Megrendelés és Ügyfélszolgálat

+36 30 737 4359

Naturcomfort Magyar Családi Kal-Mag kapszula 60db
Naturcomfort Magyar Családi Kal-Mag kapszula 60db
3 631 Ft

Naturcomfort Magyar Családi Kal-Mag kapszula 60db

Szeretnéd, ha csontjaid erősebbek lennének?

Örülnél annak, ha immunrendszered felkészült lenne a vírusok, baktériumok, betegségek ellen?

A Kal-Mag kapszula kalcium, magnézium, D-vitamin, cink tartalma segíti a szervezeted ellenállóvá tenni, támogatja az idegrendszer megfelelő működését, erősíti az immunrendszert, kiegyensúlyozza az emésztést. A szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmazza, melyeket sok esetben kívülről szükséges, szinte kötelező pótolni mindenkinek, gyereknek és felnőttnek egyaránt.

 

A Magyar Családi Kal-Mag kapszula szedése óta sokkal jobb a közérzetem, nem fájnak a csontjaim sem. Nagyon örülök, mert a mindennapos fájdalom már elviselhetetlen volt.
Bella Lajos, Budapest

3 631 Ft
Részletek

Kapszula D3-vitaminnal és cinkkel

A kalcium és a magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához, az idegrendszer optimális működéséhez.

A D-vitamin részt vesz a kalcium felszívódásában és hasznosulásában, valamint fontos szerepet játszik az egészséges csontozat, fogazat kialakításában és megőrzésében.
A cink védi az immunrendszert (megelőzhetők vele a megfázásos, influenzás megbetegedések).

Komplex vitaminkészítményünk széleskörű védelmet nyújthat a betegségek ellen és erősíti az immunrendszert. Folyamatos szedésével erősíthetjük csontjainkat.

Tudjuk, hogy nagyon sok vitaminos készítmény jelenik meg manapság a piacon. Mi mindig arra törekszünk, hogy olyan termékeket kínáljuk Vásárlóinknak, amelynek használatával enyhülnek fájdalmaik, javulhat közérzetük és ezáltal az életminőségük. Egyedileg kifejlesztett termékünkben az a különleges, hogy a kalcium és a magnézium mellett a cink is segít erősíteni a szervezetünket.

Vásárlóink tapasztalatai alapján elsősorban a következő problémákra ajánljuk

  • A csontok erősítéséért a kalcium felelős
  • Immunrendszeredet is hatékonyan védi majd a megfázásos megbetegedések ellen
  • A megfelelő vércukorszint beállítása sokaknál létfontosságú kérdés. Ez a készítmény ebben is a segítségedre lehet!
  • Ha folyamatosan szeded, azt fogod tapasztalni, hogy egyre nehezebben fáradsz el, új „energia feltöltést” kaphatsz
  • Segít izomgörcsök esetén is, vádligörcsök esetén


Hogyan használd?
Az ajánlott fogyasztás napi 2 kapszula.

A minőségre garanciát vállal

  • Több mint 176.000 elégedett vásárlónk, akik újabb és újabb rendelésekkel fejezik ki a a NaturComfort termékei iránti elkötelezettségüket
  • A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége
  • Polgári Erika tulajdonos, aki elkötelezetten csakis olyan természetes összetevőjű, magas minőségű termékeket kínál, amelyeket maga és családja is rendszeresen használ.

Kalcium
Biztosítja a csontok szilárdságát, valamint meghatározó szerepe van az idegek és izmok megfelelő működésében is.

Magnézium
Nélkülözhetetlen az izomzat és az idegrendszer megfelelő működéséhez, fontos szerepet játszik a szív munkájában és elengedhetetlen a csontok szilárdságának fenn tartásában

Cink
A szervezet számára nélkülözhetetlen, még akkor is, ha kis mennyiség szükséges belőle. Cink hozzájárul a vércukorszint szabályozásához, védi a sejteket az oxidatív stressztől. Immunerősítő hatású, jó hatással van a memóriára, segíti a szervezet méregtelenítését, csökkenti az időskori krónikus betegségek kialakulásának kockázatát.

D-vitamin
Az egyik legfontosabb vitamin az immunrendszer támogatására. Legfontosabb feladata a kálcium háztartás szabályozása, valamint a csontok ásványosítása. Erősíti az immunrendszert és hatékonyan támogatja a csontok kalcium-háztartását. Hiánya növeli a magas vérnyomás, a 2-es típusú cukorbetegség és a túlsúly kialakulásának kockázatát.


Adatok
Kiszerelés
60 kapszula
Termék típusa
kapszula
Vonalkód
5999887042072
Gyártó
Naturcomfort
Cikkszám
475199
Hasonló termékek