Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Tenmag ízületi csomag forte kapszula 90 db
Tenmag ízületi csomag forte kapszula 90 db
14 123 Ft

Tenmag ízületi csomag forte kapszula 90 db

Az ízületi panaszokkal élők sokszor alig tudják felidézni, milyen az, amikor semmi nem fáj.

A kurkumin, a gyömbér és a hialuronsav jótékony összhatása ismét elhozhatja az aktív, fájdalommentes mindennapokat.
14 123 Ft
Részletek

 

Tenmag Kurkumin kapszula (A gyulladáscsökkentő)

 

A kurkuma hagyományos indiai fűszer, de mind a keleti, mind a nyugati természetes gyógyászat leginkább sokoldalú gyógyhatása miatt üdvözli. Leginkább erős gyulladásgátló hatásáról ismert, ami a benne található hatóanyagnak, a kurkuminnak köszönhető. Még a természet gyógyító kincsei között is ritka, hogy erős gyógyhatás mellett ne kelljen odafigyelni a kúraszerű alkalmazásra, hogy elkerüljük az esetleges, nem kívánt mellékhatásokat. A kurkumin alkalmazásánál azonban még ettől sem kell tartanunk: bár igen erős és sokrétű gyógyhatást fejt ki az emberi testben - például képes meggátolni a gyulladást okozó fehérjék termelődését - mégis, hosszú távon is mellékhatásoktól mentesen alkalmazható.
Tipp: A kurkumin felszívódását, ezáltal gyógyhatását a gyömbér eredményesen növeli.

 

 

1 kurkumin kapszulában annyi kurkumin van, mint 36 kurkuma kapszulában. A kurkuma mindössze 3% kurkumint tartalmaz, míg a Tenmag Kurkumin kapszula 95%-ot.

Tenmag Gyömbér kapszula (A hatásfokozó)

A nyugati orvoslásban számos esetben csak a hiányzó vitaminra, nyomelemre, tápanyagra koncentrálnak, de azt nem vizsgálják a maga komplex egészében, hogy ezeknek az emberi test számára fontos anyagoknak más anyagok elősegíthetik, vagy gyengíthetik a felszívódását. Ez a helyzet a kurkumin és a gyömbér esetével is. A kurkumin önmagában is nagyon erős gyulladáscsökkentő anyag, ám a keringésserkentő gyömbérrel együtt alkalmazva hatóereje megsokszorozódik. A gyömbér adja a kurkuminnak az üzemanyagot, hogy a szívtől olyan távol eső, perifériás helyekre is el tudjon jutni, mint amilyenek az ízületek.

 

Mivel a kurkumin egy nehezen felszívódó vegyület, ezért gyömbérrel együtt ajánljuk fogyasztani, mely a felszívódását nagymértékben elősegíti.

Tenmag Hialuronsav kapszula - Gyógybalzsam az ízületekre

Képzeljen el egy falevelet tavasszal, majd ősszel. Az emberi test szövetei is hasonlóan változnak az életkor előrehaladtával, valamint a nem megfelelő mindennapi szokások hosszú távú fennmaradásával. A fiatal szövetek nagyobb vízmennyiséget képesek elraktározni, így rugalmasak, puhák maradnak. Az ilyen szövet sokkal kevéssé kitett a külső és belső fizikai hatásoknak, mint egy vízhiányos, merev, töredezett szövet. A hialuronsav molekula saját tömegének 1000-szeresét is képes vízben megkötni, így jelenléte a testünk szöveteiben jelentősen növeli azok nedvességtartalmát, csökkenti sérülékenységüket és gyorsítja a sérüléseket követő regenerálódás folyamatát. Igaz ez az életkor előrehaladtával megkopó, sérült porcokra is, amelyekre gyógyító balzsamként gyakorol hatást a Tenmag extra nagy hatóanyagot tartalmazó hialuronsav kapszula.

 

Vegetáriánusok és Vegánok is fogyaszthatják.


Adatok
Kiszerelés
90 gélkapszula
Adag
kb. 1 havi
Termék típusa
gélkapszula
Termék hatása
csont- és ízületi problémák
Mentes
Laktózmentes, Gluténmentes
Gyártó
Tenmag
Cikkszám
994173
Hasonló termékek