Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

VITAKING VITAKRILL OLAJ 500mg
VITAKING VITAKRILL OLAJ 500mg
3 880 Ft

VITAKING VITAKRILL OLAJ 500mg

VITAKING VITAKRILL OLAJ 500mg
VITAKING VITAKRILL OLAJ 500mg
VITAKING VITAKRILL OLAJ 500mg
VITAKING VITAKRILL OLAJ 500mg
VITAKING VITAKRILL OLAJ 500mg

Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz nagy tisztaságú vizeiben. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak. Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, ám a krill olaj az emberi szervezet számára könnyebben emészthető, és jóval értékesebb.

3 880 Ft
Részletek

Leírás
Kiváló Omega-3 forrás

Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak.
Vitakrill olaj és Omega 3

Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, különösen DHA-ban és EPA-ban, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség számára. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsav a szervezetre.

Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.


“Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. ” Szendi Gábor
Krill olaj, azoknak, akik nem bírják a halolajat!

A krill olaj szervezet számára feldolgozhatóbb, mint a halolaj. Sok embernél gondot okoz a halolaj emésztése. Nekik kiváló alternatíva a krill olaj. A rákolajban rengeteg a természetes antioxidáns és ezek között is kiemelkedő az astaxantin tartama. Az astaxantin egy piros, zsírban oldódó festékanyag, amely algákban, lazacban, rákokban található meg. A krillek rövid életű, mélyvízi állatok. A rövid életük, és a mélyvízi élőhelyük miatt a szennyezettségük elhanyagolható. Ezekből a kis rákokból származó olaj nagyon tiszta és egészséges. Ebben az olajban lévő omega-3 formák könnyebben emészthetőek, és jobban hasznosulnak, mint a halolajban lévő omega-3 zsírok. Próbáld ki a Vitakrill termékünket! Keresd gazdaságosabb, 90 db-os kiszerelésben itt! Fontos!
Tengeri kagylóra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik.

További információk

Napi ajánlott mennyiség

3X1 lágykapszula

Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Tudnivalók

Tengeri kagylóra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik.
OGYÉI bejegyzési szám:

24328/2020


Adatok
Kiszerelés
30 gélkapszula / 90 gélkapszula
Termék típusa
gélkapszula
Vonalkód
5999561257075
Gyártó
VITAKING
Cikkszám
370939
Tömeg
30 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek