Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Swanson Olivalevél kivonat 60 kapszula
Swanson Olivalevél kivonat 60 kapszula
4 770 Ft

Swanson Olivalevél kivonat 60 kapszula

Swanson Olivalevél kivonat 60 kapszula
Swanson Olivalevél kivonat 60 kapszula

Oívalevél kivonat 60 vegán kapszula

A Swanson Olivalevél kivonat az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazza, az oleuropeint, melynek számtalan előnyös tulajdonsága van. Az olajfalevél kedvelt, nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek táplálkozási és orvosi célokra.

4 770 Ft
Részletek

Gyümölcséből többféle eljárással olajat nyernek vagy tartósítással konzerválják. Manapság már levelét is hasznosítják értékes hatóanyaga miatt. A tiszta olívaolajban 1,1% aromaanyag van, amely antioxidánsokból és természetes vitaminokból áll.

Az olivalevél legértékesebb összetevője

Az olajfa levél 98 értékes összetevőt tartalmaz. Egyik legfőbb összetevője az oleuropein. Az oleuropein antioxidáns hatású tápanyag, így megvédheti szervezetünket, sejtjeinket a káros oxidatív hatásoktól. Az oleuropein szervezetünkbe bekerülve elenolsavvá alakul át enzimek hatására, mely pozitív hatások széles spektrumával rendelkezik az emberi szervezet egészére.

Az olivalevél kivonat segít fenntartani a normál vérnyomást!

Érdekesség

Akinek van saját olíva fája, akár saját magának is előállíthatja a koncentrátumot. Szedjen egy nagy adag friss levelet. Soha ne szedje le a fának 10%-nál több levelét évente, mert ezzel megölheti a fát.

Megmosva tegye egy nagy fazékba és öntse fel vízzel. Addig kell főzni, míg sűrű sziruppá nem áll össze. Külsőleg és belsőleg is alkalmazzák. Mielőtt belsőleg alkalmazza, érdemes orvossal egyeztetni a dolgot, különösen ha gyermeket vár. Hatóanyagok 1 kapszulában:

Oliva levél kivonat (sztenderdizált 20% Oleuropein) 500 mg

Használat előtt konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vagy bármilyen betegsége van!

OGYÉI bejegyzési szám: 20474/2018

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Adatok
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
30 adag
Termék típusa
kapszula
Vonalkód
087614141589
Gyártó
Swanson
Cikkszám
136647
Hasonló termékek