Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Egészség magazin: minden ami az egészséges életmód kialakításához és fenntartáshoz szükséges

Az egyéni tápanyagszükséglet teljes megoldása: Útmutató felnőtteknek és gyermekeknek!

Egészséges táplálkozás
Szűrés törlése
Testszerviz
2023.06.16 14:29
Az egyéni tápanyagszükséglet teljes megoldása: Útmutató felnőtteknek és gyermekeknek!

Nem tudod milyen étrend-kiegészítőt szedj? Tele van a fejed a különféle étrendkiegészítő márkával, és nem tudsz közülük választani? Hiteles útmutatásra van szükséged a vitaminokkal kapcsolatban? Itt az ideje, hogy részletesen megismerd, mit nyújtanak neked a svéd folyékony multivitamin- és kollagénkészítmények!


Étrend-kiegészítők


A NÉBIH, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egy forgalmazóknak szánt, étrend-kiegészítőkről szóló információs anyagában így határozza meg ezt a kifejezést:

„Az étrend-kiegészítő létfontosságú, vagy egyéb táplálkozási, illetve élettani hatással rendelkező anyagokat koncentrált formában tartalmazó élelmiszer készítmény, amely segítségével elkerülhető, vagy megszüntethető bizonyos élettanilag fontos anyagok hiánya. Célja a szokásos étrend kiegészítése!”

Ennek megfelelően alap az egészséges táplálkozás, aminek személyre szabott kialakítása bárki számára elérhető, ha kitölti az ezen a linken található életminőség tesztet! A hivatal meghatározásának van egy nagyon fontos része: itt olyan termékekről van szó, „amelyek segítségével elkerülhető, vagy megszüntethető bizonyos élettanilag fontos anyagok hiánya.” Ez a gondolat a táplálék-kiegészítő tudnivalók alapja!

A személyes tápanyagszükséglet alapja


Tudjuk jól, hogy a stressz, a modern korunk kihívásai alól senki sem tudja függetleníteni magát, és a szervezetünk stabil és egészséges működéséhez fontos, hogy ne is alakulhasson ki tápanyaghiány. 
A Vitalissimo egészségáruház népszerű svéd folyékony multivitamin és kollagén termékei pont azt a célt szolgálják, amit a NÉBIH is megfogalmazott az imént idézett meghatározásban.

Ezek a nagyszerű és hatékony, ráadásul finom termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy napi 1 adag, azaz általában 15 ml, biztosítsa azt, amit a termék összetétele alapján elvárhatunk. Így mindenki számára életkora és neme szerint megvan a saját alapterméke, amit ahhoz hasonlóan kellene naponta használnia, mint ahogy vizet iszik, ha szomjas. Ha a szövegben található linkekre kattint, akkor az egyes termékről vagy adott témáról több információhoz juthat, illetve a terméket beteheti a kosarába is!

Nézzük meg az egyedülálló termékkínálatot részletesen!

Erre jöhetnek rá az egyéni igények és problémák alapján kiválasztott, speciális termékek!

 


A speciális választási lehetőségek


Milyen problémákra, egyéni egyének kielégítésére találhatunk még svéd folyékony és hatékony termékeket?

Különleges multivitaminok és speciális életkörülmények


Sok mindent tehetünk a jobb sportteljesítmény, az állóképesség, a teherbírás és koncentrációs képesség növelése érdekében!

  • Ilyen különleges összetételű termék a Mega Sport folyékony multivitamin. Ez vitaminokon, ásványi anyagokon és nyomelemeken kívül a különleges szuperzöld és aminosav-komplexet is tartalmazEz a készítmény tartalmaz mindent, ami egy aktív, sportos életvitelhez nélkülözhetetlen.

  • Az ULTRA+ folyékony multivitamin készítmény úgy támogatja a szervezet működését, hogy fokozza az immunitást, erősíti az idegrendszert, és hatékony segítséget nyújt a mindennapi rohanás okozta kimerültség és fáradtság ellen. Ez a termék nagyszerű vezetők, illetve sok stresszel járó tevékenységet végzők számára!

Folyékony kollagéntermékek széles kínálata


Mivel az életkor előrehaladtával a szervezetünk kollagéntermelése csökken, így fontos, hogy 40 év felett gondoskodjunk a kollagénpótlásról. 
A kollagénról számos cikkünk jelent már meg, ezek közül itt ajánlunk egy összefoglalótA kollagénpótlás szükségessége miatt van két alap változat, amelyek közül bárki választhat:

Így ez a két alapkollagén termék közel azonos előnyökkel járhat. Hogy melyiket válasszam? Ez a cikk segít ennek a kérdésnek a megválaszolásában!

 

A mi haj-, bőr- és köröm-specialistánk


A svéd folyékony kollagénkészítmények közül népszerűségében méltán kiemelkedik a Haj, bőr és köröm folyékony multivitamin kollagénnel készítmény. 
Ez a termék marhakollagént tartalmaz, számos más vitaminnal és ásványianyaggal, MSM-mel együtt. Ez a termék igazi „szakértő” a folyékony készítményeink között, mert kiemelkedően hatékony, hiszen a kollagén mellett hialuronsavat és egész tápanyagarzenált tartalmaz. Elősegíti a bőr öregedésének gátlását, így ránctalanító és bőrfeszesítő tulajdonságú. Ezen kívül még energiáéval tölt fel, és összetételénél fogva hozzájárul a gyors sebgyógyuláshoz.

A mi ízület-specialistánk


A svéd „Joint Support” ízületvédő kollagénital a tapasztalatok alapján valóban enyhítheti az ízületi fájdalmakat és támogatja a porcok helyreállítását. Az összetevőinek köszönhetően gyulladáscsökkentő hatású is lehet, enyhítheti az arthritisz tüneteit, és hozzájárul a csontok, inak és izmok egészségéhez. Ha ízületei védelmére keres megoldást, akkor biztosak vagyunk benne, hogy ez a termék jó választás lesz! Rendeld meg most!