Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Tenmag gyömbér kapszula 60 db
Tenmag gyömbér kapszula 60 db
3 092 Ft

Tenmag gyömbér kapszula 60 db

Gyömbér - A hatásfokozó fűszer

A gyömbér mindennek fokozza a felszívódását, amit szájon át bejuttatunk a szervezetünkbe, vérbőséget okoz minden szervben, így az emésztőrendszerben is.

A sokak által kedvelt kurkuma, akár 100X-osan is képes felszívódni a véráramba a gyömbér jelenlétében.

A gyömbér hatásfokozó mechanizmusa abban áll, hogy a hatóanyagokat képes eljuttatni a szívtől távoleső, perifériás helyekre is (pl.: az izületekbe).

Együtt fogyasztva a kurkumával képes megszüntetni az izületi fájdalmakat.
3 092 Ft
Részletek

Fokozza az intelligenciát, örömtelibbé tesz, kiélesíti az érzékeinket, nagyon jó memória-javító. A legősibb afrodiziákum. A középkori Itáliában az időskori boldogság biztosítéka volt. Vágyfokozóként funkcionált, mivel erősen stimuláló hatású, így fokozza a szexuális érzetet és képességeket.

 


Miért fogyasszuk kapszulás formában a fűszereket?

Mert olyan praktikus, mint a gyógyszer bevétel, így napi 2-3 alkalommal is megoldható a fűszer fogyasztása, ami állandó-, vagy kúra-hatást biztosít. - Mert az enzimek 45 celsius fok fölött roncsolódnak, így főzéskor, vagy teafőzéskor a fűszerek kedvező élettani hatásai jelentősen csökkennek - a kapszulás fűszerekkel ellentétben.

A fűszerek hatásmechanizmusának lényege elsősorban nem a betegségek tüneteinek megszüntetése, hanem szervezetünk öngyógyító folyamatainak támogatása.


Adatok
Kiszerelés
60 gélkapszula
Adag
kb. 1 havi
Termék típusa
gélkapszula
Gyártó
Tenmag
Cikkszám
659370
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek