Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

ANTI-STRESSZCSOMAG + E-KÖNYV
ANTI-STRESSZCSOMAG + E-KÖNYV
15 885 Ft

ANTI-STRESSZCSOMAG + E-KÖNYV

Stressz a lelke mindennek!

Testszerviz stresszcsomag ajándék könyvvel együtt!

A megélhetés, a munka elvesztése, a családi konfliktusok, a munkahelyi összezördülések, a párkapcsolatok nehézségei, egy vizsgaidőszak az iskolában, egy szerettünk elvesztése, gazdasági válságok, a bolygó sorsáért való aggódás és hosszan lehetne sorolni mindazokat a tényezőket, melyek megemelik a stresszhormon szintet. Ha elég sokáig stresszes az életünk, ez a magas stresszhormon szint állandósul.

Elhízás, krónikus betegségek, romló fizikai és mentális állapot, rövidülő élethossz, alacsony életminőség, hatékonyság-csökkenés, zuhanó energiaszint, édességek utáni sóvárgás, depresszió, állandó aggódás kíséri ezt a „stresszhormonban” gazdag állapotot.

A stressz egész életünket teheti tönkre. Feltétlenül így kell ennek lennie? Törődjünk bele ebbe a népbetegségbe?

A stressz menedzselése két oldalról történhet.

  1. A test stressztűrőképességét kell magas szintre emelni.
  2. Meg kell tanulnunk, mi a stressz mechanizmusa és eszközök kellenek a kezeléséhez.

 

A Testszerviz stresszcsomag mind a két irányból segít. Olyan tápanyagok, vitaminok, élelmiszerek vannak benne, melyek segítik a testet a stresszhormon mérséklésében

Ehhez járul hozzá Dr Kricsfalvi Péter Kulcs a stresszoldáshoz című könyve, melyben nem pusztán elméleti tudást kapsz a stresszről, hanem gyakorlati eszközöket. (A könyv a csomag vásárlóknak letölthető formában ajándék!)

15 885 Ft
Részletek

Vitaking Citromfű kapszula - 2540 Ft

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/VITAKING-CITROMFU-KAPSZULA-500-MG

A citromfű egy csodálatos gyógynövény, mely segít a feszült életvitellel járó idegesség enyhítésében, valamint a nyugodt alvásban. A citromfű (Melissa officinalis) a menta család egy tagja úgy ismert a népi gyógyászatban, mint a “lecsendesítő fű”. Már a középkor óta alkalmazták a feszültség és az aggodalom csökkentésére, valamint alvási problémák enyhítésére.

 

 

G&G Gold Pack napi vitamincsomag 1 havi adag – 8900 Ft

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/GOLD-PACK-NAPI-VITAMINCSOMAG-GG

A Gold Pack napi csomag minden olyan vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyre alap szinten szüksége van egy egészséges szervezetnek. A csomagban található A&D vitamin védi és elősegíti a szem és a nyálkahártyák egészségét, továbbá elengedhetetlen az erős fogak, fogíny és csontok fenntartásához. A B-komplex nélkülözhetetlen az energiatermelő folyamatokhoz és támogatja az idegrendszer működését. A C- vitamin ellenállóvá teszi a szervezetet a betegségekkel és fertőzésekkel szemben. Az E-vitamin kedvező hatással van a szív és érrendszerre és a vérnyomásra. A Multimineral Plus komplex pótolja a napi szinten kiürülő ásványi anyagokat és fontosabb nyomelemeket, többek között a kalciumot, a magnéziumot, a káliumot, a vasat, a krómot és a szelént.

A csomagban található B1 vitamin igen fontos szerepet tölt be a stressz kezelésében.

A B1-vitamint szerepet játszik az energia-termelő és anyagcsere-folyamatokban.

A B1-vitamint segíthet az idegrendszer megfelelő működésében.

Segít a normál pszichológiai funkció fenntartásában.

A B1-vitamin támogatja a szív normál működését is.

 GAL Primavie SHILAJIT Kapszula 60 db – 4445 Ft

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/GAL-PRIMAVIE-SHILAJIT-KAPSZULA-60-db

Mára a tudomány is felismerte a sejtek energiatermelő egységére, a mitokondriumokra gyakorolt jótékony hatását, ahogyan a hormonrendszert segítő hatását is. Az ashwagandhához hasonlóan szintén adaptogén és segíti a fizikai és szellemi teljesítményt, azonban a shilajitot elsősorban fiatalító szerként és afrodiziákumként használják

 

Adaptogének – Az adaptogének különféle természetes anyagok, amelyek részben a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást.

 

Összesen – 15.885 Ft kb 1 havi adag

 

Ajándék a csomagvásárlóknak:

Kulcs a stresszoldáshoz letölthető könyv 2990 Ft értékben

Figyelmeztetés! A Testszerviz csomag fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.

A csomagok nem egészségügyi problémák kezelésére lettek összeállítva, így nem minősülnek gyógyászati megoldásoknak.

Kérjük minden esetben ellenőrizze a vásárlás előtt, hogy nincs-e bennük olyan anyag, amire ön allergiás.

Amennyiben további információkra, segítségre van szüksége a csomaggal kapcsolatban, kérjük írjon a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címre.


Adatok
Cikkszám
306665
Hasonló termékek