Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Swanson Ligetszépe olaj 500mg 100 gélkapszula
Swanson Ligetszépe olaj 500mg 100 gélkapszula
5 415 Ft

Swanson Ligetszépe olaj 500mg 100 gélkapszula

Swanson Ligetszépe olaj 500mg 100 gélkapszula
Swanson Ligetszépe olaj 500mg 100 gélkapszula

Swanson Ligetszépe olaj 500mg 100 gélkapszula

A hölgyek kedvenc olaja, nem véletlenül.

Zsírsavösszetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Az amerikai indiánok ismertették meg a korai bevándorlókkal a ligetszépe erejét. A modern kutatások a magból sajtolt olaj hatásait vizsgálják, amely egy különleges gamma-linolén nevű zsírsavat tartalmaz. A ligetszépe olaj hozzájárulhat az egészséges bőr és kötőszövet fenntartásához, segít fenntartani a hormonális egyensúlyt és a szív és érrendszer egészségét.

5 415 Ft
Részletek

A nők egyik kedvenc olaja

Ligetszépe olaj (Evening primrose) hozzájárulhat bőr egészségéhez és a hormonális egyensúly fenntartásához. Zsírsavösszetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. A parlagi ligetszépe, egy kis sárga virágú növény.  A növény érett magvainak zsíros olajából nyerik a ligetszépe olajat. Gyűjtési ideje a nyári hónapokra esik. A ligetszépe olaj (Evening Primerose Oil) napjainkban a hölgyek egyik kedvenc étrend-kiegészítője.

Miért értékes?

A ligetszépe olajban remek forrása a többszörösen telítetlen zsírsavaknak, melyek fogyasztása fontos élettani folyamatokhoz szükséges. A ligetszépében megtalálható hatóanyagok a linolsav-, gamma-linolénsav-, olajsav- és palmitinsav-trigliceridek.

A ligetszépe olaj:

  • Segíthet fenntartani a hormonális egyensúlyt

  • Biztosítja a többszörösen telítetlen zsírsavak bevitelét, amelyek támogatják a menstruációs ciklus alatt a normál közérzetet

  • Segítheti az egészséges bőr fenntartását

  • Segít a viszkető bőr, a bőrpír és száraz bőr helyreállításában.

  • Növeli a bőr nedvességét, és simaságát

  • Segíti a koleszterin anyagcserét

  • Hozzájárul a szív és az érrendszer normál működéséhez

  • A természetes immunitás támogatásához szükséges, többszörösen telítetlen zsírsavakat biztosít

A parlagi ligetszépe vagy egyszerűen ligetszépe egy kis sárga virág, a ligetszépefélék családjába tartozó, lágyszárú, évelő gyógynövény. Népies nevei: ligetéke, rapontikagyökér, csészekürt, kecsketubák. Gyakori növény. Útszéleken, ugarokon, rézsűk mentén, mindenféle talajban megél. Csaknem világszerte elterjedt. Eredeti hazája Észak-Amerika, Európába kereskedelmi hajókon szállítva jutott el. Több faja, mint kerti dísznövény, már a 17. század eleje óta megtalálható Európában, így Magyarországon is.

Érdekesség a ligetszépe olajról

A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas külsőleg is a bőr ápolására. Napjainkban a kozmetikai ipar egyre sűrűbben használja különböző termékekben, de kapható kifejezetten ligetszépe bőrápoló olaj is. Külsőleg bőrre kenve segíthet enyhíteni a különböző bőrproblémákat és kiválóan hidratál.

Swanson terméke 500mg ligetszépe olajat tartalmaz kapszulánként.

Konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vagy vényköteles gyógyszert szed!

OGYÉI szám: 24711/2020

Napi ajánlott mennyiség: 2 gélkapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Adatok
Kiszerelés
100 gélkapszula
Adag
kb. 2 havi adag
Termék típusa
gélkapszula
Cikkszám
212554
Hasonló termékek