. Megismerheted, hogyan működik a tested, és rád vár a teljes Testszerviz Tudástár!
  A 7 könyvből álló könyvsorozat minden egyes kötete más és más szempontból mutatja be a testünk működését és azt, hogyan lehet abból a szempontból segíteni a szervezetünk működését a jobb egészség, és a hosszabb, boldogabb élet elérése érdekében.

  A 7 könyvből álló könyvcsomag, kb. 1400 oldalnyi érthető tudást ad a kezedbe, és máris mestere lehetsz az életmódváltásnak.
  A könyvekből megszerezhető tudás megadja a lehetőséget arra, hogy valóban a kezedbe vedd a hosszú és minőségi életed elérését.

  Már nem vágyálom a jobb egészség!

  Haladj lépésről lépésre!
  Bármelyik könyvvel kezdheted!
  Bármelyik könyvben leírtakat azonnal használhatod!

 4. Ide kattintva elérhetők a Testszerviz Vitalissimo egészségáruház válogatott problémák szerinti termékválogatásai számodra is!

Testszerviz jobb egészséget és hosszú életet támogató megoldásai


A Vitalissimo egészségáruház kiemelt termékei a Swedish Nutra folyékony multivitaminok és más készítményei, melyek hatékonyan támogatják egészségeddel kapcsolatos céljaid elérését!

A svéd folyékony termékek hatékonyságától ezekben a cikkeben olvashatsz részletesen:

Kattints ide, és ismerd meg a svéd folyékony prémium termékkínálatunkat!


Kattints ide, és rendeld meg az ebben a cikkben említett Kulcs könyveket 30%-os kedvezménnyel!

A megrendelni kívánt könyveket a megrendelő oldal jobb oldalán levő menüpontokban lehet kiválasztani laptopon vagy asztali képen.

Okostelefonon vagy tableten lefelé kell görgetni a könyvválasztó menüig!

A menüpontok feliratai: 1. választott könyv, alatta 2. választott könyv, alatta 3. választott könyv.

A legördülő menükből lehet kiválasztani a könyveket a címeik alapján.


Olvasd magad egészségesre!


Használd ki
a teljes Testszerviz Tudástárban levő lehetőségeket!


Kattints ide, és rendeld meg a 7 könyvből álló Teljes Kulcs könyvcsomagot!