Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Swanson Máriatövis 500mg 100 vegán kapszula
Swanson Máriatövis 500mg 100 vegán kapszula
3 610 Ft

Swanson Máriatövis 500mg 100 vegán kapszula

Swanson Máriatövis 500mg 100 vegán kapszula
Swanson Máriatövis 500mg 100 vegán kapszula

Swanson Máriatövis 500 mg 100 vegán kapszula

Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a másfél kilónyi máj. Minden áthalad rajta, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer. A máj átvizsgálja, elemeire bontja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat. Megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal. A táplálékokat pedig energiává alakítja át.

3 610 Ft
Részletek

Swanson Máriatövis – Támogassa vele a máj működését!

Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a másfél kilónyi máj. Minden áthalad rajta, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer. Központi laboratóriumként a máj átvizsgálja, elemeire bontja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat. A máriatövis védelmet nyújthat a májunknak, illetve segítheti a regenerálódását a rengeteg káros megterhelés után. Ezért igen hasznos a swanson máriatövis fogyasztása.

A máj feladatai:

A máj mintegy ötszázféle feladatot lát el, ezek közül a két legfontosabb: megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól, és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal. A táplálékokat pedig energiává alakítja át és glikogén formájában tárolja, majd fizikai erőfeszítés esetén a glikogént szőlőcukor alakjában juttatja el az izmokba. Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorséttermi láncokban és előre-gyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg.

Májműködés támogatás Swanson Máriatövis segítségével!

Nagyon fontos, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény amely segít a máj megfelelő működését. A máriatövis használata a múlt század elején visszaszorult, a 20. század közepe táján fedezték fel újra, amikor kémiailag azonosított hatóanyag komplexével (szilimarin) végzett farmakológiai vizsgálatokban magyarázatot találtak a növény epe- és májpanaszokat enyhítő hatására.

A máriatövis:

  • Támogatja a máj egészségét

  • Hozzájárulhat a máj méregtelenítéséhez

  • Segíthet fenntartani a májműködést, elősegíti az emésztést és a test tisztulását.

  • Hasznos az élettani tisztító funkciók fenntartásában.

  • Segíthet fenntartani a szív egészségét

A Swanson máriatövis kapszulánként 500 mg máriatövist tartalmaz. Napi ajánlott mennyiség 2 kapszula.

OGYÉI bejegyzési szám: 21140/2018

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Adatok
Termék típusa
kapszula
Cikkszám
585033
Hasonló termékek