Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Behálóz a védelem

Kulcs könyvek
Gyógynövények
Myrobalan
Szűrés törlése
Szabados Pál
Szabados Pál
2022.12.01 13:19
Behálóz a védelem

A máj és a nyirokrendszer az elsődleges védelmét adja a szervezetünknek. Ha ezek nincsenek csúcsformában, a szervezet folyamatosan küzd és kínlódik. Tudd meg, hogyan működnek, hogyan támogathatod őket és állapotuk hogyan hat az egészségedre! Olvass és legyél okos!

 


Hol húzódnak a frontvonalaink?


A nyirokrendszerünk, amely kapcsolatban áll a vérkeringéssel, az immunrendszerünk első védvonala a testünkön belül.

Míg a bőrünk a testünket fedő „páncél” a kórokozók elleni küzdelemben, a szánktól kedve a gyomrunkon és bélrendszerünkön át erős védelmi vonalként működő nyirokrendszer is küzd a kórokozókkal ellen.

Éppen ezért fontos a bélflóra egészsége, amiről itt írtunk részletesen.

Mit kell tudni a nyirokrendszerről?


A nyirokrendszer főként nyirokerekből áll, melyeknek az útjában minden testtájon szűrők, azaz nyirokcsomók sorakoznak. Ezek fontos „helyőrségekként” működnek, ahol az immunrendszerünk katonái állomásoznak, hogy szűrőként működve feltartóztassák a kórokozókat, káros anyagokat.

A nyirokrendszer kétféle feladatot lát el: egyrészt visszavezeti az vérerekből kiszivárgó szövetek közötti folyadékot, azaz a nyirkot a vérbe, másrészt a nyirokcsomókon keresztül folyamatosan átszűrik a szövetnedvet, és a bennük található immunsejtek, azaz az immunrendszerünk „katonái” figyelik, van-e idegen betolakodó a szervezetben, azaz történt-e fertőzés.

A nyirokkeringés feladata és működése


A nyirokrendszer vakon végződő nyirokhajszálerekből indul ki, melyek a vénás, azaz a szervezetből a szív felé vezető érhálózat keringéséhez hasonlóan, egyre nagyobb gyűjtőerekbe szedődnek össze, míg végül a mellkasi fő nyirokérbe gyűlnek össze, amely az érpályába torkollik.

A vénás keringéstől eltérően a nyirokereknek nincs saját izomfaluk. A nyirokkeringést a nyirokereken sűrűn elhelyezkedő egyenirányító billentyűk, az izmok pumpáló hatása és a mellkas szívó hatása teszi egyirányúvá.

A nyirokrendszer nagy jelentőségű, mert a szövetnedveket visszavezeti a vérbe, és hálózata korán és hatékonyan képes felismerni és kiszűrni a behatoló kórokozókat és az újonnan keletkező daganatsejteket.

Az immunrendszer így a nyirokhálózaton keresztül gyorsan akcióba lép, és legtöbbször még azelőtt megakadályozza a fertőzések betegségekké válását, hogy mi az észre vennénk a betegségtünetek megjelenésével.

A nyirokkeringés folyamatos működése érdekében nagyon fontos a testmozgás, például a gyaloglás, mert amikor mozgunk, az erőt kifejtő izmaink segítik a nyirokerekben levő folyadék (a nyirok) áramlását is.

Kulcs az immunrendszerhez könyv


Ismerd meg
 az immunrendszer összetett működését a Kulcs az immunrendszerhez című Testszerviz Kulcs könyvből.

Kattints ide, és rendeld meg ezt a nagyszerűen érthető könyvet,
amely részletes és hasznos tudást ad át az olvasóinak!
A májunk szerepe az egészségünkben


A májunk a vérkeringést szűri meg a gyomrunkból és bélrendszerünkből oda bejutó káros anyagoktól. A májunk egy igazi „vegyi gyár”, ahol nagyon sokféle, minket életben tartó folyamat megy végbe.

Nem véletlen, hogy a májukról részletesen írok a Kulcs a hormonokhoz című könyvben, hiszen az egészséges máj elengedhetetlen a hormonrendszer jó működéséhez is.

Kattints ide és rendeld meg a Kulcs a hormonokhoz című Testszerviz Kulcs könyvet!


Testszerviz Vitalissimo egészség webáruház megoldások

A Testszerviz Vitalissimo webáruházban olyan egészségünk megőrzését és helyreállítását támogató termékeket is elérhetővé teszünk a nagyközönség számára, amelyek kiemelten segítik a máj és a nyirokrendszer munkáját.


Myrobolan termékcsomagok

Az ősi tibeti gyógyászat öröksége modern termékekben!


A Vitalissimo webáruház a következő egészségmentő
Myrobalan termékcsomagokat ajánlja az immunrendszer és a máj munkájának a támogatására.

Teljes nagytakarítás


Elsőként azt a komplex csomagot ajánljuk
, amely belső nagytakarítást végez a testünkben. Évente legalább egyszer érdemes ezt megtennünk. Aki még nem tette meg, most itt a nagyszerű alkalom rá!

A csomagban levő készítmények segítik a szervezetünk védelmét a gombák és paraziták ellen, támogatják a máj és a nyirokrendszer munkáját, és végül, de nem utolsó sorban elősegíti az emésztőrendszer egészségét, hogy már az első védelmi vonalunk, a bélflóra is hatékonyan működhessen.

Ez az első védvonal velünk barátságban levő baktériumok milliárdjaiból áll.

Ezekről a baktériumokról itt olvashatsz bővebben.

Kattints ide, és rendeld meg a teljes nagytakarítást, amelyhez nem kell mást tenned, mint a csomagban levő készítményeket a rajtuk olvasható előírás szerint alkalmazni!


Rendszeres támogatás az egészségünkért

Egészségmegőrző máj- és nyirokrendszer támogatást kínál a következő Myrobalan csomag, amelyet rendszeres időközönként érdemes alkalmazni, hogy az immunrendszerünk és a májunk a legjobb erőben legyen.

Ez a csomag két készítmény kombinációja, így ezek a termékek egymás hatását erősítik a hatékonyság érdekében.

Kattints ide, és rendeld meg most a „Cleanse” termékcsomagot!


Egészséges bélrendszer

A harmadik ajánlot Myrobalan „családtag” a bélrendszer karbantartására szolgáló 30 napos DETOX termékcsomag.

A csomag használatával elérhetőek a következő előnyök:

- HOZZÁJÁRUL A RENDSZERES SZÉKLETÜRÍTÉSHEZ
- MEGSZÜNTETI A PUFFADÁST
- MEGSZÜNTETI A SZÉKREKEDÉST VAGY A HASMENÉST 
- A SALAKANYAGOK KITAKARÍTÁSÁVAL HOZZÁJÁRUL A FOGYÁSHOZ
- AZ IMMUNRENDSZERT ERŐSEBBÉ ÉS ELLENÁLLÓBBÁ TESZI

Kattints ide, és rendeld meg most a „Bélrendszert karbantartó DETOX” termékcsomagot!