Elkészítési javaslat:
Tegyük a tésztát kb. tízszeres mennyiségű forrásban lévő (lobogó) sós vízbe, és főzzük 8-10 percig fedő nélkül (főzőlap erősségétől, tészta mennyiségétől és fazék méretétől függően változhat a főzési idő).
Főzés közben párszor keverjük át, illetve szedjük le egy szűrőlapát segítségével a keletkező habot. Főzés után szűrjük le, és hideg vízzel jó alaposan öblítsük át!
Több vízben főzzük, mint a hagyományos tésztát.
Egyszerre 1 csomagnál (200 g) több tésztát ne főzzünk ki, mert a főzés közben keletkező hab könnyen kifuthat.
Összetevők:
tápiókakeményítő, bambuszrost, teljes tojáslé, szezámmagliszt, útifűmaghéjliszt, ivóvíz, kókuszliszt, batátaliszt.
Nyomokban zellert, mustármagot, dióféléket és szulfitokat tartalmazhat. Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A megadott tápértékadatok nem tartalmazzák a termékhez ízesítésként hozzáadott sót.
Száraz, hűvös helyen tárolandó!