Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

VITAKING TŐZEGÁFONYA 90 gélkapszula
VITAKING TŐZEGÁFONYA 90 gélkapszula
3 700 Ft

VITAKING TŐZEGÁFONYA 90 gélkapszula

VITAKING TŐZEGÁFONYA 90 gélkapszula
VITAKING TŐZEGÁFONYA 90 gélkapszula
VITAKING TŐZEGÁFONYA 90 gélkapszula

VITAKING TŐZEGÁFONYA 90 gélkapszula

 

A tőzegáfonya a három Észak-Amerikában őshonos gyümölcs egyike, a fekete áfonya és a szőlő mellett. Ez a termék egy különleges kivonat, tőzegáfonya koncentrátum porítva 50:1. Egy kapszula megfelel 4200 mg friss tőzegáfonyának. (napi adagja, ami 3 kapszula, megfelel 12600 mg tőzegáfonyának). A termék a tőzegáfonya koncentrátumon kívül plusz C-, és E-vitamint is tartalmaz.

Ha tőzegáfonya készítményt vásárol, mindig nézze meg a címkén az összetevők listáját!

3 700 Ft
Részletek

Leírás

Tőzegáfonya koncentrátum

tőzegáfonya a három Észak-Amerikában őshonos gyümölcs egyike (a fekete áfonya és a szőlő mellett). Az őslakos indiánok főleg a péppé zúzott áfonyát fogyasztották, de használták festékként és gyógynövényként is. Már a korai telepesek felfedezték, hogy ha az áfonyát a juharszirupban felfőzik, akkor a kesernyés gyümölcs édes szósszá válik, ami a sült húsok páratlan kiegészítője lehet. Az áfonya a függetlenségi háborúban új szerepkört kapott. Ami a brit hadseregnek a citrom, az az amerikai haditengerészetnél az áfonya. A hajók fedélzetén hordókban tárolt áfonya óvta meg a hosszú utazások elszenvedőit a C-vitamin hiányától, a skorbuttól. Ez a kesernyés-savanykás bogyó, tehát nem csak a gasztronómia területén arat sikereket.  Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalma miatt a a nép gyógyászat is használta, és napjainkban is egyre népszerűbb. Az áfonya rendkívül egészséges gyümölcs. Kiváló tápanyag- és ásványi anyag (Ca, Mg, K) valamint C, B, A-vitaminforrás. Nagyon sok antioxidáns fenolt tartalmaz. Összehasonlítva például a többi magas fenol-tartalmú gyümölccsel, a fekete áfonyánál kétszer több, a körténél, szőlőnél 15-20%-kal több fenolt tartalmaz. Hölgyeknek különösen ajánlott a fogyasztása.

  • A termék E- és C-vitamint (aszkorbinsav) is tartalmaz. C és E-vitamin is hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A Vitaking tőzegáfonya koncentrátum napi ajánlott adagja (tőzegáfonya koncentrátum porítva 50:1) megfelel 12,6 g friss tőzegáfonyának!  Fogyassza egész évben ezt a kiváló tápanyagforrást, amennyiben nem jut hozzá a friss bogyós gyümölcshöz! Gyerekeknek is kiváló!

További információk

Tömeg 90 g
Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség

3 gélkapszula étkezés közben

OÉTI-szám

13465/2013

Kiszerelés

90 db


Adatok
Kiszerelés
90 gélkapszula
Termék típusa
gélkapszula
Vonalkód
5999561258676
Gyártó
VITAKING
Cikkszám
507898
Tömeg
45,3 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek