Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

WTN VÁLTOZÓKOR SPEKTRUM 60 kapszula
WTN VÁLTOZÓKOR SPEKTRUM 60 kapszula
4 280 Ft

WTN VÁLTOZÓKOR SPEKTRUM 60 kapszula

A perimenopauza, menopauza és postmenopauza időszakaiban is.

A változókor egy természetes állapot, minden nő életében bekövetkezik. Van akinél természetesen, feltűnés nélkül zajlik le, van viszont olyan nő is, akinél hangsúlyosabbak a tünetek. Ezek a tünetek lehetnek kellemetlenek, amik megnehezíthetik a mindennapokat.

Manapság gyakran szintetikus hormonterápiával próbálják enyhíteni ezeket a tüneteket, de a hosszútávú hormonpótló kezelésnek számos egészségkárosító hatása lehet. Léteznek természetesebb, kíméletesebb megoldások is. Megfigyelések szerint bizonyos növények hatékonyak a változókori tünetek enyhítésében. A hagyományos koreai népi gyógyászatban sikerrel használják ezeket a növényeket, számos gyakorlati tapasztalat igazolja hatékonyságukat.

A WTN Változókor spektrum készítménye is ezeket, a gyakorlatban már bizonyítottan hatékonyan működő növényi összetevőket tartalmazza.

4 280 Ft
Részletek
Szibériai rebarbara:
Hatékonynak bizonyulhat az éjszakai izzadás és a hőhullámok csökkenésében.
Egy tanulmány résztvevői arról számoltak be, hogy hatékonyan csökkentette az életminőségüket, segítette az alvás minőségét, valamint csökkentette a szorongást és a depressziót.

Koreai angyalka:
A koreai népi gyógyászatban tradicionálisan a szárított gyökerét használják vérszegénység, fájdalom, fertőzés és ízületi reuma és női változókori panaszok kezelésére.
Fő hatóanyaga fitoösztrogén hatású, így enyhítheti a menopauza során csökkent ösztrogénszint fiziológiai következményeit.
Ígéretesnek bizonyulhat a csontsűrűség csökkenésének megakadályozásában, valamint az agyi funkciók javításában (pl. memóriavesztés)

Jeruzsálemi zsálya:
Magas a polifenol tartalma, ami támogatja a szervezet betegségek elleni küzdelmét, ezzel javítva az általános egészségi állapotot.
Csontképző (oszteogén) hatásai révén enyhítheti a csontritkulást.
Csökkentheti a hőhullámok számát.


Miben különleges a WTN Változókor spektrum étrend-kiegészítő készítménye?
A gyakorlatban már régóta eredménnyel alkalmazott növények koncentrátumait tartalmazza.
A hozzáadott magnézium-glicinát tovább segíti a nemi hormonok egyensúlyának beállítását, mérsékelheti az alvásproblémákat, csökkentheti a fejfájás gyakoriságát.
A benne lévő növények hatása összeadódik, így még koncentráltabb a változókori tünetekre gyakorolt hatása.

Ajánlott mennyiség: napi 1-2 kapszula, lehetőség szerint étkezések között, vagy érzékeny emésztőrendszer esetén étkezés közben.
Figyelmeztetés
Kumarin típusú vérhígító szedése esetén konzultáljon kezelőorvosával!
Laktáció és terhesség alatt fogyasztása nem javasolt.
Gyermekek és férfiak nem használhatják.
Használata kúraszerűen javasolt, amennyiben a kezelőorvosod, természetgyógyászod nem javasolta másképp.
Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.
Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel!
Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

Adatok
Probléma típusa
változókor
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
kb. 1 havi
Termék típusa
kapszula
Étrend
Vegán, Paleo, Testszerviz
Kinek ajánljuk?
50 felett, nők
Gyártó
Wise Tree Naturals
Cikkszám
916620
Hasonló termékek