Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

Swanson Maca kivonat 60 kapszula
Swanson Maca kivonat 60 kapszula
4 715 Ft

Swanson Maca kivonat 60 kapszula

Swanson Maca kivonat 60 kapszula
Swanson Maca kivonat 60 kapszula

Swanson Maca kivonat 500mg 60 kapszula

A macagumót a perui őslakosok értékes növényként tartják számon. A maca gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne. A maca mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük.

4 715 Ft
Részletek

Maca gyökér – egy kiváló energiaforrás

A Maca fogyasztása azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt.

A maca, mint természetes erősítőszer

A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginszengnek” is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…

Kiváló tápanyagforrás

A macagyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára. Azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően sok bajra gyógyírként is szolgál. A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

A Maca:

● Segít növelni a szexuális potenciált

● Elősegíti a szexuális vágyat

● Segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát

● Segíthet fenntartani a férfiak egészséges szaporodási szervrendszerét

● Támogatja mind a férfi és női nemi működést.

● A nőknél hozzájárulhat a változó kor után is a csontok erejének fenntartásához

● Kiváló energiaforrás

● Támogatja a fizikai és szellemi teljesítményt

● Segít fenntartani az optimális állóképességet és életerőt


Adatok
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
kb. 2 havi adag
Termék típusa
kapszula
Vonalkód
087614080116
Gyártó
Swanson
Cikkszám
744365
Tömeg
60 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek