Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

VITAKING Fokhagymaolaj (15mg Allicin) 90 gélkapszula
VITAKING Fokhagymaolaj (15mg Allicin) 90 gélkapszula
2 050 Ft

VITAKING Fokhagymaolaj (15mg Allicin) 90 gélkapszula

VITAKING Fokhagymaolaj (15mg Allicin) 90 gélkapszula
VITAKING Fokhagymaolaj (15mg Allicin) 90 gélkapszula

Gondoskodj az egészségedről a természet erejével! Minden egyes kapszulában 30 mg fokhagyma olaj található, ebből 15 mg az allicin (a fokhagyma legjelentősebb hatóanyaga, ami a legtöbb élettani hatásáért felelős) tartalom. Ha étrend-kiegészítőt vásárolsz azért, hogy ez a gyógynövény minden nap bent lehessen az étrendedben vásárolj olyat amin a valóságos allicin tartalom van feltüntetve! A fokhagyma segíthet fenntartani a normál koleszterinszintet, a szív egészségét és hozzájárulhat az immunrendszer működéséhez.

2 050 Ft
Részletek

Fokhagyma, nem csak a vámpírok ellen
Vitaking fokhagyma olaj – a fokhagyma ereje kapszulába zárva.

Ezt a gyógynövényt már 5000 éve rágcsálják az emberek. A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy fokhagymagerezdet amulettként. Ez a növény a “gyógynövények” kategóriájába sorolódott. Az ókori népek is használták és fennmaradt több olyan írás ami a hatását is megemlítette. Rövidesen az egész világon elterjedt és számos konyha nélkülözhetetlen fűszere lett évszázadokon.

A hagymagumó alliint és alliináz nevű enzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására – hagyma megvágása – alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok.

Erre figyelj ha étrend kiegészítőt választasz!
Étrendkiegészítő használata esetén fontos, hogy kétféle terméket lehet kapni a piacon. Az egyik csoportban fokhagyma van jellemzően porított vagy fagyasztva szárított formában. Ennek nincs sok élettani hatása, ugyanis allicin tartalma nagyon alacsony – sok esetben nulla. Ezen tabletták vagy kapszulák azon a feltételezésen alapulnak, hogy majd a gyomorban az emésztés során előáll az allicin. Sajnos az allináz enzim igen érzékeny a gyomorsavra. Gyakorlatilag pH3 vagy savasabb közegben azonnal tönkremegy. Emiatt nem javaslok olyan étrend-kiegészítőket melyek nem tartalmaznak allicint abban bízva, hogy a szervezet képes előállítani a tabletta vagy kapszula bevételét követően. Ezeken általában nem allicin tartalmat, hanem “allicin potenciált” adnak meg néha, amely 0,6-1% Arra utalnak, hogy a szervezetünk a fokhagymapor különböző vegyületeiből allicint szintetizál.

Ha étrend-kiegészítőt vásárolsz azért, hogy a fokhagyma minden nap bent lehessen az étrendedben vásárolj olyat amin a valóságos allicin tartalom van feltüntetve!!!

  • Hozzájárulhat az immunrendszer működéséhez.
  • Segíthet fenntartani a normál koleszterinszintet
  • Segíthet fenntartani a szív egészségét
  • Hozzájárulhat az egészséges májműködéshez
  • Segíthet fenntartani az erek egészségét

Figyelem! A legtöbb ember, külsőleg és belsőleg egyaránt jól bírja a fokhagymát. Némelyek azonban a nyers fokhagyma puszta érintésétől is kiütésesek lesznek.


Adatok
Kiszerelés
90 gélkapszula
Termék típusa
gélkapszula
Vonalkód
5999571380244
OGYÉI notifikációs szám
28518/2022
Gyártó
VITAKING
Cikkszám
753372
Hasonló termékek