Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Egyperces reggeli
Egyperces reggeli
16 940 Ft

Egyperces reggeli

Egyperces reggeli
Egyperces reggeli
Egyperces reggeli

1 perces reggeli, ha kifutottál az időből...

Te is pontosan tudod, hogy az étkezések közül a reggeli a legfontosabb.

Beindítja az anyagcserét, energiával tölti fel a testet, a kiürült cukor-raktárakat feltölti, ezáltal kiegyensúlyozza a vércukor szintet.

Amikor a reggeli kimarad, mindezek nem történnek meg, a szervezet éhezni kezd és követeli az alacsony vércukor szint miatt a gyorsan felszívódó szénhidrátokat.

Energiaszegényekké válunk, sokaknál ingerültség és lehangoltság a végeredmény.
Ugyanakkor az is előfordul rendre, hogy nincs időnk reggelizni, nincs kedvünk, vagy nincs olyan kéznél, ami igazi reggeli lenne.

Ma velem is előfordult, hogy benéztem az órát és a szokásos reggeli elmaradt időhiány miatt.

Csomag tartalma
16 940 Ft
Részletek

TESTSZERVIZ VIDD MAGADDAL ZÖLDTURMIXPOR - TESTSZERVIZ KIADÁS

A Zöldturmix mára fogalom lett. Összetevőit évek alatt teszteltük, kísérleteztük ki és alkottuk meg. Népszerűségéhez kétség sem fér.

A Zöldturmix a Testszerviz életmódváltó technológia egyik meghatározó alappillére! Ezt 3.500 ügyfelünk és több ezer vásárlónk tanúsítja.

Fodros kel por, spenót, csipkebogyópor, zöldalmapor, sárgarépapor megfelelő kombinációban, hogy a napi zöldségbevitel megfelelő legyen.

Vízben oldódó és nem oldódó növényi rostok, ásványianyagok, vitaminok, fitotápanyagok, mikrotápanyagok, fehérje mind megtalálható ebben a bio zöldség és gyümölcspor keverékben.

A korábbi zöldturmixokkal szemben ebben az új termékben arra törekedtünk, hogy ne csak maximális zöldségbevitel legyen, hanem az íze is megfelelő legyen.

A Testszerviz speciális kiadásban a korábbival ellentétben nem zöld fodroskelt, hanem lila fodroskelt használtunk. Mindezt azért, hogy a korábbi erős kelkáposzta ízt kivegyük a keverékből, és azok is bátran és jóízűen fogyasszák, akik az erős kelkáposzta ízzel nem voltak kibékülve.

Összetétel:

Zöldalma por: 83,333 g
Fodros kel por: 41,667 g
Spenót por: 41,667 g
Csipkebogyó por: 41,667 g
Sárgarépa por: 41,667 g

AMINO PRIMO ESSZENCIALIS AMINOSAVAK
A szervezet anélkül jut építőanyagokhoz, hogy előtte le kellett volna bontania a fehérjéket.

Az Amino Primo esszenciális aminosav tabletta ideális arányban tartalmazza a felnőtt szervezet igényét a nyolc fehérje építő aminosavból. Ezek a fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofán és a valin.

Amikor ezeket a tápanyagokat ideális arányban fogyasztjuk az azt jelenti, hogy nem vesznek részt a test anyagcseréjében - egyszerűen szólva nem válik kalóriává - hanem kizárólag a test fehérjéinek felépítésére fordítódik.

Mivel a természetben előforduló proteinek aminosav aránya közel sem ideális ebből a szempontból, ezért az elfogyasztott fehérje nagy része kalóriává alakul és csak kisebb része képes az emberi fehérjék felépítésére fordítódni.

Teljesértékű aminosav komplex, mely kizárólag esszenciális aminosavakat tartalmaz, a megfelelő arányban.
100% ESSZENCIÁLIS AMINOSAV
NEM TARTALMAZ ADALÉK ILLETVE SEGÉDANYAGOKAT
A TEST ALAPVETŐ ÉPÍTŐKÖVEI IDEÁLIS ARÁNYBAN
TELJES FELSZÍVÓDÁS 25 PERC ALATT
ÉHGYOMORRA IS FOGYASZTHATÓ
NAPI 10-20 GRAMM ALKALMAZÁSTÓL FÜGGŐEN
MINDEN DIÉTÁBA BEILLESZTHETŐ

Napi javasolt bevitel 10-20 gr, azaz 10-20 tabletta


Adatok
Gyártó
Amino Primo
Cikkszám
232712
Hasonló termékek