Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ könyv
KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ könyv
5 775 Ft

KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ könyv

KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ könyv
KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ könyv

KULCS AZ IMMUNRENDSZERHEZ

Az életmódváltás újabb mérföldkövéhez érkeztünk. A Testszerviz „Kulcs…” sorozat újabb darabja jelenik meg december első felében.

Ez a könyv napjaink egyik legnépszerűbb témájával, az immunrendszerrel és annak jobbá tételével foglalkozik. A legújabb kutatások, eredmények ismeretében biztonsággal mondhatjuk, hogy az egészséges és hosszú élet egyik alapja az erős immunrendszer. Ez a könyv remekül illeszkedik az eddigi Kulcs könyvekhez. Nem kiegészíti azokat, hanem újabb ismeretekkel, eszközökkel segít abban, hogy testünk védekező mechanizmusát jó formába hozzuk, tartsuk.

Ahogy Dr Kricsfalvi Péter szaklektor fogalmaz:

„A gyakorló orvosoknak is sokszor nehéz követni a szinte naponta megjelenő híreket a molekuláris biológia* újabb és újabb bonyolult összefüggéseinek felismeréséről az immunrendszerünk működését illetően.

Ebben a könyvben a szerző kiváló érzékkel hozza testközelbe, és a nem szakember számára is érthetővé teszi a legbonyolultabb folyamatokat, amely lezajlik a szervezetünkben a védekező mechanizmusok működése során.

Külön értéke a könyvnek, hogy a legkorszerűbb ismereteket köti össze a mindennapi életünk, életmódunk olyan kívánatos változtatásaival, amelyekkel erősíthetjük az immunrendszerünket.

A könyv értékét mutatja, hogy egyes fejezetei még a szakemberek számára is érdekes olvasmányok lehetnek.”

*molekuláris biológia - az élő sejtek működését a kémiai szintjét tanulmányozó tudományág.

Mindez egyszerűen, bárki számára érthetően, hasznos gyakorlati eszközökkel. Újabb lépésként a helyes életmód felé.

 

5 775 Ft
Részletek

Kulcs az immunrendszerhez

A Kulcs az immunrendszerhez napjaink egyik legaktuálisabb témájával, az immunrendszerrel és annak jobbá tételével foglalkozik. Az egészséges és hosszú élet egyik alapja az erős immunrendszer.

  • Hogyan tudja az emésztőrendszered lenullázni vagy megerősíteni az immunrendszered védekezőképességét?
  • Ezt mindenképp tudnod kell a védőoltásokról, mielőtt beadod!
  • Hogyan enyhítheti az életmódod a gyulladások, allergiák és autoimmun betegségeket?
  • Miért a tudás az influenza leghatékonyabb ellenszere?
  • Gyakorlati segítség és eszközök egy verhetetlen immunrendszer kialakításához.

Kinek szól ez a könyv?

Ez a könyvünk ismét egy válasz arra a temérdek kérdésre, amit a Testszerviz 5 éves fennállása óta kaptunk ügyfeleinktől, követőinktől, a helyes életmód iránt érdeklődőktől. A téma számos oldalról lett már megközelítve, azonban még mindig az látszik, hogy túl sok, rendszerezetlen információból próbálják meg kiválasztani az emberek a helyes és működő adatokat.

Napjaink egyik legfontosabb kutatási területe az immunológia. Mik a test védekező mechanizmusai, hogyan védekezik a „betolakodók” ellen, mely szervek, szerv csoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

Az immunrendszer kulcs az egészséghez, karbantartása, megóvása, magas működési szinten tartása alapvető az egészséges élethez.kodók” ellen, mely szervek, szerv csoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

Kulcs az immunrendszerhez azoknak szól, akik az életben legalább egyszer érezték, hogy milyen az, ha a szervezet ellenállóképessége nem tökéletes. Akár egy megfázás, egy influenza.

Azoknak, aki tudni akarják, hogy hogyan működik a szervezet védekező mechanizmusa, és mit kell tenni azért, hogy erősebb legyen.

Azoknak, akik tudják, hogy a helyes életmód része az immunrendszer megerősítése, és ezért természetes módszerekkel akarnak tenni.

Azoknak, akik egészségesek és szeretnének azok is maradni.

Azoknak, akik tudatosak a testükkel kapcsolatosan és hiszik, hogy mindig lehet valamit jobbá tenni, szeretnének a témában jobban elmélyülni.

Azoknak, akik már a Testszerviz életmódot követik és a program alatt elsajátított ismereteket a könyvespolcukra is szívesen feltennék, hogy bármikor hozzáférjenek.

Természetesen azoknak, akik a Testszerviz tudástár előző könyveivel már rendelkeznek és a sorozat újabb darabját is segítségnek tartják életük megváltoztatásához.

És tulajdonképpen mindenkinek, aki szeretné, hogy jó állapotban legyen, erős, egészséges, védekezésre képes testet szeretne.

Egy szóval mindenkinek!


Adatok
Cikkszám
901744
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek