Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Naturcomfort derékmelegítőkrém vörösszőlővel 200 ml
Naturcomfort derékmelegítőkrém vörösszőlővel 200 ml
7 438 Ft

Naturcomfort derékmelegítőkrém vörösszőlővel 200 ml

Gyógyító “kéz” a fájós deréknak! Magas gyógynövény tartalma, enyhíti a sajgó, feszülő érzetet és frissíti a fáradt, elnehezedett, igénybe vett hát, derék, végtagok vérkeringését, miközben hosszan tartó melegítő hatást biztosít.

Azt tapasztaltam, hogy nem azonnal éreztem a melegítést, hanem később indult be. Ekkor egy kb. 20-30 perc eltelte után a krém szépen, egyenletesen, nem túl erősen és nem is túl gyengén melegítette a fájó területet, több órán keresztül. A gyógynövények is megtették a magukét: másnap a lábamnak semmi baja nem volt, pedig eléggé megerőltettem. Ez nekem, mint aktív sportolónak főnyeremény.

Fedor Arnold, Nyíregyháza

7 438 Ft
Részletek

Fáradt a dereka? Hasogat a háta? Szeretne végre megszabadulni a kellemetlen, sajgó, nyilalló érzésektől.

Biztosan tapasztalta már, mikor az egész napos ülés által terhelt derék, vagy a többórás fizikai munka után dereka, háta segítségért kiált.

A Derékmelegítő Krém Vörösszőlővel egy igen különleges termékfejlesztése a Naturcomfortnak, amire nagyon büszkék vagyunk. Rendkívül sokféle gyógynövényes összetevőt tartalmaz, melyek egyenként is kiváló hatásúak, de együtt igazán ütős eredményt képesek elérni. Rendszeres használatával sokkal könnyedebbé teheti a mindennapjait és megszabadulhat az állandó derék- és hátproblémáktól.

A krémben található gyógynövények összetevőinek hatása:

  • bekeményedett izmok lazítása,
  • becsípődések kezelése,
  • fokozza a vérkeringést,
  • jó hatással van a kapilláris erekre,
  • hosszan tartó lazító, melegítő hatást biztosít a könnyedség érzésével,
  • segít helyreállítani az izmokban jelentkező keringési zavarokat,
  • kellemes, nyugtató hatást biztosít a fáradt, túlterhelt deréknak, hátnak,
  • sajgó, nyilalló, hasogató érzést csillapít, gyulladásos duzzanat enyhítő hatású.

Különleges gyógynövény összetevők együttes hatása

Nagy számú és magas dózisú gyógynövény tartalma enyhíti a sajgó feszülő érzetet és frissíti a fáradt, elnehezedett, igénybe vett hát, derék, vagy a végtagok vérkeringését, csökkenti a fájdalmat, miközben hosszan tartó melegítő hatást biztosít. Bekeményedett izmok, becsípődések kezelésére is ajánljuk.

Különleges, egyedi gyógynövény kombinációval fejlesztett krém. A legtöbb krém csak 2-3 fő összetevőt tartalmaz, azonban ebben a csodás krémben számos különleges gyógynövényes összetevő fejti ki a hatását egyszerre.

Főbb összetevői pl. a vörösszőlőlevél, vadgesztenye, feketeszőlőlevél, erdeifenyő.

A vörösszőlőlevél segít az érrendszer állapotának javulásában, keringésfokozó hatásáról ismert. A fáradt, elnehezedett, igénybe vett hát, derék, végtagok vérkeringésének javításában a vadgesztenyével és a többi összetevővel együttesen fejt ki hatását.

Egy különlegesen hatásos összetevő: a vörösszőlőlevél

A vörösszőlőlevél a visszeres, vénás panaszok kezelésében hatásos. Nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat és antioxidánsokat, melyek egyrészt erősítik az érfalakat, serkentik a vénás keringést, másrészt óvják a bőrt a káros külső hatásoktól, megkötik a szabad gyököket. Gyulladásos duzzanat enyhítő hatású, sajgó, nyilalló, hasogató érzést csillapító.

A szőlőkivonat gazdag antocianinokban, amelyek megakadályozzák a szabad gyökök által okozott hajszálérrepedést, továbbá erősítik a vérereket, és javítják a vérkeringést.

Titkok a vörösszőlőlevél hatásáról?

A vörösszőlőlevél visszeres panaszokra gyakorolt hatására egy érdekes megfigyelés vezetett. A francia bortermelő földműveseknél figyelték meg, hogy rendkívül alacsony számban fordul elő közöttük visszeres, vagy egyéb keringési probléma. A rejtély megoldásának kulcsa a vörösszőlőben, különösen a szőlő levelében található hatóanyagokkal magyarázható, amivel a borászok napi szinten érintkeznek. A levél kivonatát már az ókori római gyógyászatban is alkalmazták. Tehát nincs itt semmi titok, de tudatosítsuk magunkban, hogy a természet gyógyító ereje felülmúlhatatlan

“A krém használatával megtapasztaltam azt a semmihez sem fogható érzést, amikor hosszú hónapok kínlódása után, végre sajgó érzés nélkül tudtam hosszabb ideig ülni. Gyakorlatilag egész nap ülő munkát végzek, a Derékmelegítő Krém nagyon sokat segített, hogy ne legyen a derekam, hátam egész nap beállva. Már nem érzem úgy, mintha betontömb lenne a derekam helyén.”

/Kiss Péter – Eger/

Hosszan tartó, lazító, sajgó érzést csökkentő “Gyógyító Kéz” a megerőltetett, fájó derékra

Különlegessége két dologból áll. Az egyik, hogy vérbőség esetén melegít a leghatékonyabban. A duzzadt, megerőltetett, kezelendő területet, mozgatva-tornáztatva esetleg dunsztolva-betekerve fejti ki a leghatékonyabban hatását. A “bekötött”, megkeményedett izmok lazítására sokkal célravezetőbb módszer, mint a hűsítés. Gondoljunk csak arra, hogy akár télen, akár nyáron milyen jóleső érzés egy termálvizes meleg medence. Ezt a kényeztető érzést akár otthonában is érezheti a Derékmelegítő Krémmel.

A termék másik nagy értéke, hogy különlegesen hatékony gyógynövényes összetevőkből áll, melyek csillapítják a sajgó érzést, csökkentik a duzzadást. Kiemelhető a tisztító, görcsoldó feketediólevél-kivonat, a vörösszőlőlevél-kivonat, mely az érrendszer állapotán segít, a borsmenta és az erdeifenyő-olaj pedig nyilalló, hasogató érzést csillapító hatású.

A krém továbbá több bőrápoló összetevőt is tartalmaz: urea, aloe vera, kókuszolaj. Biztosítják a gyógynövényes összetevők hatékony felszívódását, selymes, puha, egészséges bőrt.

Főbb összetevők: vadgesztenye, vörösszőlő-levél, feketediófa-levél, kámfor, urea, mentol, borsmenta, olíva olaj, avokádó olaj, erdeifenyő olaj, kakukkfű olaj, körömvirág, vanilil-butil-éter, levendula olaj, capsaicin (paprika kivonat), törpefenyő olaj, kókuszolaj, E-vitamin.

Használat: kenje, masszírozza be a fájó területet napi 2-3-szori alkalommal vékony rétegben.

Figyelmeztetés: Mentol és kámfor érzékenység esetén nem ajánlott. Kerülje a krém szembe, nyálkahártyára jutását. Gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott. Melegítő hatás miatt a kezelt felületen enyhe bőrpír alakulhat ki.

A minőségre garanciát vállal:

  • A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége
  • Polgári Erika tulajdonos, aki elkötelezetten csakis olyan természetes összetevőjű, magas minőségű termékeket kínál, amelyeket maga és családja is rendszeresen használ.

Kapcsolódó blog cikk

A derékfájás életmódbeli okai és természetes kezelési lehetőségei

vörösszőlőlevél-kivonat
Segít az érrendszer állapotának javulásában. Magas antioxidáns tartalmáról ismert és keringésfokozó hatású. Enyhíti a fájdalmas feszülő érzetet a bőrfelületen és frissíti a fáradt, elnehezedett, igénybe vett hát, derék, végtagok vérkeringését. Visszeres panaszokra gyakorolt hatása is kiváló.

feketediólevél-kivonat
Tisztító, görcsoldó hatású. Levelét tea és főzet formájában használják külsőleg, belsőleg egyaránt. Sebek és a bőr fájdalmas helyeinek tisztítására. A nálunk honos dióhoz hasonlóan féregűző tulajdonsága valamint összehúzó és fertőtlenítő hatása lehet.

vadgesztenye kivonat
A "vénák védelmezőjeként” is szokták nevezni. A modern terápiás alkalmazásban és a népgyógyászatban sokoldalú alkalmazásáról ismert. Segít helyreállítani az izmokban jelentkező keringési zavarokat. Kellemes, nyugtató hatást biztosít a fáradt, túlterhelt lábaknak- vagy a deréknak. Minden bőrtípusra alkalmazható. A visszérgyulladás és véraláfutás tüneteit enyhíti.

borsmenta
Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatás. Mélyen beszívódik a bőrbe és ott fejti ki hatását.

erdeifenyő-olaj
Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatás. Frissít, fokozza a vérkeringést, és stimulálja a szervezet védelmi rendszerét a gyulladásokkal és fájdalmakkal szemben. Lazító, melegítő hatású összetevő.

törpefenyő olaj
Hűsít és frissít, fokozza a vérkeringést, stimulálja a szervezet védelmi rendszerét a gyulladásokkal és fájdalmakkal szemben.

capsaicin (paprikakivonat)
A paprikakivonat népszerű összetevő a melegítő hatású krémekben. A paprika kivonat (kapszaicin) tartalmú krémek jók a hátfájás, derékfájás az ízületi gyulladás, a pszoriázis vagy a neuropátiás fájdalom kezelésére. A vérkeringés fokozása ugyanis már önmagában is enyhítheti a fájdalmat, de a hatás a kapszaicin esetében ezen bőven túlmutat. Azokra az idegvégződésekre hat, amelyek normál esetben a hőingert veszik fel. Ezen tulajdonsága miatt, úgy csökkenti a fájdalomérzetet, hogy közben a szervezet egyéb biológiai funkcióit nem zavarja össze.

vanilil-butil-éter
Hőérzetet eredményez a bőrön, és hosszú időn át enyhíti és termeli a hőérzetet, akár két órán keresztül is. Hosszan fejti ki hatását a kapilláris vérkeringésre, bőr irritáló hatása nagyon minimális, a paprikakivonat töredéke.

kakukkfű
Évszázadokon át alkalmazták megfázások, köhögések, torokfájások és egyéb légúti megbetegedések kezelésére, testbedörzsölésre is használták. A mai tudomány is elismeri fertőtlenítő, köptető és nyákoldó hatását, valamint görcsoldó és köhögési ingercsillapítóként is elfogadott.

kámfor
Fájdalomcsillapító hatású, enyhíti a megfázás tüneteit, segíti az egyéb összetevők felszívódását.

kókuszolaj
Elsősorban kiváló bőrápoló hatásáról ismert, fertőtlenítő, gombaölő hatással is rendelkezik.

avokádó olaj
A bőr rugalmas és puha lesz tőle, ezenkívül hatékonyan nyugtatja a bőrt.

levendula olaj
Nyugtató, vérkeringést serkentő hatású.

körömvirág
Az egyik legismertebb bőrápoló, sebgyógyító hatású gyógynövény.


Adatok
Kiszerelés
200 ml
Termék típusa
krém
Vonalkód
5999887042157
Gyártó
Naturcomfort
Cikkszám
225770
Hasonló termékek