Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

TÖRTÉNETEK ÉS ÉRDEKESSÉGEK AZ EGÉSZSÉG UTÁNI KUTATÁSOKBÓL, FELFEDEZÉSEKBŐL

Ne dugd a fejed a homokba!

Szabados Pál
Szabados Pál
2022.11.10 13:18
Ne dugd a fejed a homokba!

Az inzulinrezisztencia veszélyei

Az inzulinrezisztencia gyakran marad rejtve, és az inzulinhatás csökkenése következtében a kezdetben csak alig emelkedő vércukorszint hosszú távon már 2-es típusú cukorbetegséghez vezethet.

A Házipatika.com oldal szerint cukorbetegségre vagy inzulinrezisztenciára utalhatnak az alábbi tünetek:

  • Erős szomjúságérzet, mert a magas vércukorszintet vesék megpróbálják kiszűrni. Ha túl sok a vérben levő cukor, akkor a vesék nem tudják elég gyorsan elvégezni a szűrést. A fokozott vizelés miatt szomjasak leszünk.
  • Fokozott éhségérzet, akár rövid időn belül étkezés után is. Ha inzulinrezisztencia alakult ki, a sejtekbe nem jut elég cukor. Emiatt nincs elég energiánk. Ez éhségérzetet kelt.
  • A gyengeség és fáradtság szintén az energiahiányra utal, azaz a sejtek nem jutnak cukorhoz, ami szintén lehet az inzulinrezisztencia vagy a cukorbetegség jele.
  • Drasztikus fogyás is lehet egy tünet, mert a vizelettel távozó vérben levő sok cukor nem raktározódik el a szervezetben, nem szívódik fel a sejtekben.
  • A bizsergő vagy zsibbadó végtagok a cukorbetegséggel kapcsolatba hozható neuropátia tünetei is lehetnek. Ez a magas vércukorszint következménye. A megemelkedett szint megzavarja az idegek által közvetített ingerületeket. Emellett az érfalak is meggyengülnek.
  • Homályos látás, mert a cukorbetegség miatt a szemekben lévő erek a meggyengült érfal miatt érzékenyek lesznek az állandóan magas vércukorszintre. A ilyenkor szemlencse megduzzad, alakja megváltozik, emiatt elhomályosul a látás.

Mit tehetsz, ha azt sejted, hogy a fenti tünetek rád is igazak lehetnek?


A megoldás: légy tájékozott!

Kulcs a hormonokhoz könyv

Kulcs a hormonokhoz című Testszerviz könyv pontosan leírja, hogyan keserítheti meg az édes cukor az életed!

Kulcs a zsírégetéshez könyv

Kulcs a zsírégetéshez című könyv kezedbe adja a megoldást, hogyan javíts az egészségi állapotodon, és hogyan vedd kézbe a testsúlyod kontrollját!

Nézd meg az alábbi képen, hogy mennyi mindentől függ, hogy ez sikerüljön!Kattints ide, és rendeld meg a Kulcs a zsírégetéshez című könyvet most!


A teljes Kulcs könyvcsomag

Ha meg szeretnéd kapni a teljes tudást,
akkor téged a teljes csomag vár 40%-os kedvezménnyel!A Vitalissimo webáruházunk számos remek terméket kínál
a vércukoszint egészséges szintjének a támogatására!

A Testszerviz Fodroskel por a vércukorszint támogatásának a bajnoka!

Ne hagyd ki a kosaradból!