Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

WTN D3- K2- A-VITAMIN CSEPP 20 ml
WTN D3- K2- A-VITAMIN CSEPP 20 ml
4 280 Ft

WTN D3- K2- A-VITAMIN CSEPP 20 ml

WTN D3- K2- A-VITAMIN CSEPP 20 ml 2 havi adag

D-vitamin K2 és A-vitaminokkal együtt, de miért?

A zsírban oldódó vitaminok szinergikusan működnek együtt A, D, E, K vitaminok együtt sokkal hatékonyabbak, mint önmagukban. Ráadásul védelmet is nyújtanak a D-vitamin toxikus hatásaival szemben.

K2-vitamin hiányában a D-vitamin többet árthat, mint használna. A K2 vitamin feladata, hogy a fehérjéket aktiválja, így a kálcium valóban a csontokhoz szállítódjon és ne a lágy szövetekben halmozódjon fel; a magnézium is ezt a szerepet tölti be. A K2 vitaminnál nagyon fontos, hogy az étrend-kiegészítő transz formában tartalmazza, ráadásul azt is min. 95%-ban, így a cisz formában lévő K2-vitamin minimális mennyiségben van csak jelen, ugyanis csak a transz formában lévő K2-vitamin tudja élettani szerepét betölteni.

Az A-vitamin feltétele a D-vitamin hasznosulásának és működésének. Itt nagyon fontos a dózis ugyanis a túl sok épp olyan káros, mint a kevés! A WTN D3-K2-A-vitamin komplexben optimális mennyiségben van benne, az ajánlott napi bevitel közel fele. A multivitaminok jóval nagyobb mennyiségben tartalmazzák az A-vitamint, a napi javasolható adag akár többszörösét is, amely veszélyeket rejthet! A béta-karotin formában történő A-vitamin pótlás ráadásul sok esetben nem vezet eredményre, mivel a szervezet átalakító folyamatai nem elég hatékonyak (a béta-katorin az A-vitamin elővegyülete).

4 280 Ft
Részletek

FONTOS! A D-vitamin komplex szedését, jó minőségű magnézium pótlással kell kiegészíteni!

Tudni kell, hogy miközben a szervezet a D-vitamint hasznosítja, rengeteg magnéziumot használ fel, ezért különösen fontos, hogy a D-vitamin szedése (a K2 és A-vitaminok pótlása mellett) összekapcsolódjon a magnézium (WTN Magnézium komplex krém vagy 

WTN Magnézium+B6 komplex) pótlásával.


Adatok
Gyártó
Supergreens
Kiszerelés
150 csepp
Adag
kb. 2 havi adag
Termék típusa
folyékony
Cikkszám
231938
Adagolás
Felnőtteknek: 12 csepp naponta, Gyermekeknek (12-15 év): 6-10 csepp naponta, Gyermekeknek (1 éves korig): 3 csepp
  • Nyelv alá cseppentve érdemes használni, lehetőség szerint a reggeli órákban éhgyomorra.
Hasonló termékek