Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/1905017

KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ
KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ
5 250 Ft
2 625 Ft

KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ

KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ

Az életmódváltás újabb mérföldkövéhez érkeztünk. A Testszerviz „Kulcs…” sorozat újabb darabja jelenik meg december első felében.

Ez a könyv napjaink egyik legnépszerűbb témájával, az immunrendszerrel és annak jobbá tételével foglalkozik. A legújabb kutatások, eredmények ismeretében biztonsággal mondhatjuk, hogy az egészséges és hosszú élet egyik alapja az erős immunrendszer. Ez a könyv remekül illeszkedik az eddigi Kulcs könyvekhez. Nem kiegészíti azokat, hanem újabb ismeretekkel, eszközökkel segít abban, hogy testünk védekező mechanizmusát jó formába hozzuk, tartsuk.

Ahogy Dr Kricsfalvi Péter szaklektor fogalmaz:

„A gyakorló orvosoknak is sokszor nehéz követni a szinte naponta megjelenő híreket a molekuláris biológia* újabb és újabb bonyolult összefüggéseinek felismeréséről az immunrendszerünk működését illetően.

Ebben a könyvben a szerző kiváló érzékkel hozza testközelbe, és a nem szakember számára is érthetővé teszi a legbonyolultabb folyamatokat, amely lezajlik a szervezetünkben a védekező mechanizmusok működése során.

Külön értéke a könyvnek, hogy a legkorszerűbb ismereteket köti össze a mindennapi életünk, életmódunk olyan kívánatos változtatásaival, amelyekkel erősíthetjük az immunrendszerünket.

A könyv értékét mutatja, hogy egyes fejezetei még a szakemberek számára is érdekes olvasmányok lehetnek.”

*molekuláris biológia - az élő sejtek működését a kémiai szintjét tanulmányozó tudományág.

Mindez egyszerűen, bárki számára érthetően, hasznos gyakorlati eszközökkel. Újabb lépésként a helyes életmód felé.

 

50
Megtakarítás 2 625 Ft
2 625 Ft
5 250 Ft
Részletek

Kulcs az immunrendszerhez

A Kulcs az immunrendszerhez napjaink egyik legaktuálisabb témájával, az immunrendszerrel és annak jobbá tételével foglalkozik. Az egészséges és hosszú élet egyik alapja az erős immunrendszer.

  • Hogyan tudja az emésztőrendszered lenullázni vagy megerősíteni az immunrendszered védekezőképességét?
  • Ezt mindenképp tudnod kell a védőoltásokról, mielőtt beadod!
  • Hogyan enyhítheti az életmódod a gyulladások, allergiák és autoimmun betegségeket?
  • Miért a tudás az influenza leghatékonyabb ellenszere?
  • Gyakorlati segítség és eszközök egy verhetetlen immunrendszer kialakításához.

Kinek szól ez a könyv?

Ez a könyvünk ismét egy válasz arra a temérdek kérdésre, amit a Testszerviz 5 éves fennállása óta kaptunk ügyfeleinktől, követőinktől, a helyes életmód iránt érdeklődőktől. A téma számos oldalról lett már megközelítve, azonban még mindig az látszik, hogy túl sok, rendszerezetlen információból próbálják meg kiválasztani az emberek a helyes és működő adatokat.

Napjaink egyik legfontosabb kutatási területe az immunológia. Mik a test védekező mechanizmusai, hogyan védekezik a „betolakodók” ellen, mely szervek, szerv csoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

Az immunrendszer kulcs az egészséghez, karbantartása, megóvása, magas működési szinten tartása alapvető az egészséges élethez.kodók” ellen, mely szervek, szerv csoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

Kulcs az immunrendszerhez azoknak szól, akik az életben legalább egyszer érezték, hogy milyen az, ha a szervezet ellenállóképessége nem tökéletes. Akár egy megfázás, egy influenza.

Azoknak, aki tudni akarják, hogy hogyan működik a szervezet védekező mechanizmusa, és mit kell tenni azért, hogy erősebb legyen.

Azoknak, akik tudják, hogy a helyes életmód része az immunrendszer megerősítése, és ezért természetes módszerekkel akarnak tenni.

Azoknak, akik egészségesek és szeretnének azok is maradni.

Azoknak, akik tudatosak a testükkel kapcsolatosan és hiszik, hogy mindig lehet valamit jobbá tenni, szeretnének a témában jobban elmélyülni.

Azoknak, akik már a Testszerviz életmódot követik és a program alatt elsajátított ismereteket a könyvespolcukra is szívesen feltennék, hogy bármikor hozzáférjenek.

Természetesen azoknak, akik a Testszerviz tudástár előző könyveivel már rendelkeznek és a sorozat újabb darabját is segítségnek tartják életük megváltoztatásához.

És tulajdonképpen mindenkinek, aki szeretné, hogy jó állapotban legyen, erős, egészséges, védekezésre képes testet szeretne.

Egy szóval mindenkinek!

Adatok
Cikkszám:
901744
Hasonló termékek