Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Swanson Gotu Kola 435 mg kapszula
Swanson Gotu Kola 435 mg kapszula
2 810 Ft
ÚJ

Swanson Gotu Kola 435 mg kapszula

Swanson Gotu Kola 435 mg kapszula
Swanson Gotu Kola 435 mg kapszula

Swanson Gotu Kola 435 mg kapszula

A Gotu Kola, más néven Tigrisfű egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény. “Napi két levél hosszú ifjúkort ígér.” – tartja a Srí Lankai mondás.  Segítheti a szellemi teljesítőképességet, támogatja a keringést, és segíti a jó emésztést.

2 810 Ft
Részletek

Gotu Kola vagy tigrisfű

A Gotu Kola  (Centella Asiatica), másnéven Tigrisfű, már évszázadok óta alkalmazott gyógynövény. Már az 1884-es francia gyógyszerkönyvben is említik, de Kínában már 2000 éve alkalmazzák, az indiai ayurvédikus gyógyászatban pedig 3000 éve ismerik. Gyógynövénynek nevezzük azokat a növényeket, amelyeknek valamely részét az emberek – a bennük lévő hatóanyagok miatt – a hagyományok vagy az irodalmi adatok alapján gyógyászati célokra használtak vagy használnak. A gyógynövények sokat segíthetnek egyes esetekben. A Tigrisfű egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény.  A növény furcsa levelei a legértékesebb részei.

“Napi két levél hosszú ifjúkort ígér.”

– tartja a Srí Lankai mondás. 

A tigrisfű elnevezést a vadászok megfigyelései alapján terjedt el, észrevették ugyanis, hogy a megsebzett nagymacskák rendszeresen e növény leveleihez dörzsölték a sebeiket, és így nagyon gyorsan regenerálódtak. A gotu kola növény nem tartalmaz kólát vagy koffeint, ahogy a neve sugallná, viszont hozzájárulhat, hogy frissnek érezze magát. Használata mostanában terjed Európában agyműködést serkentő hatása miatt. Az ázsiai gyógyítók ezt a tulajdonságát már kétezer éve ismerik és használják. Újabb kutatások felfedték a növény jótékony hatását a keringési rendszerre.

A Gotu Kola:

  • Segítheti a jó kognitív teljesítmény fenntartását (kognitív: Megismerő, a megismerésre vonatkozó; a gondolkodáson alapuló)

  • Segíthet fenntartani a vénás keringést / támogatja a perifériás keringést

  • Segítheti az emésztést, segíthet az emésztés megkönnyítésében

A Swanson terméke kapszulánként 435 mg gotu kolát tartalmaz.

OGYÉI bejegyzési szám: 24585/2020

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula étkezés közben.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


Adatok
Gyártó
Swanson
Kiszerelés
60 kapszula
Adag
kb. 2 havi adag
Termék típusa
kapszula
Cikkszám
528630
Hasonló termékek