Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

SWANSON B6-vitamin 20mg (60)
SWANSON B6-vitamin 20mg (60)
3 980 Ft

SWANSON B6-vitamin 20mg (60)

SWANSON B6-vitamin 20mg (60)
SWANSON B6-vitamin 20mg (60)
SWANSON B6-vitamin 20mg (60)
B6 vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle szerepe van a szervezet optimális működéséhez. Elsősorban koenzimként működik. Vízben oldódik. A piridoxál-foszfát a B6-vitamin aktív formája. Ez a Swanson B6 – vitamin ezt a fajta B6 vitamint tartalmazza.
3 980 Ft
Részletek
Leírás
Aktív B6-vitamin

A B6 vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle szerepe van a szervezet optimális működéséhez. Elsősorban koenzimként működik. Vízben oldódik. Nélkülözhetetlen az ellenanyagok és a vörösvértestek képzésében.
A részt vesz:

A normál cisztein-anyagcseré­ben.
Normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
Normál fehérje- és glikogén-anyagcserében.

A B6 hozzájárul:

Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
Normál homocisztein-anyag­cseréhez.
Normál pszichológiai funkció fenntartásához.
Normál vörösvérsejt-képző­déshez.
Az immunrendszer normál működéséhez.
A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
Hormonális aktivitás szabá­lyozásához.

A B6 vitamin AKTÍV formája

A B6 egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai a piridoxin, piridoxál és piridoxamin, ezek szerkezetében van némi eltérés. A piridoxál-foszfát a B6 -vitamin aktív formája. Ez a swanson B6 -vitamin ezt a fajta B-6 vitamint tartalmazza. A piridoxál-foszfát koenzimként részt vesz számos aminosavakat és egyéb aminocsoporto(ka)t tartalmazó vegyületeket érintő reakciókban. (forrás: mgyt.hu)
Hogyan szedjük a B-vitaminokat?

Az egyes B-vitaminoknak meghatározott feladatai vannak a szervezetben. De mind a kilenc B-vitamin egy szorosan összefüggő család tagja. Ha nagy mennyiségben szedjük az egyik B-vitamint, jó, ha mellé B-komplex (vagy multivitamin) kiegészítést is alkalmazunk. Ha például úgy érezzük, hogy a B1- vitamin jót tesz a hangulatunknak, akkor nyugodtan szedhetjük, de vegyünk mellé B-komplexet vagy multivitamint is. Így a kúra egyrészt még hatékonyabb lesz, másrészt nem okozunk hiányt egy másik vitaminból azzal, hogy az egyiknek megnöveljük aránytalanul a szedését. Egyes B-vitaminok szedése mellett célszerű folyamatosan pótolni a C-vitamint is a szervezetben. Ha a B6 vitamin mellé B-komplexet választ, figyeljen rá, hogy a B-komplex tartalmazzon C-vitamint is. Összetevők: barna rizsliszt, zselatin, piridoxál-5-foszfát, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak kalcium sói. 1 kapszula tartalma: 20 mg B-6 vitamin (piridoxál-5-foszfát) Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! Gyártási időpont: lásd a doboz oldalán (hó/év) Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tömeg 60 g

Kiszerelés
60 db

Napi ajánlott mennyiség
1 kapszula

Figyelmeztetés
A termék szedése előtt konzultáljon orvosával, ha ön terhes, szoptat, vagy vényköteles gyógyszert szed!

OGYÉI bejegyzési szám:
22691/2019

Adatok
Kiszerelés
60 kapszula
Termék típusa
kapszulás vitamin
Vonalkód
087614117096
Gyártó
Swanson
Cikkszám
189625
Hasonló termékek