Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 70 771 42 52

REGGELI MEGOLDÁS (Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por, Testszerviz Extra Vegán fehérje, "Egyél jól!" letölthető Testszerviz kiadvány)
REGGELI MEGOLDÁS (Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por, Testszerviz Extra Vegán fehérje, "Egyél jól!" letölthető Testszerviz kiadvány)
11 240 Ft

REGGELI MEGOLDÁS (Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por, Testszerviz Extra Vegán fehérje, "Egyél jól!" letölthető Testszerviz kiadvány)

Egy komplett reggelit megoldhatsz ezzel!

Tudjuk, hogy sietsz, nincs időd! Erre nem is kell!

Ajándék a csomag vásárlás esetén az Egyél jól! Testszerviz kiadvány letölthető formában

11 240 Ft
Részletek

Az elmúlt hetekben a Testszerviz kutatást végzett ügyfelei és érdeklődői körében, hogy az étkezésekkel kapcsolatosan mi jelenti a legnagyobb problémát.

A válaszadók 70%-a az egészséges és tápláló ebéd megoldását, 54%-uk a reggeli megoldását találta problémának. (A vacsora a hűtő kipakolásával volt sok esetben egyenlő, jelezve, hogy estére sokan farkaséhesen érnek haza.)

A válaszadók jelezték, hogy általában azt esznek, ami eléjük kerül, vagy a munkába menet, vagy ebédidőben elérhető. Nincs nagyon idő rá, hogy ezzel a két étkezéssel sokat foglalkozzanak, így valahogy megoldják, de egyáltalán nem elégedettek vele. Jellemzőn gyorsan felszívódó szénhidrát és valami fehérjeféle alkotja a reggelit és ebédet.

A megkérdezettek kifejezetten szeretnének egészségesen enni és tudják, hogy a táplálkozás döntően befolyásolja életminőségüket, energia szintjüket és hatékonyságukat.

Mit is kellene ennünk a főétkezésekre? vagy legalább is mi kellene, hogy benne legyen a reggeliben és ebédben?

 

Az egyik legfontosabb a lassan felszívódó szénhidrát. Ezek zöldségek és zöldleveles saláták.

A zöldek hosszútávon adnak energiát, segítik a szervezet saját cukorraktárainak feltöltődését, és ezzel egyenletessé teszik a vércukorszintet. Ásványi anyagokban, rostokban, vitaminokban gazdag tápanyagok ezek.

 

A másik fontos összetevő a jóminőségű fehérje. Lehetőleg olyan, ami az összes esszenciális aminosavat tartalmazza. (Esszenciális - nélkülözhetetlen aminosavak – a fehérjék építőkövei, melyeket a szervezet nem képes maga előállítani, így külső forrásból kell bevinni.)

Ha e fenti két tápanyagot bevisszük, akkor alapvetően sokat tettünk a test megfelelő tápanyaghoz jutásában.

 

Ehhez szeretnénk most ötletet adni, hogy gyorsan, megfelelő mennyiségben és időben hozzá tudjuk a testet juttatni.

 

A csomag tartalma:

TESTSZERVIZ Vidd magaddal Zöldturmix por

TESTSZERVIZ EXTRA VEGÁN FEHÉRJE - CSOKI-FAHÉJ ÍZ

 

A zöldek bevitelére kiváló megoldás a TESTSZERVIZ  Vidd magaddal Zöldturmix por. Ebből akár naponta 3-szor is ihatunk. Összetevője – sárgarépa, bébi spenót, fodros kel, csipkebogyó, zöldalma. A porból egy kávéskanál 2 dl vízben elkeverve már jelentős mennyiségű zöld tápanyagot jelent. Rengeteg vitamin, ásványi anyag, rost tartalma a szervezet számára energiabomba.

A fehérjék gyors és hatékony bevitelére remek megoldás a TESTSZERVIZ EXTRA VEGÁN FEHÉRJE - CSOKI-FAHÉJ ÍZ 2 növényi fehérje összetétele, mely az összes esszenciális aminosavat egyszerre tartalmazza. 2 evőkanál 2 dl növényi tejben, vagy vízben elkeverve jelentős fehérjebevitel. Utána jöhet a kávé!

Összetevői – borsófehérje, rizsfehérje, gojibogyó- és acaibogyó-porral, quinoa liszttel.

Könnyen felszívódik, jól beépül a szervezetbe. 

Ha ebből a két porból egy-egy pohárral megiszunk, sokat tettünk a helyes táplálkozásért. Egy főétkezést (főleg, ha kimarad) gyorsan és egyszerűen pótolhat.

Ha naponta egyet iszol mindkettőből, akkor ez napi 375 Ft. Ugye, hogy nem sok egy rendes étkezésért? És az egészségért?

 

Egyél végre rendesen!

Egyél jól, legyél jól!


Adatok
Gyártó
Testszerviz Extra Kft.
Cikkszám
460587
Tömeg
700 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek