Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Swanson Astragalus 470 mg 100 kapszula
Swanson Astragalus 470 mg 100 kapszula
4 330 Ft

Swanson Astragalus 470 mg 100 kapszula

Swanson Astragalus 470 mg 100 kapszula
Swanson Astragalus 470 mg 100 kapszula

Swanson Astragalus 470 mg 100 kapszula

Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű) egy Ázsiában honos növény. Az astragalus segíthet fenntartani az egészséges érrendszert, hozzájárulhat a fizikai és szellemi jólét megszerzéséhez, támogatja a fizikai és mentális ellenálló-képességet. Ez egy adaptogén gyógynövény. Az adaptogén kifejezés a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodását elősegítő anyagok összességét jelenti

4 330 Ft
Részletek

Astragalus (kínai csüdfű, baktövis)

Az astragalus gyógynövény (magyarul kínai csüdfű, vagy baktövis) a szervezet természetes támogatója, egy Ázsiában honos növény.

A “Sárga vezér”

A kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt, a legbecsesebb frissítő növényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing). Kínai neve, huang qi, azt jelenti, “Sárga Vezér”, mivel gyökere, melynek a kínai gyógyászatban a legnagyobb jelentőséget tulajdonítják, sárga színű. Kiszárítva és apróra vágva az astragalus gyökere gyakori összetevője a különféle kínai gyógynövény keverékeknek. Gyakran ginseng-el kombinálva alkalmazzák. A nyugati országokban viszont csak a közelmúltban fedezték fel előnyös hatásait.

Az Astragalus:

  • Segíthet fenntartani az egészséges érrendszert.

  • Hozzájárulhat a fizikai és szellemi jólét megszerzéséhez.

  • Segíti a fizikai és mentális ellenálló képességet.

  • Adaptogén gyógynövény.

  • Támogatja a természetes védekezőképességet

Az adaptogén kifejezés a szervezet szélsőséges fizikai és szellemi terheléséhez való alkalmazkodását elősegítő anyagok összességét jelenti. Az adaptogének támogatják az immunrendszert abban, hogy a válaszokat az optimális szinten adja. Az ilyen anyagok lehetővé teszik a test számára, hogy a fizikai, kémiai vagy biológiai behatások esetén azzal arányos választ adjanak, ami a behatás mértéke volt. Sem kisebb, sem nagyobb nem lehet. Számos ilyen adaptogén növényt és hatóanyagot használtak a nép gyógyászatban az elmúlt évezredek során. Fogyasztása célszerű egész évben! Támogassa vele szellemi és fizikai jólétét!

Ne szedje a terméket, ha ön terhes, vagy szoptat! Konzultáljon orvosával, ha vényköteles gyógyszert szed, vagy ha autoimmun betegsége van!


Adatok
Probléma típusa
alacsony vérnyomás
Kiszerelés
100 db
Adag
kb. 3 havi adag
Termék típusa
kapszula
Kinek ajánljuk?
50 felett, férfiak, nők
Mentes
Mindenmentes
Vonalkód
087614015040
Gyártó
Swanson
Cikkszám
256306
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek