Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

VITAKING Ginkgo Biloba Forte 120mg 60 kapszula
VITAKING Ginkgo Biloba Forte 120mg 60 kapszula
3 410 Ft

VITAKING Ginkgo Biloba Forte 120mg 60 kapszula

VITAKING Ginkgo Biloba Forte 120mg 60 kapszula
VITAKING Ginkgo Biloba Forte 120mg 60 kapszula
VITAKING Ginkgo Biloba Forte 120mg 60 kapszula
A Ginkgo Bilobát a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A Ginkgo Biloba hozzájárul a normál mentális és kognitív funkciókhoz. Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a (28,8mg) flavon glikozid, és 6% (7,2mg) terpén lakton. A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor Ginkgo Biloba terméket vásárolsz, mindenképp nézd meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat!
3 410 Ft
Részletek
Leírás
Ginkgo Biloba a jó memóriáért!
A Ginkgo Biloba, más néven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A ginkgo fát a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban. A áltermését, “gyümölcsét” a kínaiak csemegeként is fogyasztják. A ginkgo készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő legyező alakú leveléből vonják ki.

Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a (28,8mg) flavon glikozid, és 6% (7,2mg) terpén lakton. A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor Ginkgo Biloba terméket vásárol, mindenképp nézze meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat!
A Vitaking Ginkgo Biloba Fotre flavon glikozid tartalma 28.8 mg, és terpén lakton tartalma 7, 2 mg kapszulánként.
Mit jelent a név?
A páfrányfenyő levelei kétkaréjúak, innen származik latin neve is: biloba. A loba latinul „lebeny-t jelent. Fogyasztását az idősebb korosztálynak ajánljuk, illetve azoknak, akik szellemi munkát végeznek, esetleg vizsgaidőszakra készülnek.

Hogyan segít a Ginkgo Biloba?
Hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.
Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló).
Segít fenntartani a kognitív funkciókat.
Segít fenntartani a mentális jólétet.
Hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reaktivitásával.
Segíthet fenntartani a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.
A növényben lévő flavonoidok hozzájárulhatnak a mentális és kognitív tevékenységekhez.
Segíthet fenntartani idős korban a megfelelő agyi teljesítményt.
További információ a Páfrányfenyőről itt.

Amennyiben olyan multivitamint keresel, amiben már eleve benne van a páfrányfenyő, nézd meg a Vitaking Multi Senior csomagot! Tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot, valamit Q10-et, Omega3-at, fokhagymát és Ginkgo Bilobát is! A termék fogyasztása gyermekeknek, valamint várandós és szoptatós nőknek nem ajánlott. Véralvadásgátló gyógyszert szedők, műtété előtt állók a fogyasztást megelőzően konzultáljanak kezelőorvosukkal, mert a Ginkgo Biloba növelheti az a véralvadási időt. Hatással lehet a vércukorszintre, ezért cukorbetegek csak orvosi jóváhagyással alkalmazzák a készítményt!

Adatok
Kiszerelés
60 kapszula
Termék típusa
kapszula
Vonalkód
5999561255040
Gyártó
VITAKING
Cikkszám
931691
Tömeg
40 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek