Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

SPORT/MOZGÁS CSOMAG (Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por, Testszerviz Extra Vegán Fehérje, Swedish Nutra MEGA SPORT Folyékony Multivitamin)
SPORT/MOZGÁS CSOMAG (Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por, Testszerviz Extra Vegán Fehérje, Swedish Nutra MEGA SPORT Folyékony Multivitamin)
18 230 Ft

SPORT/MOZGÁS CSOMAG (Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por, Testszerviz Extra Vegán Fehérje, Swedish Nutra MEGA SPORT Folyékony Multivitamin)

Sportcsomag – sporthoz, rendszeres testmozgáshoz, nagy fizikai igénybevételhez

A rendszeres mozgás, sport alapvető kelléke az egészséges életmódnak. A cél az, hogy a mozgás örömöt jelentsen, hasznos legyen a testnek, esztétikailag és szervezeti szinten is hatékony legyen. Az izomnövelés, az állóképesség fejlesztése, a mozgáskészlet és tartomány megfelelő kialakítása hosszútávon biztosítja az egészséges testi működést.

Nagyon fontos, hogy a fentieket támogassuk megfelelő tápanyagokkal vitaminokkal, ásványi anyagokkal, hogy a test ilyenkor is megkapja mindazt, amitől jól működik. Ne felejtsük el, hogy a megnövekedett terhelés az izmokra, ízületekre is fokozottan hat. A fehérje beépülése pedig kulcskérdés.

18 230 Ft
Részletek

A csomag tartalma:

A Testszerviz Vidd magaddal Zöldturmix por a Testszerviz saját fejlesztésű zöldturmix pora. Spenót, fodros kel, zöldalma, sárgarépa, csipkebogyó összetétele mindent tartalmaz, amit egy jó zöldturmixnak tudnia kell. Magas vitamin, ásványianyag tartalma segít a szervezet saját cukorraktárainak feltöltésében, így a sóvárgások leküzdésében. Vízben oldódó rostjai elősegítik a vízben oldódó vitaminok felszívódását, antioxidáns tartalma pedig a szervezet oxidációját mérsékli.

 

A tökéletes fehérjeforrás mindenkinek. A legjobb, amit a természet nyújthat.

Rizs-, borsófehérje keveréke. 100%-ban természetes növényi eredetű fehérjepor. Sportoláshoz, fogyókúrához, vegetáriánus vagy vegán életmód esetén ideális választás. Könnyen emészthető, nem puffaszt, nem okoz bélrendszeri és gyomorpanaszokat.

Simán vízben összerázva is tökéletes.

A Swedish Nutra Mega Sport multivitamint a sportteljesítmény, az állóképesség, a teherbírás és a koncentrációs képesség fokozása érdekében fejlesztették ki. 

Immunerősítő és energizáló, aktív életmódot követőknek, sportolóknak kifejezetten ajánlott.

Figyelmeztetés! A Testszerviz csomag fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

A csomagok nem egészségügyi problémák kezelésére lettek összeállítva, így nem minősülnek gyógyászati megoldásoknak.

Kérjük minden esetben ellenőrizze a vásárlás előtt, hogy nincs-e bennük olyan anyag, amire ön allergiás.

Amennyiben további információkra, segítségre van szüksége a csomaggal kapcsolatban, kérjük írjon a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre.

 

Minden első csomag vásárláshoz ajándék a 10+1 tipp kisfüzet, vagy ha már megkapta, akkor egy e-book, ezt is tüntessük fel a csomagok mellett!


Adatok
Cikkszám
710835
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek