Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Swanson Béta-glükán 250mg 60 db kapszula
Swanson Béta-glükán 250mg 60 db kapszula
12 870 Ft

Swanson Béta-glükán 250mg 60 db kapszula

Swanson Béta-glükán 250mg 60 db kapszula
Swanson Béta-glükán 250mg 60 db kapszula

A béta-glükán egy étkezési rost. Betaright® 1,3/1,6 béta-glükánt tartalmazó készítmény. A béta-glükán hatékony segítség az egészséges koleszterinszint megtartásában.

Javasolt napi 1 kapszula

12 870 Ft
Részletek

Béta Glükán

A Betaright® béta-glükán egy étkezési rost. Felszívódás szempontjából nagyon hatékony ez a formula. A béta-glükán (1,3/1,6) egy speciális komplex, mely bizonyos gombákban nagyobb mennyiségben megtalálható. Oldhatatlan és oldható formában is egyaránt létezik. Az oldhatatlan béta-glükán nagyobb biológia aktivitása van, mint az oldahatónak. A béta-glükánokat évek óta rendszeresen vizsgálják. A béta-glükánok olyan poliszacharidok, amik egyféle cukorból (monoszacharidból) épülnek fel, ezért az egységes glükóz polimerek családjába tartoznak. Tehát nem egy molekula, hanem egy molekula család. A zab, a zöldárpa, a ganoderma rengeteget tartalmaz belőle. Egészítse ki étkezését zabbal, zabkorpával, árpával vagy árpa­ korpával, mert ezek is sokat tartalmaznak ebből az értékes tápanyagból.

Miért érdemes fogyasztani?

A béta-glükánokat az emberi emésztő rendszer enzimjei nem tudják lebontani, ezáltal azok helyben vagy felszívódva különböző élettani hatást tudnak kifejteni.

  •  A béta-glükánok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Ez a Swanson készítmény kapszulánként 250mg hatóanyagot tartalmaz. Konzultáljon orvosával ha ön terhes, szoptat, vényköteles gyógyszert szed, vagy bármilyen betegsége van!


Adatok
Kiszerelés
60 db
Adag
kb. 2 havi adag
Termék típusa
kapszula
Kinek ajánljuk?
férfiak, nők
Cikkszám
426440
További információk

Tömeg  60 g

Figyelmeztetés 

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség            

1 kapszula

Kiszerelés          

60 kapszula

Ogyei-szam      

22364/2019

Tudnivalók       

Konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vényköteles gyógyszert szed, vagy bármilyen betegsége van!

Hasonló termékek